Şahin Topaloğlu 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Günü birlikte olsa geleceğim inşallah... 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Şantiyecinin koğuşu bir başka güzeldir He bilirim komteynerdan bozma koguslari Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Doktor her ihtimali düşünmek lazım. doğu karadeniz de oluyor da burda yanıyoruz diyor arkadaşlar. Yine de tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Karadeniz burası, belli olmaz.. Ben yağmurluğumu alıp geleceğim.. Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 yağmur durumu olur mu acep ? malum hırçın karadeniz yağsın yağsın... ne de olsa berekettir. bahçeler kurudu.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Karadenizdir yağabilir... Her halukarda oradayız inşallah... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Semavar ve tirebolu da alsak mı konak bahcesinde 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Sen yanmasan Ben yanmasam Koca memleket Yanmasa Nasıl çıkar karanlıklar Aydınlığa içelim güzelleşelim 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Kimin ne zaman geleceği belli olmadı mı daha yahu.O na göre karşılardık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Ben perşembe günü öğleden sonra çıkarım ancak... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 (düzenlendi) Ben de perşembe ordayım kısmetse. Ondan daha öncede ordayım da ama perşembe ordayım 23 Ağustos 2013 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Perşembe akşam yoklama alırız o zaman.Yimek yirüz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 çok hızlısın abi 1 dk da 1 gün Günleri karıştırmışım Ne kadar hızlı F5 yapıyorsun sen öyle perşembe mesai sonrası çıkanlardanım , çocukların çok çişi gelmezse yolda , akşam koğuş yat yoklamasına yetişiriz zannımca . Sabah yola çıkmak çok zor oluyor.. Kayseriye 5 molada gidebiliyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Zafer'de Lipton vardır.. Çay götürmeye gerek yok 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Oooo lipton !cu varmış aramızda. Ağızının tadını biliyormuş Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Ranzalar tamam işte yav. Yeni boyattık, 2 güne kurursa sorun yok. Zafer ben alt kat istiyorum, üstte yatmam 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Oooo lipton !cu varmış aramızda. Ağızının tadını biliyormuş Hem de ne lipton... Normalde bir kilo liptona 5-10 gram katılanlardan... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Hem de ne lipton... Normalde bir kilo liptona 5-10 gram katılanlardan... Tirebolu almayalım mı ya da Alaman çayı Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Taze asker olarak ( gerçi biraz bayatladık ama olsun ) alt ranzayı isterim... 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 Zafer'de Lipton vardır.. Çay götürmeye gerek yok Ruhuma sahip olabilirsiniz ama çayıma asla!!! Zafer ben alt kat istiyorum, üstte yatmam Olmadı yere döşek sereriz abi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Arkadaşlar malumunuz Annem hastanedeydi, hala da hastanedeyiz. Kuvvetle muhtemel katılamayacağım ama başvuru formunu ve rezervasyonları yaptırmıştım. Katılım iptali için rezerve edilmiş yer ve verilmiş tüm siparişlerin ödemesi için bana rakam ile hesap numarası bildirin lütfen. Teşekkür eder, herkese iyi eğlenceler dilerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Tirebolu almayalım mı ya da Alaman çayı Al. Zafer çayını vermeyecek. Arkadaşlar malumunuz Annem hastanedeydi, hala da hastanedeyiz. Kuvvetle muhtemel katılamayacağım ama başvuru formunu ve rezervasyonları yaptırmıştım. Katılım iptali için rezerve edilmiş yer ve verilmiş tüm siparişlerin ödemesi için bana rakam ile hesap numarası bildirin lütfen. Teşekkür eder, herkese iyi eğlenceler dilerim. Ahmet durumunu biliyoruz kardeşim. Doğru olan orada kalman. Allah acil şifalar versin. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 Arkadaşlar malumunuz Annem hastanedeydi, hala da hastanedeyiz. Kuvvetle muhtemel katılamayacağım ama başvuru formunu ve rezervasyonları yaptırmıştım. Katılım iptali için rezerve edilmiş yer ve verilmiş tüm siparişlerin ödemesi için bana rakam ile hesap numarası bildirin lütfen. Teşekkür eder, herkese iyi eğlenceler dilerim. Abim sen bunları düşünme. Katılım iptalinle ilgili bir şey yapmaya gerek yok. Allah yardımcınız olsun, rabbim şifasını versin. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar malumunuz Annem hastanedeydi, hala da hastanedeyiz. Kuvvetle muhtemel katılamayacağım ama başvuru formunu ve rezervasyonları yaptırmıştım. Katılım iptali için rezerve edilmiş yer ve verilmiş tüm siparişlerin ödemesi için bana rakam ile hesap numarası bildirin lütfen. Teşekkür eder, herkese iyi eğlenceler dilerim Al. Zafer çayını vermeyecek. Ahmet durumunu biliyoruz kardeşim. Doğru olan orada kalman. Allah acil şifalar versin. Ahmet Rabbim Verdiği derdin dermanını da eksik etmesin teyzemiden. Dualarımdasınız... Bizde zaferi havuza basalım Ruhuma sahip olabilirsiniz ama çayıma asla!!! 23 Ağustos 2013 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 zafer, katılım formunu doldurmuştum. ön ödeme bişey gerekiyor mu? cuma günü kahvaltıya ordayım inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts