Serkan Toker 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Şuan Mengen'deyim Şefkatli Admin'in tavsiyesii üzerine "Mengen Lezzet Dünyası"nda kavurma yedim. Ayrıca Manda Yoğurdu harika, Mutlaka herkes aç gelip buraya uğrasın.. Vesile ile Emmi'nin yüzünden tam 700km 3.9lt. Olan ortalama tüketimim 4.0lt. Oldu koca monitör taşıyoruz Afiyet olsun, beğenmene sevindim..Emmi bey ile oradan geçeriz diyordum ama Çanakkale macerası gibi olmasın diye en kısa ve hızlı olan güzergahı tercih edeceğiz gibi görünüyor... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Sat birine, kurtul. ciddi anlamda sat ama 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Sat birine, kurtul. ciddi anlamda sat ama Antika değeri var Abi satılır mı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Ben ankara ekibinin yalancısıyım abi zaten öyle olacağına pek ihtimal vermemiştim 110'luklarla peşine yetişemiyoruz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 iple çekiyorum bu forum etkinliğini 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Antika değeri var Abi satılır mı Oralarda bunun içine bir çip takınca televizyon da gösteriyor falan diye satarsın sen... Tayfun Talipoğlu bostanda çalışan teyzeye biz televizyoncuyuz dediğinde hele eve gidelim demiş teyze...Bunlarda ne misafirperver insan bu yörenin insanı diye düşünürken teyzem meğerse bozuk televizyonu için çağırıyormuş... 4 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Oralarda bunun içine bir çip takınca televizyon da gösteriyor falan diye satarsın sen... Tayfun Talipoğlu bostanda çalışan teyzeye biz televizyoncuyuz dediğinde hele eve gidelim demiş teyze...Bunlarda ne misafirperver insan bu yörenin insanı diye düşünürken teyzem meğerse bozuk televizyonu için çağırıyormuş... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 iple çekiyorum bu forum etkinliğini Şunun şurasında ne kaldı abi, yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoopp ordayız... 2 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Şunun şurasında ne kaldı abi, yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoopp ordayız... Abi bizden önce gidersen çayı demlemeyi unutma Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Abi bizden önce gidersen çayı demlemeyi unutma Sen tek gelme yanında birileri olsun, zira listemde bir üst sıraya çıktın şimdi... 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Şuan Mengen'deyim Şefkatli Admin'in tavsiyesii üzerine "Mengen Lezzet Dünyası"nda kavurma yedim. Ayrıca Manda Yoğurdu harika, Mutlaka herkes aç gelip buraya uğrasın.. Vesile ile Emmi'nin yüzünden tam 700km 3.9lt. Olan ortalama tüketimim 4.0lt. Oldu koca monitör taşıyoruz Afiyet olsun, beğenmene sevindim..Emmi bey ile oradan geçeriz diyordum ama Çanakkale macerası gibi olmasın diye en kısa ve hızlı olan güzergahı tercih edeceğiz gibi görünüyor... Çarşamba öğlen Mengen'de ne yerim diye düşünürken bu bilgi iyi olmuş Yalnız kuzu tandır varken illaki bunumu tavsiye edersiniz ? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Sen tek gelme yanında birileri olsun, zira listemde bir üst sıraya çıktın şimdi... Beraber geliyoruz abi Mert ile 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Amasra'ya gelecek olanlar Gökçebey'de şehir merkezini geçer geçmez radar uygulaması var dikkatli olun Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Çarşamba öğlen Mengen'de ne yerim diye düşünürken bu bilgi iyi olmuş Yalnız kuzu tandır varken illaki bunumu tavsiye edersiniz ? Valla işin açıkçası ben bu kavurmayı yemeden köye çıkmam..Mengen benim köye 20 km. Evde yemek olsa bile kavurmamı yerim yola devam ederim, yani 200 km. lik köy yolculuğumun 180. km. sinde mola veriyorum... Tandır için bir şey diyemem, denemedim... Beraber geliyoruz abi Mert ile Bizde Şahin' le beraber geliyoruz, siz düşünün... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Aşağıya listelerin son halini çıkardım arkadaşlar. Eksik, fazla varsa, iptal varsa bildirin lütfen. Safranbolu Turu İçin Katılım Listesi Şenlik Yemeği İçin Katılım Listesi Otel Durumu odayı beğenmessem sende kalırım ona göre 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2013 odayı beğenmessem sende kalırım ona göre Arzular şelale Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Amasra'ya gelecek olanlar Gökçebey'de şehir merkezini geçer geçmez radar uygulaması var dikkatli olun google maps'ten veri isteruk. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Bölünmüş yol mu Hocam... ? Korgun-Kurşunlu arası bölünmüş yol değil. Diğer yerler bölünmüş yol Mehmet Abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Arkadaşlar... Sticker eksiğimiz vardı.. yaptırdık... Anahtarlığımız bitmişti, yaptırıyoruz % 90 yetişecek.. Balonlarımız hazır, yapıldı ve Zafere teslim edildi.. Bende yeterince kupa var diye hatırlıyorum.. Yetmez ise Çağlar ve Serkan'da da olmalı.. Onlardan takviye isteriz.. Bunun dışında sürpriz ufak tefek bişeyler daha olacaktı bende... Gelenler için nacizane hediyelerimiz hazır.. Bilginize.. 4 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Arkadaşlar... Sticker eksiğimiz vardı.. yaptırdık... Anahtarlığımız bitmişti, yaptırıyoruz % 90 yetişecek.. Balonlarımız hazır, yapıldı ve Zafere teslim edildi.. Bende yeterince kupa var diye hatırlıyorum.. Yetmez ise Çağlar ve Serkan'da da olmalı.. Onlardan takviye isteriz.. Bunun dışında sürpriz ufak tefek bişeyler daha olacaktı bende... Gelenler için nacizane hediyelerimiz hazır.. Bilginize.. Ya gelmek isteyipte gelemeyenlere????? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 11.5 saatlik yorucu yolun ardindan amasra da oteldeyim. Su an ymn a bakiyorum Yolda zafer, mahmut ve ahmetin ifadelerini aldim. Gelirken fotograf makinesi olup ta getirmezseniz iciniz yanar. Demedi demeyin 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Ya gelmek isteyipte gelemeyenlere????? Sevgilerimizi göndereceğiz abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Ya gelmek isteyipte gelemeyenlere????? Sani güzel cevap vermiş abi. Bundan daha güzel hediye olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Peki geleceğim deyip, 90.dakika golü atanlara ne göndereceğiz 2 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 İhtiyar sayınız değişmiyor neticede biri gelmiyorsa diğeri geliyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts