Ertan Çabuk 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Form linkini kaldırdım ve sonuçların toplanmasını kapattım arkadaşlar. Yine de bu tarihten sonra şenlik için gelmeyi düşünen olursa, aşağıdaki linkten özel mesaj göndererek durumu sorgulayabilir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?app=members&module=messaging§ion=send&do=form&fromMemberID=31044 İlgi ve alakanıza teşekkür ederiz. Şimdi napacaz peki:ph34r: 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Ufak ufak İstanbul ekibi gidişi, konvoy yapak mı, ulaşım saati, yolde ne yisek gibi tartışmalara girsek... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2013 Şimdi napacaz peki:ph34r: Bilmiyorum ki hiç şenlik düzenlemedim. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Bilmiyorum ki hiç şenlik düzenlemedim. Bu ilk mi olacak. Neyse alışırsın Konak ödemeleri kredi kartı ile yapılabilir mi yoksa yanımızda nakit bulunsun mu? Ben şahsen çok fazla nakit taşımayan işlerini çek ve senet gibi bir sürü sahtekarlık araçları ile idare eden bir adamım. mesela ben konağa 30-60-90 .çek versem kabul ederler mi? 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Yok tüm gelenlerden nakit toplayıp, zafere çek ver. Nakti sonra hallederiz aramızda. 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Zaten ilk giren ben olacağım için konağın kapısını keserim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Ufak ufak İstanbul ekibi gidişi, konvoy yapak mı, ulaşım saati, yolde ne yisek gibi tartışmalara girsek...Abi ben daha öncesinde, tatile çıkıp oradan geleceğim şenliğe yani İstanbul'da yokum.. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Ben hangi guruba dahil olsam istanbul mu ankara mı yoksa kendim tek araçlık bir konvoyla mı gelsiem Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2013 Bu ilk mi olacak. Neyse alışırsın Konak ödemeleri kredi kartı ile yapılabilir mi yoksa yanımızda nakit bulunsun mu? Ben şahsen çok fazla nakit taşımayan işlerini çek ve senet gibi bir sürü sahtekarlık araçları ile idare eden bir adamım. mesela ben konağa 30-60-90 .çek versem kabul ederler mi? Her türlü çek, senet tahsilatı yapılır. İşimiz bu Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Abi ben daha öncesinde, tatile çıkıp oradan geleceğim şenliğe yani İstanbul'da yokum.. İstanbuldan kim gelecek? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Tamam Her türlü çek, senet tahsilatı yapılır. İşimiz bu ilk mesajı güncelle bilgilerimi ve hesap numaralarımı ver ben sana bol miktarda temiz çek getirecem. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Bende yokum. Bir hafta önceden çıkacağım o tarafa 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 İstanbuldan kim gelecek?Günübirlik mi ?Bende yokum. Bir hafta önceden çıkacağım o tarafaAhaa sobeeee 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Konu artık iyice ciddi bir hal aldığından, hoş görünüze sığınarak bu başlık altında geyik yapılmamasını talep ediyorum sizden Soru, talep, öneri, fikir. Hepsini dinlemeye hazırız. Herkese teşekkürler. Her türlü çek, senet tahsilatı yapılır. İşimiz bu Tezat, Günübirlik mi ? Çala çoluk ailecenek yatmalı kalkmalı. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Tezat, Çala çoluk ailecenek yatmalı kalkmalı. Abi ismini yazdırmayan gençlerden birćoğu Günübirlik gelmek istiyor. Çoluk çocuk bir Çağlar Abi var. Sen sabitle 100'e istediğin gibi kafana göre takıl Abi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Abi ismini yazdırmayan gençlerden birćoğu Günübirlik gelmek istiyor. Çoluk çocuk bir Çağlar Abi var. Sen sabitle 100'e istediğin gibi kafana göre takıl Abi Öyle olacak gibi geliyor, Evleninde çocuğunuz olsun 40 yaşınıza geldiniz, sap sap... Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Zaten ilk giren ben olacağım için konağın kapısını keserim İlk gelene kahvaltıda köy fırınında pişmiş ekmek ikramın varmış, doğru mu abi ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 İlk gelene kahvaltıda köy fırınında pişmiş ekmek ikramın varmış, doğru mu abi ?Doğru Emin. Ama vakti iyi ayarlamak lazim herkesten once Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Doğru Emin. Ama vakti iyi ayarlamak lazim herkesten once Yok ben ilk gelen olamam, belki son gelende olamamda, sordum işte aklımda olsun Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2013 Yok ben ilk gelen olamam, belki son gelende olamamda, sordum işte aklımda olsun Amacım pislik yapmak desene sen şuna Tezat, Bu arada ibretlik bir tespit olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Yok ben ilk gelen olamam, belki son gelende olamamda, sordum işte aklımda olsun Soruyu neden sordun o zaman konus. Kim soyledi bu soruu sormaniArkanda hangi gizli gucler var amaciniz ne bak konuzmazsan adliyeciye teslim ederiz seni 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Doğru Emin. Ama vakti iyi ayarlamak lazim herkesten once Yalan!!! yapamaz, daha fırını doğru dürüst yakmayı beceremedi, zaten fırın da tırt. Breh breh; sivasta fırın yapacak da orda ekmek edecek de, Safranboluda toplantı olacak da ekmeği ora götürecek arkadaşlara ikram edecek de . Herkes tedarikli gitsin, ekmek neyim getiremez o. Getirse de yemeyin sakın, daha ekmeğin tahlilini yapmadık Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 1-Amacım pislik yapmak desene sen şuna 2-Bu arada ibretlik bir tespit olmuş 1-Hee öyle sanane 2-Hep böylesin olm, yüzüne vurmuyoruz Soruyu neden sordun o zaman konus. Kim soyledi bu soruu sormani Arkanda hangi gizli gucler var amaciniz ne bak konuzmazsan adliyeciye teslim ederiz seni Ağır tehdit var 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2013 1-Hee öyle sanane 2-Hep böylesin olm, yüzüne vurmuyoruz 3-Ağır tehdit var 2- Bununla yüzleşme zamanım geldi mi? 3- Ama sen hala zıtlaşıyon! Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 2- Bununla yüzleşme zamanım geldi mi? 3- Ama sen hala zıtlaşıyon! 2- Valla ben alıştıydım,başkaları da farkına varmaya başlamış 3- Tamam bold yapmamalıydım Yorum bağlantısı
Recommended Posts