İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | 30-31 Ağustos | Program, Başvuru Formu

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Ertan Çabuk
Tarihin en eğlencesiz şenliğinden sonra, en tenha şenliğini yapmak da bize nasip olacak anlaşılan. :)

Şenlik yemeği an itibariye: Çoluk, çocuk 30 kişi.

Zafer eglence arasak eglence mekanlarina gideriz. Amac vakti ve durumu musait olan dostlarla birlikte olmak. Belki artar nyfusumyz :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Benim de bırakmak gibi niyetim yok zaten abi. Sadece katılımın az olduğunu göstermek istedim, gelmek istemeyen zaten gelmesin.

Şu işi hayırlısıyla bir bitirelim de. Benim de başka derdim yok artık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Henüz formu doldurmadım, banko 4 kişi yazabilirsin beni Zafer...Şenlik olur da Serkan Toker olmaz mı yahu..:)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Son başvuru tarihi nedir Zafer?

Abi henüz döndüm Karabük'e. Otelden son süreyi almadım ancak esnek davranacaklarını düşünüyorum.

Tahminim şimdilik Haziran sonu.

Henüz formu doldurmadım, banko 4 kişi yazabilirsin beni Zafer...Şenlik olur da Serkan Toker olmaz mı yahu.. :)

:nazar:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Seninle katılımcıların sayısı arasında bağ kuramadım Muhammed. :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Biz yattıktan sonramı verdin vaazları :D Biz niye feyzlenemedik :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Benki, seni bildiğimi bilen ben anlamıyorsam, seni ben gibi bilmeyen ne anlar yazdığından Muhammed ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

nasipse ben de gelicem fakat daha kaç gün kalacağıma karar veremedim :unsure2:

diğer şenlikler nasıl oldu bilmiyorum ama bu şenliğin eğlenceli olacağını düşünüyorum.

zafer bir kişi bul batak oynayak :)

aslında kafamda eğlenceli şeyler var amma ambiyans nasıl olur onu kestiremiyorum :dance3:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

ohoo bizim otele neler geldi bir bilsen :seytan:

Polis evinde mi.

Abi ben niye o zaman hiç birşey olmayan otele kişi başı 6 katı para verdim :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Formu doldurdum ben de, hayırlısı bakalım. Gerçi 4 gün önce doldurdum da, bi türlü karar veremedim halen.: Tura katılsam mııııı, katılmasam mı? :) Çünkü son eşli toplantımızda(Gaziantep) tövbe ettim ben turdan murdan. Entep'in inci boncuğunu, çanağını çömleğini incelemekten bitap düşmüştük akşama kadar resmen.! :D Bence kadınları tura gönderip biz konaklarda kalalım. Çay demliyek, demliğin dibini görek, çay demliyek, demliğin dibini görek.....; ta ki kadınlar turdan dönesiye dek.! İnanın, Karadeniz'in bu yılki tüm çay hasadını içeriz biz ama, onlar yine de dönemezler turdan.! :biggrin::D

Rabbim razı olsun senden emi abi :) doğru söylüyorsun, tüm karadenizin çayını suyunu şekerini içsek gelmezler, hele de birbirleriyle yıldızları da uyuşursa hepten ayvayı yedik...
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
Formu doldurdum ben de, hayırlısı bakalım. Gerçi 4 gün önce doldurdum da, bi türlü karar veremedim halen.: Tura katılsam mııııı, katılmasam mı? :) Çünkü son eşli toplantımızda(Gaziantep) tövbe ettim ben turdan murdan. Entep'in inci boncuğunu, çanağını çömleğini incelemekten bitap düşmüştük akşama kadar resmen.! :D Bence kadınları tura gönderip biz konaklarda kalalım. Çay demliyek, demliğin dibini görek, çay demliyek, demliğin dibini görek.....; ta ki kadınlar turdan dönesiye dek.! İnanın, Karadeniz'in bu yılki tüm çay hasadını içeriz biz ama, onlar yine de dönemezler turdan.! :biggrin::D

Sonrada bir yil, ertesi yilin senlik harcamalarina calisiriz. Avratlari tek basina geziye gonderecen, sen rahat rahat cay icecen. Peeh

Bir cocuklara sen bakarsin

İki telefona gelen harcama mesajlarindan ates basar yandim anam diye bagirirsin

Uc allah sevdigi kuluna bundan fazla cefa cektirmesin :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

Zafer bey ben de geleceğim nasip kısmet olur ise.Ancak işlerden ben zamanı kestiremiyorum.Gelirsem de büyük ihtimalle sabah erken saatte ya da akşam geç saatte gelir ,mondimin içinde kıvrılıp yatarım.Ama malesef şimdi bişey söyleyemiyorum.Ben son bir hafta kala anca kesinleştirebilirim ne yazıkki :(

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hayırlısı olsun.

Konak sayısı fazla olduğu için belki 3-5 yedek oda ayarlayabiliriz de. Öyle olursa, en son gün karar veren bir kaç kişi için bile yerimiz olabilir. Bunu da görüşeyim.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
Beni de son dakika kadrosuna yazıver canım :)

Sen son dakika kadrosu için uygun değilsin.

Sana balayı suiti ayarladım. Boşa kıvranma, işini ayarla. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Sen son dakika kadrosu için uygun değilsin.

Sana balayı suiti ayarladım. Boşa kıvranma, işini ayarla. :)

Benim sıkıntı yok hacı izin hazır ama nişanlımın durum netleşmedi :(

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Netleştir birader. Beni bağlamaz.

Gerekirse istifa etsin :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Netleştir birader. Beni bağlamaz.

Gerekirse istifa etsin :crazy:

Olmadı iş yerinden kaçırırım :D:p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Olmadı iş yerinden kaçırırım :D:p

5000 motor lazım

Onu kaçırabilmen için diyorum arabanda en az 5k motor olması lazım ki hızlı kaçabilesin :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...