İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | 30-31 Ağustos | Program, Başvuru Formu

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Serkan Toker

Bak ben form falan doldurmadım galiba, hatırlamıyorum..Eğer geldiğimde senin rezervasyonun yok falan dersen senin arabanın içinde yatarım..Baştan söylüyorum, geleceğim...  :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bak ben form falan doldurmadım galiba, hatırlamıyorum..Eğer geldiğimde senin rezervasyonun yok falan dersen senin arabanın içinde yatarım..Baştan söylüyorum, geleceğim...   :D

E doldur abi :p Pröfösyönel çalışıyoruz biz. Safranbolu Kıranköy girişte elinde liste olan güneş gözlüklü adamlar bekliyor olacak. Plaka+isim soyisim+TC no listeyle eşleşmiyorsa istikamet Amasra. :p:D

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Bak ben form falan doldurmadım galiba, hatırlamıyorum..Eğer geldiğimde senin rezervasyonun yok falan dersen senin arabanın içinde yatarım..Baştan söylüyorum, geleceğim...   :D

Senin adına sözler bile verdi şefkatli adminim :D gelmezsen sorumluluk kendisine kalacağı için eminim ilk olarak senin odayı falan ayırmıştır :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Görürsün sen..   :yuuh:  :jedi:  :superman:

Tamam abi, üstte sen yatacan :D Ben daha n'apiyim?

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Tamam abi, üstte sen yatacan :D Ben daha n'apiyim?

Sığmam ki ben bu ranzalara, hem üst devre altta yatar.. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Volkan özyurt

sabah çarşaf kontrolü var. para zıplamazsa kahvaltı yok :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Serkan Toker'in Beklediği

Aslında olan

Bir caps yapmadığın kalmıştı zaten  :sandalye:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sığmam ki ben bu ranzalara, hem üst devre altta yatar.. :D

154günlük askerliğimde sadece 2 gece alt ranzada yattım, birinde çok şiddetli kafa travmasıyla uyandım, ikincisinde sabah vurduğumu farkettim. Vücut ilk geceden sonraki darbeye alışmış, uyandırmaya gerek görmemiş :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

154günlük askerliğimde sadece 2 gece alt ranzada yattım, birinde çok şiddetli kafa travmasıyla uyandım, ikincisinde sabah vurduğumu farkettim. Vücut ilk geceden sonraki darbeye alışmış, uyandırmaya gerek görmemiş :D

4 ay dağda çadırda kaldıktan sonra tugaya dönüp ranzada yatınca ' lan böyle bir lüks varmıdır ' diye düşünmüştüm. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

4 ay dağda çadırda kaldıktan sonra tugaya dönüp ranzada yatınca ' lan böyle bir lüks varmıdır ' diye düşünmüştüm. :)

Allah'a şükür ranza harici bi yerde yatmadım. Dağdaki kardeşlerimize kolay gelsin inşallah.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Senin adına sözler bile verdi şefkatli adminim :D gelmezsen sorumluluk kendisine kalacağı için eminim ilk olarak senin odayı falan ayırmıştır :D

full depoydu dimi :fiuw:

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Serkan Toker'in Beklediği

Aslında olan

:crazy:

Sabah su bardağıyla çay da verdirirsin sen bize :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sabah su bardağıyla çay da verdirirsin sen bize :)

Cam olan su bardağı mı?

Şundan var bizde. Bunu demiyon di mi?

cup15.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Cam olan su bardağı mı?

Şundan var bizde. Bunu demiyon di mi?

cup15.jpg

Doğru ya, herkes kendi su bardağını yanında getirsin :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Doğru ya, herkes kendi su bardağını yanında getirsin :)

Hatırlatma için teşekkürler abi :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

bardak.jpg

Çaylar bununla içilecek olup şekeri içindedir...Ayrıca şeker atmanıza gerek yok... :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

:koskos:

ÖM atayım dedim, yeni mesaj alamaz diye uyarı verdi. "Len adam yönetici olm, kırmızı, bunun üstü yok, nasıl alamaz?" falan atarlandım ama forum tınlamadı. Senin yöneticilik çakma olabilir bak haberin olsun :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

ÖM atayım dedim, yeni mesaj alamaz diye uyarı verdi. "Len adam yönetici olm, kırmızı, bunun üstü yok, nasıl alamaz?" falan atarlandım ama forum tınlamadı. Senin yöneticilik çakma olabilir bak haberin olsun :crazy:

Seni engellemişim ya ondan galiba, şimdi gönder gelsin... :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Form linkini kaldırdım ve sonuçların toplanmasını kapattım arkadaşlar. Yine de bu tarihten sonra şenlik için gelmeyi düşünen olursa, aşağıdaki linkten özel mesaj göndererek durumu sorgulayabilir.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?app=members&module=messaging&section=send&do=form&fromMemberID=31044

İlgi ve alakanıza teşekkür ederiz.

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...