Serkan Toker 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Bak ben form falan doldurmadım galiba, hatırlamıyorum..Eğer geldiğimde senin rezervasyonun yok falan dersen senin arabanın içinde yatarım..Baştan söylüyorum, geleceğim... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2013 Bak ben form falan doldurmadım galiba, hatırlamıyorum..Eğer geldiğimde senin rezervasyonun yok falan dersen senin arabanın içinde yatarım..Baştan söylüyorum, geleceğim... E doldur abi Pröfösyönel çalışıyoruz biz. Safranbolu Kıranköy girişte elinde liste olan güneş gözlüklü adamlar bekliyor olacak. Plaka+isim soyisim+TC no listeyle eşleşmiyorsa istikamet Amasra. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Bak ben form falan doldurmadım galiba, hatırlamıyorum..Eğer geldiğimde senin rezervasyonun yok falan dersen senin arabanın içinde yatarım..Baştan söylüyorum, geleceğim... Senin adına sözler bile verdi şefkatli adminim gelmezsen sorumluluk kendisine kalacağı için eminim ilk olarak senin odayı falan ayırmıştır 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2013 Serkan Toker'in Beklediği Aslında olan 9 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2013 Görürsün sen.. Tamam abi, üstte sen yatacan Ben daha n'apiyim? 4 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Tamam abi, üstte sen yatacan Ben daha n'apiyim? Sığmam ki ben bu ranzalara, hem üst devre altta yatar.. 3 Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 sabah çarşaf kontrolü var. para zıplamazsa kahvaltı yok 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Serkan Toker'in Beklediği Aslında olan Bir caps yapmadığın kalmıştı zaten 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Sığmam ki ben bu ranzalara, hem üst devre altta yatar.. 154günlük askerliğimde sadece 2 gece alt ranzada yattım, birinde çok şiddetli kafa travmasıyla uyandım, ikincisinde sabah vurduğumu farkettim. Vücut ilk geceden sonraki darbeye alışmış, uyandırmaya gerek görmemiş 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 154günlük askerliğimde sadece 2 gece alt ranzada yattım, birinde çok şiddetli kafa travmasıyla uyandım, ikincisinde sabah vurduğumu farkettim. Vücut ilk geceden sonraki darbeye alışmış, uyandırmaya gerek görmemiş 4 ay dağda çadırda kaldıktan sonra tugaya dönüp ranzada yatınca ' lan böyle bir lüks varmıdır ' diye düşünmüştüm. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 4 ay dağda çadırda kaldıktan sonra tugaya dönüp ranzada yatınca ' lan böyle bir lüks varmıdır ' diye düşünmüştüm. Allah'a şükür ranza harici bi yerde yatmadım. Dağdaki kardeşlerimize kolay gelsin inşallah. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Senin adına sözler bile verdi şefkatli adminim gelmezsen sorumluluk kendisine kalacağı için eminim ilk olarak senin odayı falan ayırmıştır full depoydu dimi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Serkan Toker'in Beklediği Aslında olan Sabah su bardağıyla çay da verdirirsin sen bize 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2013 Sabah su bardağıyla çay da verdirirsin sen bize Cam olan su bardağı mı? Şundan var bizde. Bunu demiyon di mi? 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Cam olan su bardağı mı? Şundan var bizde. Bunu demiyon di mi? Doğru ya, herkes kendi su bardağını yanında getirsin 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2013 Doğru ya, herkes kendi su bardağını yanında getirsin Hatırlatma için teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Çaylar bununla içilecek olup şekeri içindedir...Ayrıca şeker atmanıza gerek yok... 6 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2013 Gelin siz gelin... :tofaşçınınintikamı: 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Gelin siz gelin... :tofaşçınınintikamı: 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2013 ÖM atayım dedim, yeni mesaj alamaz diye uyarı verdi. "Len adam yönetici olm, kırmızı, bunun üstü yok, nasıl alamaz?" falan atarlandım ama forum tınlamadı. Senin yöneticilik çakma olabilir bak haberin olsun 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 ÖM atayım dedim, yeni mesaj alamaz diye uyarı verdi. "Len adam yönetici olm, kırmızı, bunun üstü yok, nasıl alamaz?" falan atarlandım ama forum tınlamadı. Senin yöneticilik çakma olabilir bak haberin olsun Seni engellemişim ya ondan galiba, şimdi gönder gelsin... 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2013 (düzenlendi) Form linkini kaldırdım ve sonuçların toplanmasını kapattım arkadaşlar. Yine de bu tarihten sonra şenlik için gelmeyi düşünen olursa, aşağıdaki linkten özel mesaj göndererek durumu sorgulayabilir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?app=members&module=messaging§ion=send&do=form&fromMemberID=31044 İlgi ve alakanıza teşekkür ederiz. 3 Ağustos 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts