İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | 30-31 Ağustos | Program, Başvuru Formu

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Serkan Toker

Şuan Mengen'deyim

Şefkatli Admin'in tavsiyesii üzerine "Mengen Lezzet Dünyası"nda kavurma yedim. Ayrıca Manda Yoğurdu harika, Mutlaka herkes aç gelip buraya uğrasın..

Vesile ile Emmi'nin yüzünden tam 700km 3.9lt. Olan ortalama tüketimim 4.0lt. Oldu :) koca monitör taşıyoruz :D

Afiyet olsun, beğenmene sevindim..Emmi bey ile oradan geçeriz diyordum ama Çanakkale macerası gibi olmasın diye en kısa ve hızlı olan güzergahı tercih edeceğiz gibi görünüyor... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben ankara ekibinin yalancısıyım abi  :D    zaten öyle olacağına  pek ihtimal vermemiştim  :)

110'luklarla peşine yetişemiyoruz :D 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Antika değeri var Abi satılır mı :D

Oralarda bunun içine bir çip takınca televizyon da gösteriyor falan diye satarsın sen... :D  Tayfun Talipoğlu bostanda çalışan teyzeye biz televizyoncuyuz dediğinde hele eve gidelim demiş teyze...Bunlarda ne misafirperver insan bu yörenin insanı diye düşünürken teyzem meğerse bozuk televizyonu için çağırıyormuş...  :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Oralarda bunun içine bir çip takınca televizyon da gösteriyor falan diye satarsın sen... :D  Tayfun Talipoğlu bostanda çalışan teyzeye biz televizyoncuyuz dediğinde hele eve gidelim demiş teyze...Bunlarda ne misafirperver insan bu yörenin insanı diye düşünürken teyzem meğerse bozuk televizyonu için çağırıyormuş...   :D

:sandalye:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

iple çekiyorum bu forum etkinliğini

Şunun şurasında ne kaldı abi, yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoopp ordayız...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Şunun şurasında ne kaldı abi, yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoopp ordayız...

Abi bizden önce gidersen çayı demlemeyi unutma :p 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Abi bizden önce gidersen çayı demlemeyi unutma :p

Sen tek gelme yanında birileri olsun, zira listemde bir üst sıraya çıktın şimdi... :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Şuan Mengen'deyim

Şefkatli Admin'in tavsiyesii üzerine "Mengen Lezzet Dünyası"nda kavurma yedim. Ayrıca Manda Yoğurdu harika, Mutlaka herkes aç gelip buraya uğrasın..

Vesile ile Emmi'nin yüzünden tam 700km 3.9lt. Olan ortalama tüketimim 4.0lt. Oldu :) koca monitör taşıyoruz :D

Afiyet olsun, beğenmene sevindim..Emmi bey ile oradan geçeriz diyordum ama Çanakkale macerası gibi olmasın diye en kısa ve hızlı olan güzergahı tercih edeceğiz gibi görünüyor... :D

Çarşamba öğlen Mengen'de ne yerim diye düşünürken bu bilgi iyi olmuş :) Yalnız kuzu tandır varken illaki bunumu tavsiye edersiniz ?

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Sen tek gelme yanında birileri olsun, zira listemde bir üst sıraya çıktın şimdi... :p

Beraber geliyoruz abi Mert ile :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Amasra'ya gelecek olanlar Gökçebey'de şehir merkezini geçer geçmez radar uygulaması var dikkatli olun

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çarşamba öğlen Mengen'de ne yerim diye düşünürken bu bilgi iyi olmuş :) Yalnız kuzu tandır varken illaki bunumu tavsiye edersiniz ?

Valla işin açıkçası ben bu kavurmayı yemeden köye çıkmam..Mengen benim köye 20 km. Evde yemek olsa bile kavurmamı yerim yola devam ederim, yani 200 km. lik köy yolculuğumun 180. km. sinde mola veriyorum...:D   Tandır için bir şey diyemem, denemedim...

Beraber geliyoruz abi Mert ile :)

Bizde Şahin' le beraber geliyoruz, siz düşünün... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Aşağıya listelerin son halini çıkardım arkadaşlar. Eksik, fazla varsa, iptal varsa bildirin lütfen.

Safranbolu Turu İçin Katılım Listesi

1GHXx6h.png

Şenlik Yemeği İçin Katılım Listesi

3i0BM74.png

Otel Durumu

th8Frr5.png

odayı beğenmessem sende kalırım ona göre

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Amasra'ya gelecek olanlar Gökçebey'de şehir merkezini geçer geçmez radar uygulaması var dikkatli olun

google maps'ten veri isteruk.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Bölünmüş yol mu Hocam... ?

Korgun-Kurşunlu arası bölünmüş yol değil. Diğer yerler bölünmüş yol Mehmet Abi. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arkadaşlar... 

Sticker eksiğimiz vardı.. yaptırdık... 

Anahtarlığımız bitmişti, yaptırıyoruz % 90 yetişecek.. 

Balonlarımız hazır, yapıldı ve Zafere teslim edildi.. 

Bende yeterince kupa var diye hatırlıyorum.. Yetmez ise Çağlar ve Serkan'da da olmalı.. Onlardan takviye isteriz.. 

Bunun dışında sürpriz ufak tefek bişeyler daha olacaktı bende... 

Gelenler için nacizane hediyelerimiz hazır..  Bilginize.. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Arkadaşlar... 

Sticker eksiğimiz vardı.. yaptırdık... 

Anahtarlığımız bitmişti, yaptırıyoruz % 90 yetişecek.. 

Balonlarımız hazır, yapıldı ve Zafere teslim edildi.. 

Bende yeterince kupa var diye hatırlıyorum.. Yetmez ise Çağlar ve Serkan'da da olmalı.. Onlardan takviye isteriz.. 

Bunun dışında sürpriz ufak tefek bişeyler daha olacaktı bende... 

Gelenler için nacizane hediyelerimiz hazır..  Bilginize.. 

Ya gelmek isteyipte gelemeyenlere?????

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

11.5 saatlik yorucu yolun ardindan amasra da oteldeyim. Su an ymn a bakiyorum :D

Yolda zafer, mahmut ve ahmetin ifadelerini aldim.

Gelirken fotograf makinesi olup ta getirmezseniz iciniz yanar. Demedi demeyin :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sevgilerimizi göndereceğiz abi :wub:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sani güzel cevap vermiş abi. Bundan daha güzel hediye olmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...