Sabri Güngör 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 5000 motor lazım Onu kaçırabilmen için diyorum arabanda en az 5k motor olması lazım ki hızlı kaçabilesin Ertan sıcaklar başladımı 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ertan sıcaklar başladımı Belirtileri başladı Sabri ustam 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Forumu doldurdum hangi ulaşım yoluyla geleceğim bilmiyorum ama tek başıma Perşembe gelip Pazar çıkacağım. Zafer Abi eline sağlık, çorbada tuzumuz bulunacak bir görev varsa söylemen yeterli. Not: 1227 km'den geleceğim daha uzağı çıkmaz ise torpil isterim 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Forumu doldurdum hangi ulaşım yoluyla geleceğim bilmiyorum ama tek başıma Perşembe gelip Pazar çıkacağım. Zafer Abi eline sağlık, çorbada tuzumuz bulunacak bir görev varsa söylemen yeterli. Not: 1227 km'den geleceğim daha uzağı çıkmaz ise torpil isterim Mangal başı yapalım seni Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Forumu doldurdum hangi ulaşım yoluyla geleceğim bilmiyorum ama tek başıma Perşembe gelip Pazar çıkacağım. Zafer Abi eline sağlık, çorbada tuzumuz bulunacak bir görev varsa söylemen yeterli. Not: 1227 km'den geleceğim daha uzağı çıkmaz ise torpil isterim ben varım karstan çanakkale , istanbul ve safranbolu güzergahı var. bu da yaklaşık 2500 km yapar Artık bir dondurma ısmarlarsınız Şaka bir yana en uzak yerden gelen üye olarak rekor ben olur sanırım Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ertan sıcaklar başladımı Yok abi havalar ısınmadı. Espiriyi anlamadım desem Bir, iki, üç...: Rabbim cümlemize hayırlı hanımlar nasib eylesin... Iğdır üzerinden gelmeyi planlıyorum....; dermişim.! yetmez dört beş altı olsun amin.... Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Hem bir tanesinden şikayet ediyorsunuz hem biriniz bir iki üç diğeriniz daha fazla istiyorsunuz espiriyi anlamaman normal ben de sizi anlamıyorum 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Iğdır üzerinden gelmeyi planlıyorum....; dermişim.! Bir an nasıl sevindim anlatamam, hevesim kursağımda kaldı Mangal başı yapalım seni Benim için sıkıntı yok ama işin ucunda o kadar insanın aç kalması var ben varım karstan çanakkale , istanbul ve safranbolu güzergahı var. bu da yaklaşık 2500 km yapar Artık bir dondurma ısmarlarsınız Şaka bir yana en uzak yerden gelen üye olarak rekor ben olur sanırım Olmaz öyle Kars-Safranbolu 1145 km... Iğdır'dan beni alıp gidersen olur başka türlü kabul olmaz hocam Hem keyfi geziyorsun, hem zaten o tarihte İstanbul'da olacaksın hiç boşuna debelenme Senin sadece yaz gezintin uzun, olmadı tırla iki servis atar geçerim seni 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Hem bir tanesinden şikayet ediyorsunuz hem biriniz bir iki üç diğeriniz daha fazla istiyorsunuz espiriyi anlamaman normal ben de sizi anlamıyorum Kuşak farkı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Forumu doldurdum hangi ulaşım yoluyla geleceğim bilmiyorum ama tek başıma Perşembe gelip Pazar çıkacağım. Zafer Abi eline sağlık, çorbada tuzumuz bulunacak bir görev varsa söylemen yeterli. Not: 1227 km'den geleceğim daha uzağı çıkmaz ise torpil isterim Uzakdoğudan geliyorsunuz yaparlar herhalde ) Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Torpil olmaz ise çok fena küserim Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Ya amma yaptın alt tarafı benden 150 km öteden geliyorsun sanırsın irandan katılıyor..Sakın ben dedim diye iran üzerinden gelme sakın Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 İyi fikir ama yol uzatmak olmaz. Neyse konuyu geyiğe çevirmeyelim, nasıl olsa toplantıda alırım hediyemi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Haziran 2013 Yazar Paylaş 10 Haziran 2013 Serkan Toker, en uzaktan gelen üyenin dönüş yolu deposunu fulleyeceğemiş. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 dönüşte Oğuzhan benim arabada geliyor.. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Serkan Toker, en uzaktan gelen üyenin dönüş yolu deposunu fulleyeceğemiş. Tırla mı gelsem ne yapsam sanırım bu işten Mehmet hocam karlı çıkacak Hocam baştan diyeyim yemekler senden olur o zaman 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Serkan Toker, en uzaktan gelen üyenin dönüş yolu deposunu fulleyeceğemiş.Sende ticaret kafası var,harcanıyorsun 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Haziran 2013 Yazar Paylaş 10 Haziran 2013 Henüz harcanmadım ama Sn.Toker bu mesajı gördüğünde harcanacağım kesin 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 O bir yolunu bulur sen merak etme 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 kişi sayısı değişirse bir sorun olur mu ? iki kişi gelmeyi düşünüyorum ama son anda bir aksilik çıkarsa tek gelebilir miyim? formu ne şekilde doldurayım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Haziran 2013 Yazar Paylaş 24 Haziran 2013 2 doldur sen. Fazla olsun eksik olmasın. Eksik gelirsen de sorun olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Haziran 2013 Yazar Paylaş 27 Haziran 2013 Herkese merhaba. Formun doldurulması için son gün 5 Temmuz Çarşamba. Otel ve diğer organizasyonlar için sayının netleşmesi açısından 5 Temmuz'da formu kapatıp toplam sayıyı çıkarmamız gerekli. Katılımlarınızı bekler, teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 27 Haziran 2013 Paylaş 27 Haziran 2013 abi şenlik günü gelecem . günübirlik olacak benimki . bişey doldurmam gerekiyormu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Haziran 2013 Paylaş 27 Haziran 2013 Formda gerekli seçenekler mevcut Aydın bey. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts