İçeriğe Yönlendir

2013 Yaz Şenliği | Safranbolu | 30-31 Ağustos | Program, Başvuru Formu

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

Perşembe öğleden sonra, Ertan Abi ile Amasra'dan çıkıp, Safranbolu'da Otel'de olacağız.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Perşembe öğleden sonra, Ertan Abi ile Amasra'dan çıkıp, Safranbolu'da Otel'de olacağız.

Benide alın yanınıza umarım yer vardır:) Yarın ikindiye doğru sinan oteldeyim. Bakalım çekilen resimler gerçek mi sahtemi? :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Toplantıyı 4 gözle bekliyorum valla :D Elbette sizleri görmek en büyük etken ancak bir iki ufak işimde var değerli abilerimle  :p

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Benide alın yanınıza umarım yer vardır:) Yarın ikindiye doğru sinan oteldeyim. Bakalım çekilen resimler gerçek mi sahtemi? :D

Kaç kişilik Abi, sorayım ?
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

otopraka erken gel geniş tenha bir köşeye çek

Abi benden önce gideceksin otopark ta benim şilep e yer ayırırsan sevinirim. :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Arabanin sirtinda semaver, tirebolu42, alaman cayi, tomurcuk ve demlik ile keser odun dahil bilimum cay aparati var. Bartin safranbolu arasinda durup bir cay icmezsek doverler bizi sooleyim. Bence amasradan erken (10-11) gibi cikip yolda bir keyif molasi verile bilir. Yanliz ev sahibinden ses yok goksel. :D onun konvoyun onunden gitmesi lazim bence

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Abi benden önce gideceksin otopark ta benim şilep e yer ayırırsan sevinirim. :)

titanicler limana varmadan park eder :rofl:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

1775. Km ile Esenyurt'da beklemedeyim. Safranbolu'ya 450 km var :)

Neyle geldin len :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Merhaba,

Durumum henüz netleşti, Zafer bey yer ayarlayabilirse cuma sabah oradayım inşallah..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi herhangi bir ihtiyaç varsa alo demen yeterli biliyorsun.Gelemesem de gönderirim.

Eksik olma Emin... 

Ben ilgilenemedim bu sefer.. Serkan'a yıktım işi.. Ne yaptı bilmiyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

1775. Km ile Esenyurt'da beklemedeyim. Safranbolu'ya 450 km var :)

Oğuzhan hoş geldin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Arabanin sirtinda semaver, tirebolu42, alaman cayi, tomurcuk ve demlik ile keser odun dahil bilimum cay aparati var. Bartin safranbolu arasinda durup bir cay icmezsek doverler bizi sooleyim. Bence amasradan erken (10-11) gibi cikip yolda bir keyif molasi verile bilir. Yanliz ev sahibinden ses yok goksel. :D onun konvoyun onunden gitmesi lazim bence

Aynen Ertan Abi, Ev Sahabıyam buralar benden sorulur dedi, arıyorum telefonu bile kapalı :)

Benim için farketmez, kaçta çıkalım dersen olur Abi. Semaver'de çay keyfi için sabah 06:00 de gene çıkarım valla :) bugünde çok övülen Büyükkızılkum'a gideceğim plaja

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Aynen Ertan Abi, Ev Sahabıyam buralar benden sorulur dedi, arıyorum telefonu bile kapalı :)

Benim için farketmez, kaçta çıkalım dersen olur Abi. Semaver'de çay keyfi için sabah 06:00 de gene çıkarım valla :) bugünde çok övülen Büyükkızılkum'a gideceğim plaja

Ora nerdeymis goksel bozkoy dediler birde
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ora nerdeymis goksel bozkoy dediler birde

Abi ben şuan yoldayım büyük kızıl kuma gidiyorum bartın merkezden ankara yönüne girdikten sonra 20 km sonra büyük kızıl kum tabelası var zaten
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Telefondan alıntı yapamadım kusura bakmayın.

Mehmet Abi, tırla abimle geldim ama hem çıkış aceleye geldi hemde bozulur diye eli boş gelmek zorunda kaldım :utananadamsmileysi:

Muhammed Abi, bende bilemedim kim kimi karşılayacak :) Şimdi hala Esenyurt'tayım bi bakmişsın akşama Safranbolu :)

Fatih Abi, Hoşbulduk.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Yarın öğleden önce Safranbolu'da olacak şekilde bu gece yola çıkacaktım.

Babamın resmi işleri ( şu an Malatya'da) ile benim planlarım çakıştı.

Babam gelemediği için ben çıkamıyorum.

Katılmayı çok istediğim yaz şenliğine katılamayacağımı üzülerek bildiriyorum. 

Herkese iyi eğlenceler dilerim.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

İstanbul-Samsun seferine çıkacak tırlara yanaş ;)

Amasya'ya kadar onlarla yolumuz aynı bizim. Muhtemelen yarın çıkarız ben yol ayrımında inerim geri kalan 54 km için bir hayır sever bulurum :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ertan ve Fatih Abi durumunuz nedir ? Akşam Amasra Kalesinde Çay ısmarlayım size :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ertan ve Fatih Abi durumunuz nedir ? Akşam Amasra Kalesinde Çay ısmarlayım size :)

Kale muhtesem.

Ataturk tepesine baktin mi ordan :)

Havuz, inkumu, guzelcehisar, bi daha havuz derken cocuklar pert etti beni :D

Telefonum 505 9373465

Haberleselim

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...