Ertan Çabuk 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Tarihin en eğlencesiz şenliğinden sonra, en tenha şenliğini yapmak da bize nasip olacak anlaşılan. Şenlik yemeği an itibariye: Çoluk, çocuk 30 kişi. Zafer eglence arasak eglence mekanlarina gideriz. Amac vakti ve durumu musait olan dostlarla birlikte olmak. Belki artar nyfusumyz 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Haziran 2013 Yazar Paylaş 3 Haziran 2013 Benim de bırakmak gibi niyetim yok zaten abi. Sadece katılımın az olduğunu göstermek istedim, gelmek istemeyen zaten gelmesin. Şu işi hayırlısıyla bir bitirelim de. Benim de başka derdim yok artık. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Benden iki tane servet aydin cikar fiziksel olaraktan 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Kişi başı düşen et kilosunda artış mı var ne ? 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Ne diyoruz efem, en büyüğe değil, en iyiye 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Henüz formu doldurmadım, banko 4 kişi yazabilirsin beni Zafer...Şenlik olur da Serkan Toker olmaz mı yahu.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Haziran 2013 Yazar Paylaş 3 Haziran 2013 Son başvuru tarihi nedir Zafer? Abi henüz döndüm Karabük'e. Otelden son süreyi almadım ancak esnek davranacaklarını düşünüyorum. Tahminim şimdilik Haziran sonu. Henüz formu doldurmadım, banko 4 kişi yazabilirsin beni Zafer...Şenlik olur da Serkan Toker olmaz mı yahu.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Seninle katılımcıların sayısı arasında bağ kuramadım Muhammed. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Biz yattıktan sonramı verdin vaazları Biz niye feyzlenemedik 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Benki, seni bildiğimi bilen ben anlamıyorsam, seni ben gibi bilmeyen ne anlar yazdığından Muhammed Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Gerçi bizi başka otele postalamıştınız Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 ohoo bizim otele neler geldi bir bilsen Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 nasipse ben de gelicem fakat daha kaç gün kalacağıma karar veremedim diğer şenlikler nasıl oldu bilmiyorum ama bu şenliğin eğlenceli olacağını düşünüyorum. zafer bir kişi bul batak oynayak aslında kafamda eğlenceli şeyler var amma ambiyans nasıl olur onu kestiremiyorum 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 ohoo bizim otele neler geldi bir bilsen Polis evinde mi. Abi ben niye o zaman hiç birşey olmayan otele kişi başı 6 katı para verdim Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Formu doldurdum ben de, hayırlısı bakalım. Gerçi 4 gün önce doldurdum da, bi türlü karar veremedim halen.: Tura katılsam mııııı, katılmasam mı? Çünkü son eşli toplantımızda(Gaziantep) tövbe ettim ben turdan murdan. Entep'in inci boncuğunu, çanağını çömleğini incelemekten bitap düşmüştük akşama kadar resmen.! Bence kadınları tura gönderip biz konaklarda kalalım. Çay demliyek, demliğin dibini görek, çay demliyek, demliğin dibini görek.....; ta ki kadınlar turdan dönesiye dek.! İnanın, Karadeniz'in bu yılki tüm çay hasadını içeriz biz ama, onlar yine de dönemezler turdan.! Rabbim razı olsun senden emi abi doğru söylüyorsun, tüm karadenizin çayını suyunu şekerini içsek gelmezler, hele de birbirleriyle yıldızları da uyuşursa hepten ayvayı yedik... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Formu doldurdum ben de, hayırlısı bakalım. Gerçi 4 gün önce doldurdum da, bi türlü karar veremedim halen.: Tura katılsam mııııı, katılmasam mı? Çünkü son eşli toplantımızda(Gaziantep) tövbe ettim ben turdan murdan. Entep'in inci boncuğunu, çanağını çömleğini incelemekten bitap düşmüştük akşama kadar resmen.! Bence kadınları tura gönderip biz konaklarda kalalım. Çay demliyek, demliğin dibini görek, çay demliyek, demliğin dibini görek.....; ta ki kadınlar turdan dönesiye dek.! İnanın, Karadeniz'in bu yılki tüm çay hasadını içeriz biz ama, onlar yine de dönemezler turdan.! Sonrada bir yil, ertesi yilin senlik harcamalarina calisiriz. Avratlari tek basina geziye gonderecen, sen rahat rahat cay icecen. Peeh Bir cocuklara sen bakarsin İki telefona gelen harcama mesajlarindan ates basar yandim anam diye bagirirsin Uc allah sevdigi kuluna bundan fazla cefa cektirmesin 4 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Zafer bey ben de geleceğim nasip kısmet olur ise.Ancak işlerden ben zamanı kestiremiyorum.Gelirsem de büyük ihtimalle sabah erken saatte ya da akşam geç saatte gelir ,mondimin içinde kıvrılıp yatarım.Ama malesef şimdi bişey söyleyemiyorum.Ben son bir hafta kala anca kesinleştirebilirim ne yazıkki Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Hayırlısı olsun. Konak sayısı fazla olduğu için belki 3-5 yedek oda ayarlayabiliriz de. Öyle olursa, en son gün karar veren bir kaç kişi için bile yerimiz olabilir. Bunu da görüşeyim. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Beni de son dakika kadrosuna yazıver canım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Beni de son dakika kadrosuna yazıver canım Sen son dakika kadrosu için uygun değilsin. Sana balayı suiti ayarladım. Boşa kıvranma, işini ayarla. 3 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Sen son dakika kadrosu için uygun değilsin. Sana balayı suiti ayarladım. Boşa kıvranma, işini ayarla. Benim sıkıntı yok hacı izin hazır ama nişanlımın durum netleşmedi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Netleştir birader. Beni bağlamaz. Gerekirse istifa etsin 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Netleştir birader. Beni bağlamaz. Gerekirse istifa etsin Olmadı iş yerinden kaçırırım 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Olmadı iş yerinden kaçırırım 5000 motor lazım Onu kaçırabilmen için diyorum arabanda en az 5k motor olması lazım ki hızlı kaçabilesin Yorum bağlantısı
Recommended Posts