Zafer Ayvacı 27 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar mühim bir değişiklik var. Şenlik yemeğimizin düzenleneceği yer değişti. Önceki yerimiz Çevrik Çağlar isimli mekandı. Ancak burada ve benzeri yerlerde şenlik mantığına uyacak şekilde bol sohbet-muhabbet için vakit kalmıyor. Dolayısıyla, sadece yemekten önce 1-2 saat, yemekten sonra 1-2 saat vakit oluyor ve rahat edemiyoruz. Sayının netleşmesi üzerine, otel bahçesine sığılacak şekle geldik. Bu sebeple, kalacağımız konakların bahçesi en büyük olanını şenlik yemeği için düzenliyoruz. Yemek ücretinde değişiklik yok, tavuk menü 25, et menü 30 TL. Otel bahçesinde olmasının avantajları, kaldığımız konak bahçesinde olacağından, isteyen istediği saatte inebilecek, yemek saatini esnetebileceğiz, öncesinde ve sonrasında rahatça sohbet için vakit olabilecek, istediğimiz gibi çayımızı çorbacımı içebileceğiz. Çevrik Çağlar'a gidiş-geliş masrafı ortadan kalkmış olacak, gidiş-geliş programına gerek olmamış olacak. Günü birlik yemeğe gelip gidecek arkadaşlarımız için de avantaj olacak. Bu bilgiler ile birlikte; YENİ ŞENLİK YERİMİZ İLK MESAJDA 2.konak OLARAK BELİRTİLEN YER (ARPACIOĞLU HAVUZLU KONAK) : http://goo.gl/maps/yzIlw AYRICA BU KONAK, İLK GELENLER İÇİN DE BULUŞMA NOKTASIDIR. ŞENLİK BOYUNCA MERKEZİMİZ BU KONAK VE BAHÇESİ OLACAKTIR. GÜNÜ BİRLİK ŞENLİK YEMEĞİNE GELECEKLER İÇİN ÖZELLİKLE VE ÖNEMLE DUYURULUR. 27 Ağustos 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Arkadaşlar mühim bir değişiklik var. Şenlik yemeğimizin düzenleneceği yer değişti. Önceki yerimiz Çevrik Çağlar isimli mekandı. Ancak burada ve benzeri yerlerde şenlik mantığına uyacak şekilde bol sohbet-muhabbet için vakit kalmıyor. Dolayısıyla, sadece yemekten önce 1-2 saat, yemekten sonra 1-2 saat vakit oluyor ve rahat edemiyoruz. Sayının netleşmesi üzerine, otel bahçesine sığılacak şekle geldik. Bu sebeple, kalacağımız konakların bahçesi en büyük olanını şenlik yemeği için düzenliyoruz. Yemek ücretinde değişiklik yok, tavuk menü 25, et menü 30 TL. Otel bahçesinde olmasının avantajları, kaldığımız konak bahçesinde olacağından, isteyen istediği saatte inebilecek, yemek saatini esnetebileceğiz, öncesinde ve sonrasında rahatça sohbet için vakit olabilecek, istediğimiz gibi çayımızı çorbacımı içebileceğiz. Çevrik Çağlar'a gidiş-geliş masrafı ortadan kalkmış olacak, gidiş-geliş programına gerek olmamış olacak. Günü birlik yemeğe gelip gidecek arkadaşlarımız için de avantaj olacak. Bu bilgiler ile birlikte; YENİ ŞENLİK YERİMİZ İLK MESAJDA 2.konak OLARAK BELİRTİLEN YER: http://goo.gl/maps/yzIlw AYRICA BU KONAK, İLK GELENLER İÇİN DE BULUŞMA NOKTASIDIR. ŞENLİK BOYUNCA MERKEZİMİZ BU KONAK VE BAHÇESİ OLACAKTIR. GÜNÜ BİRLİK ŞENLİK YEMEĞİNE GELECEKLER İÇİN ÖZELLİKLE VE ÖNEMLE DUYURULUR. Hobarey, tüm planlarım şaştı Acil navi'lerimi güncellemem gerekiyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Hobarey, tüm planlarım şaştı Acil navi'lerimi güncellemem gerekiyor Kaç navigasyonla geliyorsun Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Kaç navigasyonla geliyorsun 2 tane, biri cep, biri piranha Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 YENİ ŞENLİK YERİMİZ İLK MESAJDA 2.konak OLARAK BELİRTİLEN YER: http://goo.gl/maps/yzIlw ben navigasyonla değilde, babadan kalma usulle gelicem... camı indirip. birader falanca konak nerde diye sorabilmem için konak ismi lazım. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2013 İlk mesajda tüm bilgiler var abi. Arpacıoğlu Havuzlu Konak Milleti yanıltma. Fotoğraflar Amasra'ya ait. Safranbolu'da deniz yok Büyük beklenti sarsar. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 YENİ ŞENLİK YERİMİZ İLK MESAJDA 2.konak OLARAK BELİRTİLEN YER: http://goo.gl/maps/yzIlw ben navigasyonla değilde, babadan kalma usulle gelicem... camı indirip. birader falanca konak nerde diye sorabilmem için konak ismi lazım. Yeni navigasyonlar çıktı: İleriki bakkaldan sağa dönün. Marketi geçtikten sonra sola dönün Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 ilk ileti devamlı günceldir Hobarey, tüm planlarım şaştı Acil navi'lerimi güncellemem gerekiyor safranboluda kaybolmayı başarana Tunap hediyemizdir 3 Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Yeni navigasyonlar çıktı: İleriki bakkaldan sağa dönün. Marketi geçtikten sonra sola dönün http://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c İlk mesajda tüm bilgiler var abi. Arpacıoğlu Havuzlu Konak ilk mesajda sadece arpacıoğlu konağının adı geçiyor. kaçıncı konak olduğu anlaşılmıyor. ( yada ben göremedim ) neyse kaybolcak değilim ya. bi fordun peşine takılır bulurum artık... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Adana'dan istediğiniz birşey var mı? Bugün yazdınız ve ben akşam okudum okudum.! Aksi halde Çarşamba günü okumaya fırsat bulamayabilirim... Cibinlik 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2013 ilk mesajda sadece arpacıoğlu konağının adı geçiyor. kaçıncı konak olduğu anlaşılmıyor. ( yada ben göremedim ) neyse kaybolcak değilim ya. bi fordun peşine takılır bulurum artık... Abi burası küçük yer. Kime nereyi sorsan söyler. Tabi sen gibi bi turiste denk gelmediğin sürece Karabük il sınırına girin, sonrası her yer yakın. Çağlar abinin dediği gibi; kaybolana Karabük'ün anahtarını veriyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Abi burası küçük yer. Kime nereyi sorsan söyler. Tabi sen gibi bi turiste denk gelmediğin sürece Karabük il sınırına girin, sonrası her yer yakın. Çağlar abinin dediği gibi; kaybolana Karabük'ün anahtarını veriyoruz. küçük yer dediğin bilecikten büyük. karabükün anahtarını vermek için kaybolanı buluyorsanız sorun yok. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 İnşallah bizde bir iki saate yola çıkıyoruz .İlk durak Zonguldak .Cuma sabahı erkenden Arpacıoğlu Konağındayım. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2013 Sevindim Adnan abi. Dikkatli gel. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Adana'dan istediğiniz birşey var mı? Bugün yazdınız ve ben akşam okudum okudum.! Aksi halde Çarşamba günü okumaya fırsat bulamayabilirim... İnşallah buluştuğumuzda bedelini ödememi kabul edersen. En tanelisinden ve acılısından Şalgam istesem sana yük mü olur? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Cuma sabahı orada olacağım, perşembe gecesi yola çıkacağız, yola Balıkesir Susurluk'tan çıkacağım, Susurluk'tan istediğiniz bir şey varmıdır (ayran esprisi yapmayın gına geldi ) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Cuma sabahı orada olacağım, perşembe gecesi yola çıkacağız, yola Balıkesir Susurluk'tan çıkacağım, Susurluk'tan istediğiniz bir şey varmıdır (ayran esprisi yapmayın gına geldi ) tost? yeni park sensörü al önce kendine 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 tost? yeni park sensörü al önce kendine profesyonel kamera alıcam, 3 boyutlu hemde . Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 ismini hatırlayamadım ama beyaz , köpüklü , yağlı bişey vardı o olabilir . o yoksa cacık da olabilir Hıyar da almak lazım... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 ismini hatırlayamadım ama beyaz , köpüklü , yağlı bişey vardı o olabilir . o yoksa cacık da olabilir irish cafe? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Hıyar da almak lazım... Hıyar diyince aklıma geldi, Cuma sabahı ortama toplantı saati belirlesek daha iyi olur, mesala saat 9 gibi olacak şekilde, yola çıkacaklar kendini ayarlasa, erkenden gidip şey gibi kalmasak. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Hıyar diyince aklıma geldi, Cuma sabahı ortama toplantı saati belirlesek daha iyi olur, mesala saat 9 gibi olacak şekilde, yola çıkacaklar kendini ayarlasa, erkenden gidip şey gibi kalmasak. 9 geç olabilir, 7.30 - 8 daha uygun olur kanaatindeyim... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Saatlerimizi ayarlayalım, Genelde herkes Cuma sabahı orada olacak gibi, kaynaşlı bolu civarında durup çay molası verilebilir, Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 otopraka erken gel geniş tenha bir köşeye çek Yorum bağlantısı
Recommended Posts