İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | 30-31 Ağustos | Program, Başvuru Formu

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Fatih Keskin

Geçen sene çoğu zaman klima açık Nevşehir gidiş geliş ortalama 6.1 yakmıştım bakalım bu sene ne yakacağız.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Fatih abi 10 sene kadar önce Zonguldaka ilk gidişimde ilk seçeneği tarif etmişlerdi ben nerede yolu kaçırdım bilmiyorum ama köy yolu olduğu kesin bir yoldan gittim epey bir süre sonra biraz ışıklar çoğaldı derken bir de baktım tam karşımda Mengen otogarı var.Ondan sonra bir Zonguldak otobüsünün peşine takılıp gittim Zonguldaka.İkinci seçenektende dönmüştüm ama hiç zevk almamıştım basa bas evde aldım soluğu.

Yok mu konuyu okuyan Zonguldaklı cevap verse ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Zonguldak sahil yolu düzgün. Zonguldak Icin Düzce den çıkılmalı.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bir aksilik olmaz ise Mertcan ile beraber bende gelicem . Listeye benide eklersen sevinirim Zafer .

Accord ile gelicez aksi bir durum olmaz ise bakalım ne kadar yakacak :)

Mert Can ile kalırsan olur tabi Ali :p Sevinirim.

Tek geleceksin ve Mert Can ile aynı programdasın di mi? Otel giriş-çıkış, tur, yemek?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Evet sahil yolu iyidir ereğli'ye kadar.Ancak Ereğliden Zonguldak çıkışına kadar yol yer yer yol çalışması var.Bazı yerler ciddi oranda bozuk maalesef.Bu taraftan gelecekler bunu göz önüne alsınlar derim :) Parça parça olduğu için toplamda sanırım 20 km civarıdır sanırım.Onun haricinden Zonguldak çıkışından sonrada yol oldukça iyi duble zaten.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Mert Can ile kalırsan olur tabi Ali :p Sevinirim.

Tek geleceksin ve Mert Can ile aynı programdasın di mi? Otel giriş-çıkış, tur, yemek?

Evet tek gelicem Mert ile aynı yer olur :) Horlarsa yer değiştirebilirim dimi :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Evet tek gelicem Mert ile aynı yer olur :) Horlarsa yer değiştirebilirim dimi :D

Bahçe geniş :p

Ekledim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bahçe geniş :p

Ekledim.

Sen bu gençlerin odayı geniş tut ne olur ne olmaz :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sen bu gençlerin odayı geniş tut ne olur ne olmaz :)

Sen gelmiyon mu şimdi :(

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Google maps'te İstanbul - yeniçağ - mengen - Çaycuma - Bartın - Amasra yolunu en uygun göstermekte. En uygun ve de güzel yol burası mıdır? Burası ise biraz yolu uzatarak Zonguldak'ı bir görmek istesem değer mi? Yada İst - Düzce - Ereğli - Zonguldak - Bartın - Amasra yapsam mı?

Biraz fikir veren olursa makbule geçer ? Yol güzergahı daha zevkli ve keyif vereni tercih ederim...

Siz google mapse göre hareket edin. Diğer türlü yol baya uzar. Mengen-Devrek arası yol çalışması vardı ama bitmiş. Yollar gayet güzel. Devrek'ten geçerken simidini tatmanızı öneririm.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Siz google mapse göre hareket edin. Diğer türlü yol baya uzar. Mengen-Devrek arası yol çalışması vardı ama bitmiş. Yollar gayet güzel. Devrek'ten geçerken simidini tatmanızı öneririm.

+ Baston bakmayı unutmayın. :D

İhtiyar heyeti özellikle baksın. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

+ Baston bakmayı unutmayın. :D

İhtiyar heyeti özellikle baksın. :D

İhtiyacı olanlar için. :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Sabahın ilk ışıklarında yollara düştüm. 1 depo ile 1000km. İçin emin adimlarla ilerliyorum. Şuan 250km. Ortalamam 3.8lt. Baktım böyle yol bitmeyecek kend kendime eğleniyorum, tavsiye ederim başka türlü ekonomi olmuyor :D

http://youtu.be/CiP4oZX3LnQ

Buda Çektiğim çilenin ekrana anlık tüketim olarak yansiması :D

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Sen ve Emin bi çadır alın.

Mert Can ın nasıl horladığını iyi bilirim Zafer e söyledim aramazdaki oda sayısı en az 8 olacak. :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Sen ve Emin bi çadır alın.

Mert Can ın nasıl horladığını iyi bilirim Zafer e söyledim aramazdaki oda sayısı en az 8 olacak. :biggrin:

Yan yana 8 oda yok :).Desene gerçekten cibinlik lazım bahçede yatmak için...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ben kafamı sağa sola deli gibi sallarken yanımdan geçen arabalar bakar hep, direksiyonu nasıl düz tuttuğuma şaşırırlar :)

Deli :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Yan yana 8 oda yok :).Desene gerçekten cibinlik lazım bahçede yatmak için...

Servet abi de aynı işkenceyi çekmişti gelince anlatır.

Hatta anlatılmaz yaşanır. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Servet abi de aynı işkenceyi çekmişti gelince anlatır.

Hatta anlatılmaz yaşanır. :D

bir de bana sor :D

Durum baya ciddi yav heralde :shok:

Fakat şöyle bir durum var, malum kalacağımız yer konak. Dolayısıyla küçük ve tüm odalar dip dibe. Öyle otellerdeki gibi odalar arasında metreler yok...

Yani özetlersek; risk sadece birlikte kalan için değil, tüm misafirler için geçerli :biggrin:

Hayırlı olsun :p

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Taze resimler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Sen gelmiyon mu şimdi :(

Cumanin bizim için mesai olması zorluyor yoksa ailece düşünüyordum.ayarlayabilirsem bekarlara takılır gelirim inşallah..
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Perşembe gecesi saat 02.00 gibi yola çıkarız büyük bir ihtimalle. Ekonomi yaparak gelmeyi planlıyoruz muhtemelen Fatih abi ile peşpeşe geliriz .

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Diğerini bilmem ama Ankara üzeri çok rahat edersin. Zaten otoban bittikten sonra da birleşiyor yol.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...