İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | 30-31 Ağustos | Program, Başvuru Formu

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

P.tesi günu Ankara'dan, Amasra'ya geçeceğim.

Yol Güzerganı olarak, söylemek istediğiniz var mı bana ?.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Zafer Kardeşim,

Millet yavaş yavaş yollara dökülmeden arada bir yayınladığın listenin son halini şuraya çerçeveleyip assan yanlışlık var mı yok mu herkes bir kontrol etse iyi olacak gibi :)

P.tesi günu Ankara'dan, Amasra'ya geçeceğim.
Yol Güzerganı olarak, söylemek istediğiniz var mı bana ?.

Dikkatli kullan hız sınırlarını aşma çok radar var diyorlar. Ankara dan kuzey batı istikametine doğru gittin mi Amasra ya varırsın :D Çarşamba akşamı mini Amasra toplantısı yapalım :) 3-5 kişi olacak sanırım oralarda... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Zafer Kardeşim,

Dikkatli kullan hız sınırlarını aşma çok radar var diyorlar. Ankara dan kuzey batı istikametine doğru gittin mi Amasra ya varırsın :D Çarşamba akşamı mini Amasra toplantısı yapalım :) 3-5 kişi olacak sanırım oralarda...

Abi bu sefer, saate değil, ekonomiye yoğunlaşıcağım :) İstanbul Gişeler, Ankara Gişeler 2.50dk. Günleri geçti. Hedefim 1 depo ile 1000km. Yi geçmek, 4 yıldır bunu başaramadım. Bu sefer şeytanın bacağını kıracağım. Ankara'ya 7 saatte gitmeyi göze aldım :)

Ertan Abi, Servet Abi, Ben, Birde Ergin arkadaşımız Amasra'da olacak..

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Hayatımda ilk defa Amasra ya giderken kesinlikle hız sınırlarını aşmadan  arabanın ne yaktığını görmek istiyorum. Ben 1000 göremem ama belki yaklaşırım.  Allah nasip ederse Hanım ile salı akşamı ordayım.Çok ufak bir yer YMN'nı nasılsa görürüm bir yerlerde. Nerede kalacağıma oraya gelince bakıp karar vereceğim :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abi biz Ertan Abi ile aynı Hoteldeyiz.. Amasra Sinan Hotel'e bekleriz.. YMN büyük ihtimal Hotel'in otoparkında olur.

Ama senin için Amasra Göbeğine sisleri, parkları açıp piyasa yaparız :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben de iki seçenekten birini uygulayacağım... 

1- Safranboluya 3,5 saatte gidilir mi.. 

2- Uzun yolda 4 litre yakılabilir mi.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Düşündüm de haklısın.. çocuklarla geleceğim, uçamam ayrıca en az 5 mola :D

Tamam vazgeçtim hepsinden de.. 

Maksimum hız limitlerinde minimum 5 mola ile ne yakılır ona bakalım o zaman.. 

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abi sen sabit 130km. İle gitmeyi seversin, aralarda 100km. İle gidip, 5 molayı hesaba katıp, dik rampalar öncesi 150 yapıp, 130 ile bayırı sabit gaz ile tamamlarsan benim fikrim 2.0 jatco bu yolculuğu ortalama 6.0lt. Bitirir :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

6,0 çok zor olur, 7.0 daha ulaşılabilir hedef. Biz de Perşembe akşamı kısmet olursa mesai bitişi yola çıkacağız gece yarısını bulur gelmemiz.

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Tespitler süper aynen doğru ...:)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

6,0 çok zor olur, 7.0 daha ulaşılabilir hedef. Biz de Perşembe akşamı kısmet olursa mesai bitişi yola çıkacağız gece yarısını bulur gelmemiz.

Abi aslında aklımdan geçen rakam ve olması gereken 6.5lt. Ama emmi 4.0lt. Falan deyince gözüm korktu :D tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi sen sabit 130km. İle gitmeyi seversin, aralarda 100km. İle gidip, 5 molayı hesaba katıp, dik rampalar öncesi 150 yapıp, 130 ile bayırı sabit gaz ile tamamlarsan benim fikrim 2.0 jatco bu yolculuğu ortalama 6.0lt. Bitirir :)

Evet klima da açacağız... Hem o kadar yol 100 km ile bitmez.. Ben de öyle ön görüyorum... 

Zor olmasa gerek.. 7 bence çok yüksek bir değer...  :unsure2:

Tespitler süper aynen doğru ... :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sen gelmiyon mu.. seversin uzun yolu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Aşağıya listelerin son halini çıkardım arkadaşlar. Eksik, fazla varsa, iptal varsa bildirin lütfen.

Safranbolu Turu İçin Katılım Listesi

1GHXx6h.png

Şenlik Yemeği İçin Katılım Listesi

3i0BM74.png

Otel Durumu

th8Frr5.png

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer benim çıkışı, Pazar yapma ihtimalim var.. Sıkıntı olur mu ?

Göksel gelince otelle görüşürüz onu. Şimdiden ihtimali araya sokmayalım. Sorun olacağını sanmam.

Zafer Benim otel çıkış 31/8 Cumartesi olacaktı.

Abi anlaşamadığımız nokta orasıydı işte. 29/30 2 gece konaklama yazmıştın, orada kafa karışıklığı oldu.

Düzelttim şimdi.

Zafer ben neden yokum listede  :sorry:

Sen benim kalbimdesin, yemişim listesini. Sana ekmek arası peynir yaptırıyorum, benden. ;)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Sen benim kalbimdesin, yemişim listesini. Sana ekmek arası peynir yaptırıyorum, benden. ;)

Karnımın acıktığını hissettim bir an kaşar mı beyaz peynir mi? :mangal:

Benim girişlerim neyim doğru da :blush:  inşallah gelebiliriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Karnımın acıktığını hissettim bir an kaşar mı beyaz peynir mi? :mangal:

Benim girişlerim neyim doğru da :blush:  inşallah gelebiliriz.

Abi ne zaman netleşirsin?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Osman Özdür kim arkadaşlar.. bilen tanıyan var mı ?

ve

Burak Yılmazer

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu
(düzenlendi)

istanbuldan katılanların yancı araması durumunda burdayım  biline :)

gelip gelmeme durumum ona göre şekillenecek

tarihinde Mehmet Gürcüoglu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Göksel gelince otelle görüşürüz onu. Şimdiden ihtimali araya sokmayalım. Sorun olacağını sanmam.

Abi anlaşamadığımız nokta orasıydı işte. 29/30 2 gece konaklama yazmıştın, orada kafa karışıklığı oldu.

Düzelttim şimdi.

İyi o zaman bir ekmek arası da bana yaptır Zafer  :biggrin:  :p

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Google maps'te İstanbul - yeniçağ - mengen - Çaycuma - Bartın - Amasra yolunu en uygun göstermekte. En uygun ve de güzel yol burası mıdır? Burası ise biraz yolu uzatarak Zonguldak'ı bir görmek istesem değer mi? Yada İst - Düzce - Ereğli - Zonguldak - Bartın - Amasra yapsam mı?

Biraz fikir veren olursa makbule geçer ? Yol güzergahı daha zevkli ve keyif vereni tercih ederim...

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bir aksilik olmaz ise Mertcan ile beraber bende gelicem . Listeye benide eklersen sevinirim Zafer .

Accord ile gelicez aksi bir durum olmaz ise bakalım ne kadar yakacak :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...