Aydın Perçem 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 (düzenlendi) Peki geleceğim deyip, 90.dakika golü atanlara ne göndereceğiz Bu gönderilecek şeye maruz kalmamak için hala netleşemeyen durumumu ifşa etmedim.. 26 Ağustos 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 İhtiyar sayınız değişmiyor neticede biri gelmiyorsa diğeri geliyor Başımızın tacısınız abi. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Başımızın tacısınız abi.Tac'lara gençler layıktır Bizlerde onlar ile olmaktan gurur duyarıs ancak... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Başımızın tacısınız abi. üstüne mi oturucaz, yer kalmadı mı? bacaklar pek cılız çökme? Peki geleceğim deyip, 90.dakika golü atanlara ne göndereceğiz hotel bill Dünyada benzeri yok mekanların, ben 2 saat akalabildim ağzımın suyu akmıştı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Foto makinasıda kardeşimle gitti. Şeytan diyo git bi tane al. Bu arada bacaklar ince ve sağlamdır. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 punto gitti esas ona yan sen Ford un üstüne tanımam mondeo neyimize yetmiyor. Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Arkadaşlar... Sticker eksiğimiz vardı.. yaptırdık... Anahtarlığımız bitmişti, yaptırıyoruz % 90 yetişecek.. Balonlarımız hazır, yapıldı ve Zafere teslim edildi.. Bende yeterince kupa var diye hatırlıyorum.. Yetmez ise Çağlar ve Serkan'da da olmalı.. Onlardan takviye isteriz.. Bunun dışında sürpriz ufak tefek bişeyler daha olacaktı bende... Gelenler için nacizane hediyelerimiz hazır.. Bilginize.. Hepücüğünden isterim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Hepücüğünden isterim kupa vermedim mi sana istanbul da bakiim Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 kupa vermedim mi sana istanbul da bakiim Cıks vermedin isterim kupamı ben Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Ya gelmek isteyipte gelemeyenlere????? Sabri abi bende gitmesem de seni Eskihisar çıkışında karşılayıp Pendik'e kadar eşlik mi etsem 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 (düzenlendi) Hepücüğünden isterim aynen katılıyorum Akan bey'e Pardon sticker'ımı Mehmet abi'yi ziyaretimde almış ve aracıma yapıştırmıştım.Anahtarlık ve kupa isteriiimmmmm 26 Ağustos 2013 tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Bu gezi için.. Yanımızda ne getirmeliyiz, yöresel olarak nelere ihtiyacımız olacak... (hırka, yağmurluk, şort, spor ayakkabısı gibi) 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Bu gezi için.. Yanımızda ne getirmeliyiz, yöresel olarak nelere ihtiyacımız olacak... (hırka, yağmurluk, şort, spor ayakkabısı gibi) Güzel bir soru. Bugün aynısını düşündüm. Şort yanına kot falan alsam mı diye... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2013 Bu gezi için.. Yanımızda ne getirmeliyiz, yöresel olarak nelere ihtiyacımız olacak... (hırka, yağmurluk, şort, spor ayakkabısı gibi) Muhtemelen oldukça sıcak olacak, yağmur yağarsa da yaz yağmuru olur, yağar geçer, elbet şimdiden bilemeyiz. Soğuk olmaz akşamları, çocuklar için belki hırka vs. alınabilir. Gezilecek yerler genelde düz ayak yerler. Gezi günü, spor, hafif ve açık renk kıyafetler tercih edilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Arkadaşlar... Sticker eksiğimiz vardı.. yaptırdık... Anahtarlığımız bitmişti, yaptırıyoruz % 90 yetişecek.. Balonlarımız hazır, yapıldı ve Zafere teslim edildi.. Bende yeterince kupa var diye hatırlıyorum.. Yetmez ise Çağlar ve Serkan'da da olmalı.. Onlardan takviye isteriz.. Bunun dışında sürpriz ufak tefek bişeyler daha olacaktı bende... Gelenler için nacizane hediyelerimiz hazır.. Bilginize.. Abi herhangi bir ihtiyaç varsa alo demen yeterli biliyorsun.Gelemesem de gönderirim. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2013 Abi herhangi bir ihtiyaç varsa alo demen yeterli biliyorsun.Gelemesem de gönderirim. Benim çantaları gönder sen önce Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Uyma sen o şeytana. Bende küçük bi tane var arabada gezdirdiğim, Canon A3100. Ben kullanmayı düşünmüyorum, senin için getirebilirim. İçinde 1 GB'lık bir kart var; istediğini ona çeker, kartı alır gidersin. Allah razı olsun. Dediğin gibi yapalaım o zaman. Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Benim çantaları gönder sen önce Onlar aklımda kargo parası ödetmim diye uğraşıyorum Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Bu gezi için.. Yanımızda ne getirmeliyiz, yöresel olarak nelere ihtiyacımız olacak... (hırka, yağmurluk, şort, spor ayakkabısı gibi)Abi yaniyoor 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Osmaniye'deyim güzergah üzere geçip beni de alabilecek bir arkadaş arıyorum..... Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Abi yaniyoor hadi ya.. karadenize gelmişken azcık ıslanaydık iyi di... serinlerdik. Osmaniye'deyim güzergah üzere geçip beni de alabilecek bir arkadaş arıyorum..... osmaneli ye ( bilecik ) gelirsen ben seni alırım. isimler tutuyor... 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2013 Onlar aklımda kargo parası ödetmim diye uğraşıyorum E adamsın sen Yorum bağlantısı
Recommended Posts