Fatih Keskin 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Geçen sene çoğu zaman klima açık Nevşehir gidiş geliş ortalama 6.1 yakmıştım bakalım bu sene ne yakacağız. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Fatih abi 10 sene kadar önce Zonguldaka ilk gidişimde ilk seçeneği tarif etmişlerdi ben nerede yolu kaçırdım bilmiyorum ama köy yolu olduğu kesin bir yoldan gittim epey bir süre sonra biraz ışıklar çoğaldı derken bir de baktım tam karşımda Mengen otogarı var.Ondan sonra bir Zonguldak otobüsünün peşine takılıp gittim Zonguldaka.İkinci seçenektende dönmüştüm ama hiç zevk almamıştım basa bas evde aldım soluğu. Yok mu konuyu okuyan Zonguldaklı cevap verse 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Zonguldak sahil yolu düzgün. Zonguldak Icin Düzce den çıkılmalı. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 Bir aksilik olmaz ise Mertcan ile beraber bende gelicem . Listeye benide eklersen sevinirim Zafer . Accord ile gelicez aksi bir durum olmaz ise bakalım ne kadar yakacak Mert Can ile kalırsan olur tabi Ali Sevinirim. Tek geleceksin ve Mert Can ile aynı programdasın di mi? Otel giriş-çıkış, tur, yemek? Yorum bağlantısı
Akan Belen 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Evet sahil yolu iyidir ereğli'ye kadar.Ancak Ereğliden Zonguldak çıkışına kadar yol yer yer yol çalışması var.Bazı yerler ciddi oranda bozuk maalesef.Bu taraftan gelecekler bunu göz önüne alsınlar derim Parça parça olduğu için toplamda sanırım 20 km civarıdır sanırım.Onun haricinden Zonguldak çıkışından sonrada yol oldukça iyi duble zaten. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Mert Can ile kalırsan olur tabi Ali Sevinirim. Tek geleceksin ve Mert Can ile aynı programdasın di mi? Otel giriş-çıkış, tur, yemek? Evet tek gelicem Mert ile aynı yer olur Horlarsa yer değiştirebilirim dimi 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 Evet tek gelicem Mert ile aynı yer olur Horlarsa yer değiştirebilirim dimi Bahçe geniş Ekledim. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Bahçe geniş Ekledim. Sen bu gençlerin odayı geniş tut ne olur ne olmaz 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 Sen bu gençlerin odayı geniş tut ne olur ne olmaz Sen gelmiyon mu şimdi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2013 Benim oda deniz manzaralı olsun lütfen. Deniz de var. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Google maps'te İstanbul - yeniçağ - mengen - Çaycuma - Bartın - Amasra yolunu en uygun göstermekte. En uygun ve de güzel yol burası mıdır? Burası ise biraz yolu uzatarak Zonguldak'ı bir görmek istesem değer mi? Yada İst - Düzce - Ereğli - Zonguldak - Bartın - Amasra yapsam mı? Biraz fikir veren olursa makbule geçer ? Yol güzergahı daha zevkli ve keyif vereni tercih ederim... Siz google mapse göre hareket edin. Diğer türlü yol baya uzar. Mengen-Devrek arası yol çalışması vardı ama bitmiş. Yollar gayet güzel. Devrek'ten geçerken simidini tatmanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Siz google mapse göre hareket edin. Diğer türlü yol baya uzar. Mengen-Devrek arası yol çalışması vardı ama bitmiş. Yollar gayet güzel. Devrek'ten geçerken simidini tatmanızı öneririm. + Baston bakmayı unutmayın. İhtiyar heyeti özellikle baksın. 2 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 + Baston bakmayı unutmayın. İhtiyar heyeti özellikle baksın. İhtiyacı olanlar için. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 (düzenlendi) Sabahın ilk ışıklarında yollara düştüm. 1 depo ile 1000km. İçin emin adimlarla ilerliyorum. Şuan 250km. Ortalamam 3.8lt. Baktım böyle yol bitmeyecek kend kendime eğleniyorum, tavsiye ederim başka türlü ekonomi olmuyor http://youtu.be/CiP4oZX3LnQ Buda Çektiğim çilenin ekrana anlık tüketim olarak yansiması 25 Ağustos 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Evet tek gelicem Mert ile aynı yer olur Horlarsa yer değiştirebilirim dimi Sen ve Emin bi çadır alın. Mert Can ın nasıl horladığını iyi bilirim Zafer e söyledim aramazdaki oda sayısı en az 8 olacak. 2 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Sen ve Emin bi çadır alın. Mert Can ın nasıl horladığını iyi bilirim Zafer e söyledim aramazdaki oda sayısı en az 8 olacak. Yan yana 8 oda yok .Desene gerçekten cibinlik lazım bahçede yatmak için... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Ben kafamı sağa sola deli gibi sallarken yanımdan geçen arabalar bakar hep, direksiyonu nasıl düz tuttuğuma şaşırırlar Deli 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Yan yana 8 oda yok .Desene gerçekten cibinlik lazım bahçede yatmak için... Servet abi de aynı işkenceyi çekmişti gelince anlatır. Hatta anlatılmaz yaşanır. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2013 Servet abi de aynı işkenceyi çekmişti gelince anlatır. Hatta anlatılmaz yaşanır. bir de bana sor Durum baya ciddi yav heralde Fakat şöyle bir durum var, malum kalacağımız yer konak. Dolayısıyla küçük ve tüm odalar dip dibe. Öyle otellerdeki gibi odalar arasında metreler yok... Yani özetlersek; risk sadece birlikte kalan için değil, tüm misafirler için geçerli Hayırlı olsun Taze resimler. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Sen gelmiyon mu şimdi Cumanin bizim için mesai olması zorluyor yoksa ailece düşünüyordum.ayarlayabilirsem bekarlara takılır gelirim inşallah.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Sen gelme çünki elimden çekeceğin var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Perşembe gecesi saat 02.00 gibi yola çıkarız büyük bir ihtimalle. Ekonomi yaparak gelmeyi planlıyoruz muhtemelen Fatih abi ile peşpeşe geliriz . Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Perşembe gecesi yola çıkacağız ancak Balıkesir tarafından geleceğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Sizce hangi rotayı tercih etmeliyim.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2013 Diğerini bilmem ama Ankara üzeri çok rahat edersin. Zaten otoban bittikten sonra da birleşiyor yol. Yorum bağlantısı
Recommended Posts