Zafer Ayvacı 10 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2013 Ben gelmek istiyorum ama izin durumum hala belli değil.Başvuru yapsam sıkıntı olur mu? Olmaz abi. Sen doldur formu, olumsuz bir durum olursa haber edersin, iptal ederiz. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 (düzenlendi) Ay sonunda formu kesin olarak kapatıyoruz arkadaşlar. Bu arada, elimdeki fotoğrafları ancak bulabildim. Kalacağımız konağın bir kaç fotoğrafı. 19 Temmuz 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Zafer formu doldurdum ancak kritik. Umarım aksilik olmaz. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 Benim odam bu konakta olsun Şimdilik zaten tek bu konağımız var abi. Sayı az olduğu için tek konak yetiyor. Bu konağı da hem çarşı içine en yakın olan, hem de bahçe ve otoparkı daha iyi olduğu için seçtim. Zafer formu doldurdum ancak kritik. Umarım aksilik olmaz. İnşallah abi. Hayırlısı. Diğer iki konağımız da bunlardı. 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Ya bu sünnet düğünlerini neden hep böyle güzel organizasyonlara denk getirirler hiç anlamıyorum. Valla redd-i akraba yapıcam yakında .. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Benim odam bu konakta olsun Havuz kenarı da benim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Havuz kenarı da benim Bana başımı sokacak biryer olsun yeter 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 (düzenlendi) Zafer otel güzelmiş, Göynük-Taraklı da benzer yapıları görünce çok beğenmiştik. Konaklamak pek âlâ olacak, geçen yıl Kastamonu Kurşunlu Han da kaldık güzeldi tarihi yapılar ayrı oluyor. 20 Temmuz 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Bahçesi de çok güzelmiş.. Hava sıcak olursa sabahlarız burada.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2013 Sayı ilk plana göre fazla olduğu için otelin bahçesiyle ilgili hiç bir plan yoktu. Ancak şu andaki katılımcı sayısı düşük olacağından, gün içinde bile planda değişiklik yapıp, keyfimize göre uygulama yapabiliriz. Ay sonunda, formu kapattıktan sonra net sayı belirleneceği için nereye sığarız, nerede kalırız daha net çözebileceğiz. Güzel olacak Allah'ın izniyle. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Tamam, bu konak sizin olsun, bana diğer konakları verin. Sonra da akşamları konağımda size parti veririm. Bu konak nerede Zafer.? Daha doğrusu ilk mesajdaki hangisi bu? Ona göre en kısa yol hesaplaması yapacağım. İlk gelen, istediği oda-havuz-ardiye-bahçe-çatı-kamelyayı alır. Parti? Hani nerede 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2013 Tamam, bu konak sizin olsun, bana diğer konakları verin. Sonra da akşamları konağımda size parti veririm. Bu konak nerede Zafer.? Daha doğrusu ilk mesajdaki hangisi bu? Ona göre en kısa yol hesaplaması yapacağım. İlk gelen, istediği oda-havuz-ardiye-bahçe-çatı-kamelyayı alır. Abi konaklar zaten hep 50-100 metre içindeydi. Bu konaklar 1 ve 2.konaklar. Arka arkaya zaten bunlar. Resme göre aşağıdaki ikisi.Arpacıoğlu diye yazan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 geçen sene, 2 satliğine bir konakta çay içtim, çıktım, öyle büyülü bir atmosfer var ki otellerin içinde dışında sokaklarında, boşuna dünyada mirasa girmiş bir mekan değil, 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Zafer benim girisi iki gece one alabikirmiyiz. 29 degil de 26 veya 27 si olabulu mu janim Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Zafer ben konuyu daha şimdi gördüm. İlkokulda konudan özet çıkarır gibi konunun başını ortasını ve sonunu okudum. Tüm organizasyonlar için formu doldurayım mı? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2013 Zafer benim girisi iki gece one alabikirmiyiz. 29 degil de 26 veya 27 si olabulu mu janim Olabülü tabi abi. Önden gelecen yani? Ne kaa güzel Ama kesin konuş benimle, 26 mı 27 mi Zafer ben konuyu daha şimdi gördüm. İlkokulda konudan özet çıkarır gibi konunun başını ortasını ve sonunu okudum. Tüm organizasyonlar için formu doldurayım mı? Abi formda katılacağın her etkinlik için ayrı bölüm var. Katılacaklarına sayıları, katılmayacaklarına da sıfır yazmalısın. Sen formu doldur, birlikte kontrol edelim, hatalı yeri düzeltirim. Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Zafer Hocam forma son giriş tarihi aysonu mu idi? Benim belletmem gereken 2 durum var, 1)Yıllık iznimi 30 Ağustos ile birleştirme ihtimalim, 2) Gelebilecek olursam kişi sayım. onlar netleşince formu doldurayım diyorum. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2013 (düzenlendi) Zafer Hocam forma son giriş tarihi aysonu mu idi? Benim belletmem gereken 2 durum var, 1)Yıllık iznimi 30 Ağustos ile birleştirme ihtimalim, 2) Gelebilecek olursam kişi sayım. onlar netleşince formu doldurayım diyorum. Sonradan katılımlar için yer sorunumuz olacağını sanmıyorum ama yine de net sayının belirlenmesi için formu ay sonu kapatmam gerek. O tarihten sonra katılma durumunuz netleşirse özel mesajla ulaşın, elimizden geleni yapalım. Dediğim gibi pek sorun olacağını sanmıyorum. 21 Temmuz 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Olabülü tabi abi. Önden gelecen yani? Ne kaa güzel Ama kesin konuş benimle, 26 mı 27 mi Abi formda katılacağın her etkinlik için ayrı bölüm var. Katılacaklarına sayıları, katılmayacaklarına da sıfır yazmalısın. Sen formu doldur, birlikte kontrol edelim, hatalı yeri düzeltirim. Zafer formu doldurdum, '' NP '' olarak kaydetti. Tabi ben açıklamayı yanlış anladığım için 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Son durum nedir Zafer? Kaç kişiyiz ? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2013 Zafer formu doldurdum, '' NP '' olarak kaydetti. Tabi ben açıklamayı yanlış anladığım için 1 yetişkin olarak, otelde kalacaksın, şenlik yemeğine ve Safranbolu turuna katılacaksın abi. Doğru mudur? NP no problem Düzeltiriz. Son durum nedir Zafer? Kaç kişiyiz ? Otelde kalacak kişi sayısı, çoluk çocuk alayı 55 kişi. Yemeğe 65, tura 53 kişi katılacak görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 22 Temmuz 2013 Paylaş 22 Temmuz 2013 1 yetişkin olarak, otelde kalacaksın, şenlik yemeğine ve Safranbolu turuna katılacaksın abi. Doğru mudur? NP no problem Düzeltiriz. Evet Zafer doğru, aynen dediğin gibi. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2013 Evet Zafer doğru, aynen dediğin gibi. Tamam abi, akşama adını da düzeltir, son listeyi eklerim buraya. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts