İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | 30-31 Ağustos | Program, Başvuru Formu

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Mert Can Üzger

Yahu arkadaş ne abartmışsınız beni. Ali, sana söyliyeyim baştan. Benden önce uykuya dalarsan uyuyabilirsin amma ben senden önce uykuya dalarsam geçmiş olsun sana... :D 

Servet abi de aynı işkenceyi çekmişti gelince anlatır.

Hatta anlatılmaz yaşanır. :D

Çağlar Abi ailesi ile gelmese onunla aynı odada kalır tüm konağa gece konseri verebilirdik... :D

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Çankırı yolu 68 km daha kısa.. 

Giderken Çankırı yolu tercih edilebilir. Çünkü Ankara-Gerede arasında tırmanma şeridi oldukça fazla. Çankırı yolunda Çankırı çıkışındaki yanlış hatırlamıyorsam İn dağı tırmanılıyor. Çankırı üzerinden giderseniz yolu daha da kısaltmak için Korgun üzerinden Kurşunluya geçebilirsiniz. Yol kalite açısından güzel ama çok virajlı ve maceralı bir yol. Mapsten baktım 32 kilometre daha kısalıyor yol. Çankırı yolunun dezavantajlarından biri yol üzerinde radar ihtimalinin olması Tercih sizin.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

R8PQMFG.jpg

Şöyle iyi midir Zafer? Google maps veriyor bu tarifi, genelde navi'de uyuyor.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

İstanbul için tek yol var zaten, İstanbul'dan otobana girip, Gerede gişelerine kadar dümdüz. Gerede gişelerinden sonra da Karabük / Safranbolu tabelaları.

Bilmeyenler için yazayım, biz alıştığımız için farkında olmuyoruz.

Karabük ile Safranbolu arası 8-10 km. Yani öyle çok büyük mesafeler yok. Karabük'te çalışıp, Safranbolu'da oturan çok insan var. Bildiğimiz hatlı minibüsler ile sefer yapılıyor 2 liraya. Yani ha Karabük, ha Safranbolu. Dip dibe.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Giderken Çankırı yolu tercih edilebilir. Çünkü Ankara-Gerede arasında tırmanma şeridi oldukça fazla. Çankırı yolunda Çankırı çıkışındaki yanlış hatırlamıyorsam İn dağı tırmanılıyor. Çankırı üzerinden giderseniz yolu daha da kısaltmak için Korgun üzerinden Kurşunluya geçebilirsiniz. Yol kalite açısından güzel ama çok virajlı ve maceralı bir yol. Mapsten baktım 32 kilometre daha kısalıyor yol. Çankırı yolunun dezavantajlarından biri yol üzerinde radar ihtimalinin olması Tercih sizin.

Bölünmüş yol mu Hocam... ?

Yorum bağlantısı
Özkan Avcı

Okul erken açılsaydı katılırdım. :) Ne de olsa dumanlı kentin puslu çoçuğuyuz bizde. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Çankırı içerisinde 3-4 trafik ışığı var; yol bölünmüş ama yer yer orantısız yamalar var. Yer yer asfaltın kalitesi çok düşük, hem ses hem çukur.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Samsun yoluna çıkana kadar bölünmüş yol değilmiş :(  Vazgeçtim.. Ankaradan giderim.. 

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Arkadaşlar hepinizden özür dileyerek affımı istiyorum :(  bir sonraki şenliğe inşallah,Zafer'im daha önce konuşmuştuk beni siliver Kardeşim :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Arkadaşlar hepinizden özür dileyerek affımı istiyorum :(  bir sonraki şenliğe inşallah,Zafer'im daha önce konuşmuştuk beni siliver Kardeşim :flowers:

Canım abim, yapma be,,,, neyse inşallah çok olumsuz bir durum yoktur.... :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Yahu arkadaş ne abartmışsınız beni. Ali, sana söyliyeyim baştan. Benden önce uykuya dalarsan uyuyabilirsin amma ben senden önce uykuya dalarsam geçmiş olsun sana... :D

Su dökerim la üzerine :D Bende tilki uykusu vardır , ve yarım saatten önce dalamam olmadı zeytin yağı içiririz sana solunum yolunu yağladımı ses çıkmaz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Arkadaşlar hepinizden özür dileyerek affımı istiyorum :( bir sonraki şenliğe inşallah,Zafer'im daha önce konuşmuştuk beni siliver Kardeşim :flowers:

Sağlık olsun abim. Gönlümüz bir.

Allah hayirlisini versin.

Saygılar.

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu

kimin hangi konakta kalacağı belli mi?

kısmetse cuma sabahı ordayım ( Allah kaza bela vermez ise. ) hangi konağa gideyim. buluşma yeri var mı?

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Su dökerim la üzerine :D Bende tilki uykusu vardır , ve yarım saatten önce dalamam olmadı zeytin yağı içiririz sana solunum yolunu yağladımı ses çıkmaz :D

Olmadı WD-40 sık ağzımdan içeri... :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Olmadı WD-40 sık ağzımdan içeri... :D

İyi fikir bagajda vardı , slikon spreyde var :biggrin:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Siz uyumanın hesabını biz sabaha kadar muhabbetin hesabını yapıyoruz.

Semaverde de çay varsa deymeyin keyfimize.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sizce hangi rotayı tercih etmeliyim.. 

Geçerken beni de al olmadı iki kocaman kolin var bari birini al... :D  En makul rota senin için Ankara üzeri olan, gel bizde bir çay içelim oradan basar giderim sen de yetişmeye çalışırken bakarsın yol bitivermiş... :D  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Besmele ile başladım ben yola. Biraz erken ama abimede yardım olsun diye dün gece geç saatlerde aldığınız karar ile Actros ile düştük yollara. Tahmini olarak Çorlu'ya gidip dönüşte geleceğim ortalama 2160 km yol sonunda oradayım. Tabi erken çıkmanın etkisi olarak domates elma falan toplamaya fırsat olmadı. Ki zaten bozulurdular :)

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Siz uyumanın hesabını biz sabaha kadar muhabbetin hesabını yapıyoruz.

Semaverde de çay varsa deymeyin keyfimize.

semaverde çay doktorumuzdan olsa gerek :tongue:

QTrg4.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Geçerken beni de al olmadı iki kocaman kolin var bari birini al... :D  En makul rota senin için Ankara üzeri olan, gel bizde bir çay içelim oradan basar giderim sen de yetişmeye çalışırken bakarsın yol bitivermiş... :D   :p

Abi sen 90 km. hızı geçmezsin ki :D  Emmi yi yakalayamazsın :) 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Abi sen 90 km. hızı geçmezsin ki :D  Emmi yi yakalayamazsın :)

Her duyduğuna inanma, bende ki cevheri görebilen insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez..  :D

Yorum bağlantısı

Her duyduğuna inanma, bende ki cevheri görebilen insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez..   :D

Ben ankara ekibinin yalancısıyım abi  :D    zaten öyle olacağına  pek ihtimal vermemiştim :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Şuan Mengen'deyim

Şefkatli Admin'in tavsiyesii üzerine "Mengen Lezzet Dünyası"nda kavurma yedim. Ayrıca Manda Yoğurdu harika, Mutlaka herkes aç gelip buraya uğrasın..

Gönderilen Resim

Vesile ile Emmi'nin yüzünden tam 700km 3.9lt. Olan ortalama tüketimim 4.0lt. Oldu :) koca monitör taşıyoruz :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...