Ahmet Kiriş 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 doldurdum formu. Oteli beğenmezsem Ahmet'in üstüne yıkılırım, Tur'u beğenmezsem Zafer'in üstüne yıkılırım. Yemekleri beğenmezsem Yöneticilerin üstüne yıkılırım. 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 doldurdum formu. Oteli beğenmezsem Ahmet'in üstüne yıkılırım, Tur'u beğenmezsem Zafer'in üstüne yıkılırım. Yemekleri beğenmezsem Yöneticilerin üstüne yıkılırım. Zafer'cim, formda hata olmuş. Benim adım yazılmış Haa, bi saniye, yönetici diyormuş sevgili abim. Mehmet abi düşünsün 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 (düzenlendi) Bu şenlikten sonra bir konu açacağım.Ceza yiyen üyeler kimler diye Not:Radar cezası. 29 Mayıs 2013 tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Aç aç listenin başına şimdiden beni yaz tatil bütçemde cezayı da hesapladım bu arada kına yazın zor bulunuyormuş malum düğün zamanı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Az yakan bi araba alcam yaaa Tüp taktır, uzun yolda 20 krş u geçmez Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Aç aç listenin başına şimdiden beni yaz tatil bütçemde cezayı da hesapladım bu arada kına yazın zor bulunuyormuş malum düğün zamanı Bu ara ciddi radar yapılıyor Ülkenin heryerinde.Ereğli gibi biryer de bile günlük 8 saat radar var.1 saat sabit gerisi gezici.Para lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 otobanda radara hiç rastlamadım ama dediğin gibi Gerede'den sonra radar olabilir dikkat etmek lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Bu ara ciddi radar yapılıyor Ülkenin heryerinde.Ereğli gibi biryer de bile günlük 8 saat radar var.1 saat sabit gerisi gezici.Para lazım Kesinlikle olması gerekli Dün kendimizden biliyoruz otobanda radara hiç rastlamadım ama dediğin gibi gerededen sonra radar olabilir dikkat etmek lazım Ceza bile yedim. Yedikten sonra yavaşladım ve ilerde bir tane daha radar Üç günün içinde eve gönderiyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 hayatımda hiç otobanda radar görmedim görmekte istemiyorum. yanımdan 200+ hızlarla geçenler ceza yemezken benim ceza yemem koyar banabence her yerde radar olmalı ama otobanda hız sınırı 165 olmalı benim fiestanın son hızı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Merak etmeyin onlarda yiyordur. Ben arkadaşımdan biliyorum 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Mehmet Hocam bizim dersler zorunlu ders olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 bölünmüş yollarda hız sınırı 110 değil miydi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Sani otoban son gişeden çıkınca Karabük Eskipazar a kadar bölünmüş yol yasal hız sınırı 90km , Eskipazar dan Safranbolu ya kadar yerleşim yerleri içinde 50-70 ve yine bölünmüş yollarda 90km Hiç gitmediğim bir güzergah olacağı için, sana zahmet olmaz ise tabi, google maps'ten gösterebilir misin rica etsem? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Tüm gişelerden 30 ile geçiniz, her gişede radar var tikkat. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Ankara gişelerde var abi. Gişeleri geçtikten sonra geredeye kadar yoktu. Ben Ankara gerede arasi demiştim abi. Mahmut abi haklı Karabük'te hele ki bu işi çok önemsediler taviz yok normal araba diye geçiyorsun yanından 1 haftaya kalmaz müjde geliyor aracın 800x600 boyutunda siyah beyaz kordinatlarınla beraber yolluyorlar ne yazık ki acı ama gerçek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Tüm gişelerden 30 ile geçiniz, her gişede radar var tikkat. gişede radar? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 (düzenlendi) gişede radar? 30 yerine 50 ile geçince, mektubun kenarını yakıp yolluyorlar. Bir arkadaşda yollanmışı var. 29 Mayıs 2013 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Zafer'cim, formda hata olmuş. Benim adım yazılmış Haa, bi saniye, yönetici diyormuş sevgili abim. Mehmet abi düşünsün Sani sana özel ilgi ve alakam şenlik konu toplama ve toto mevzuundan ötürü ayrı ve fevkaladenin fevkinde olabilebilecek. O kadar seviyorum anlayacağın. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Ertemçöz 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Zafer bey ben şenliğe malesef gelemıyorum formu doldurmuştum iptal ederseniz sevinirim herkese ıyı eğlenceler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Sani sana özel ilgi ve alakam şenlik konu toplama ve toto mevzuundan ötürü ayrı ve fevkaladenin fevkinde olabilebilecek. O kadar seviyorum anlayacağın. Zafer'cim, Formda yine hata var. Yine benim adım yazılmış? Kim ekliyor yahu benim adımı, Allah Allaaaah 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Haziran 2013 Yazar Paylaş 3 Haziran 2013 Tarihin en eğlencesiz şenliğinden sonra, en tenha şenliğini yapmak da bize nasip olacak anlaşılan. Şenlik yemeği an itibariye: Çoluk, çocuk 30 kişi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Katılmak istemeyenlerin kendince gerekçeleri olabilir Zafer. Kimseyi kulağından tutup getirecek değiliz. Yeri beğenmeyen, ortamı geçen sene gibi olmadığı için istemeyen, açıkca yazıyorum, organize edenden-lerden dolayı da gelmeyen-ler olabilir. Önemli olan, bu görevi alan-verilen kişinin veya kişilerin layıkı ile yerine getirmesidir ki sen bunu hakkıyla yerine getiriyorsun. Ahmet'te çok çaba sarf etti. Onunda hakkı çok fazla.Katılım az diye iptal veya başka kişisel sebeplerden dolayı iptali söz konusu olmaz. Bayrak sende, bizde o bayrağı takip ediyoruz 11 Yorum bağlantısı
Recommended Posts