İsmail Mumcu 25 Mayıs 2013 Paylaş 25 Mayıs 2013 Öncelikle herkese merhaba 2001 Clio 1.4 RTA aracımın arka süspansiyonunda torsiyon mu yay mı bulunuyor geçtiğimiz günlerde yan taraftan minibüsün vurması sonucu hafif derecede sol arka tekerleğim sol arka kapı tarafından içeriye doğru bakıyor rot balansçıya gidip çıktı aldım oda eğrilik olduğunu söyledi dingil tornaya girecek ama torsiyon varsa ileride sıkıntı yaratır mı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Mayıs 2013 Paylaş 25 Mayıs 2013 cliolarda burulma kirişli dingil olması lazım.(u tip diye de geçer) Benim bildiğim yay var. Yorum bağlantısı
İsmail Mumcu 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Cevaplar için teşekkürler evet tutanak tutuldu yarın belli olur sanırım ama ben dururken arka soldan çarptı o suçludur muhtemelen Yorum bağlantısı
İsmail Mumcu 17 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2013 Sonuç belli oldu bir türlü fırsat bulupta yazamamıştım komisyon kararıyla %100 karşı tarafa kusur bulundu bu arada evren abinin dediği gibi yay varmış dingil tornada fabrika açılarına geri getirildi rot balansa sokup bilgisayardan tekrar kontrol edildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts