Zafer Ayvacı 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Cuma akşamı olabilir belki. Perşembe akşamı ise kaç kişinin geleceği belli olmadığı için bir program yapmadık. Kim hangi gün, kaçta gelecek net belli olunca yemek ayarlarız. O konuda sorunumuz yok. Şimdiden program planına dahil etmesek de, gün yaklaştığında diğer ekstraları ayarlarız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Yemeğe gelmeyi planlıyorum. Yemek yerini google maps'ten linkleyebilir misin Zafer'im, HaTiCe'm? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Yemeğe gelmeyi planlıyorum. Yemek yerini google maps'ten linkleyebilir misin Zafer'im, HaTiCe'm? İlk mesaja ekledim. Çevrik Çağlar Google Maps: http://goo.gl/maps/7FxZM 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Güzeeel, 4.5 saat yol diyor. 1 ihtiyaç molası ile varırım ben buraya Yorum bağlantısı
Murat Bal 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Program gayet güzel görünüyor yalnız benim aklımda bi kaç soru var. ilki Katılım için en son hangi gün müracaat etmeliyiz. ya da telefon açıp abi ben çıktım sabaha oradayım diyebiliyor muyuz? ikincisi otel de konaklamak yerine çadır kurabilir miyiz ?, bunun için otel bize yer ayarlayabilir mi ? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2013 1- Otelle en son görüşmemizde, bize net sayıyı bildirmemiz için en son Haziran ayının ortasını göstermişti. Ancak ben ay sonuna kadar süre alabileceğimizi düşünüyorum. Yine de, ne kadar erken o kadar iyi tabi. Yani akşamdan sabaha haber geç olur 2- Otellerin bahçesi çadır için pek müsait değil. Kendi olanaklarınla bir yer bulup, çadırımı kurarım, orada da kalırım dersen ben karışmam, sorumluluk kabul etmem Daha önce de yazdım; isteyen arabada yatsın, hiç problem değil 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Dansöz izlemek isteyen, rakı kadehlerini havalarda tokuşturmak isteyen, kızgın kumlardan serin sulara atlamak isteyen için başka alternatifler muhakkak vardır. Buradaki amaç tatil değil, sesine, yüzüne hasret olanların bir araya gelmeleri. Eğer bu fikre sahip değilsek toplanmanın bir anlamı yok, herkes işine gücüne baksın o zaman.. 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 tavla batak gibi oyunlar olabilir, ikisinde de fena yaparım 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 şenlik günü küçük bi maç düzenlenebilir aslında . kalabalık olunacak güzel bi aktivite olur . çok iyi izleyiciyimdir :D Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Güzeeel, 4.5 saat yol diyor. 1 ihtiyaç molası ile varırım ben buraya Gerede'den sonra yolların durumu süreyi belirler. hesap yaptım otobanda geredeye kadar ortalama hız 120 olsa yaklaşık 3 saat toplam mola da 1 saat sürse 4 saat. ondan sonrası yolun durumuna kalmış tek şeritliyse 2 sat tutabilir yani toplam 6 saat .Naylon faktörünü de hesaba katarsak senin yolculuğun 7 saat sürer gibi geliyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 İhtiyaç molası dedik abi, ne yaptın yahu Ahmet, Ankara'dan farklı mı varış süresi, yol durumu? Ankara'ya mola ile birlikte tam 4 saatte gitmiştim. Yorum bağlantısı
Gökhan Kalyoncu 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Safranbolu konusunda uzmanlaşmış turist rehberiyim isimi ayarlayabilirsem katılmayı düşünüyorum ihtiyac olursa seve seve rehberliğinizi yapabilirim 4 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Zafer form'u doldurdum acaba doğrumu bir el atıver Kardeşim Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2013 Zafer form'u doldurdum acaba doğrumu bir el atıver Kardeşim Abi 3 yetişkin kaydı girmişsin, TUR için kayıt var ancak Şenlik yemeği için kayıt girmemişsin. Cumartesi günü şenlik yemeğine katılacak mısın abi? Otele girişin, Perşembe, otelden çıkışın da Cumartesi görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Zafer, Form sonuçlarında hata var. birincisi; senden 2 tane var. Tamam iri birisin, kilolu değil ama, iki kişilik olduğunu sanmıyorum İkiincisi, bi tane de TL var. Bu kadar mı paragözüz 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2013 Formun başka bir sonuç bölümü var. Orada doğru görünüyor. Son kontrolü de oradan yapıyoruz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Safranbolu ya sabah 7 den sonra yola çıkacaklar için şiddetle tavsiyedir otobanda 120km yi bölünmüş yolda 90km yi meskun mahallerde şehir içinde 50 - 70km yi geçmeyin zira bu sabah saydım İstanbul dan Karabük e 6 pusuya yatmış radar 3 hareketli radar Bolu dahil 6 sabit radar var ve inanın hız yapanlara bayılıyorlar Otoban'ı tanıyorum da, diğer yollar nereden nereye? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Her sene güzel sohbetlerin olduğu bu konu bu sene neden bu kadar sakin... ? Geyik yasagi var 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 şenliğin yapılacağı yeri çok aradınız mı http://cevrikcaglar.net/ 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Otoban'ı tanıyorum da, diğer yollar nereden nereye? 3 yıldır uzak kaldım oralara. söyle de kaza kurşunu yemeyelim Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 (düzenlendi) Abi 3 yetişkin kaydı girmişsin, TUR için kayıt var ancak Şenlik yemeği için kayıt girmemişsin. Cumartesi günü şenlik yemeğine katılacak mısın abi? Otele girişin, Perşembe, otelden çıkışın da Cumartesi görünüyor. Kardeşim 3 yetişkin doğru, Perşembe orada olacağım nasip olursa çıkışım malesef cumartesi kahvaltıdan sonra olacak Cumartesi akşam pendik'te olmam gerekiyor, kıramayacağım bir büyüğümün düğünü var, mecbur Tur için yine 3 yetişkin 29 Mayıs 2013 tarihinde Sabri Güngör tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2013 Peki abi. Sağlık olsun o zaman. Buna göre düzenlerim ben formu. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Zafer,Form sonuçlarında hata var. birincisi; senden 2 tane var. Tamam iri birisin, kilolu değil ama, iki kişilik olduğunu sanmıyorum İkiincisi, bi tane de TL var. Bu kadar mı paragözüz O Tl Turgay abi saniesam sani. Turgay imrencler. Nevsehirde de vardi. Senin gozunu tl ler burumus 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts