Misafir 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Katılım az oldu ama inşallah başka sefere. Yorum bağlantısı
Bülent Küet 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 İyi hayırlı olsun.Kusura kalmayın önceden haberim olsaydı gelirdim.Ahmet abi sen neyle gittin Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Çok keyifliydi benzede. Samimi bir toplantı oldu. Herkese ama öncelikle Necati Beye teşekkürler. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Ben geç kaldım ama şuan avmdeyim kusura bakmayın arkadaşlar Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar. Fotoğraflar için konunuzu ayırdım. Arkadaşlar soldan isimleri alabilirmiyiz Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar. Fotoğraflar için konunuzu ayırdım. Arkadaşlar soldan isimleri alabilirmiyiz Başka fotoğraf yoktu zaten Mehmet Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Başka fotoğraf yoktu zaten Mehmet Resimdekilerin isimlerini alalım ozaman Soldan sağa Hiç mi araba başında fotoğraflarınız yok. Acemiliğemi geldi ne oldu. İnşallah bir sonraki toplantıya diyelim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Ben Susurluk'a geldiğimde de bir toplantı organzesi olun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 masalara sığmamışsınız, gönüller kalabalık 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 (düzenlendi) En soldaki Mehmet Demirci (Balikesir citroen bayii ), yanindaki Ahmet bey (Cankaya), yanindaki ben , benim yanimdaki Ahmet beyin kayincosu, onun yanindaki Ahmet beyin kardesi, en sagdki Evren hocam. Ahmet beyin kardesi ve kayincosu uye degiller ama ford sahibi uye adaylarimiz. Mehmet ve . Ahmet hocam nayloncu malum Daha organize ve vaktimizin bol oldugu zamanda gorusmek uzere. Gelmeyen arkadaslardan haber yok hala. Abdullah bey zaten belli degildi ama gec gelirim demisti zaten. 26 Mayıs 2013 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Fotoğrafı ekledim :) Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 En soldaki Mehmet Demirci (Balikesir citroen bayii ), yanindaki Ahmet bey (Cankaya), yanindaki ben , benim yanimdaki Ahmet beyin kayincosu, onun yanindaki Ahmet beyin kardesi, en sagdki Evren hocam. Ahmet beyin kardesi ve kayincosu uye degiller ama ford sahibi uye adaylarimiz. Mehmet ve . Ahmet hocam nayloncu malum Daha organize ve vaktimizin bol oldugu zamanda gorusmek uzere. Mangal yapalım şöyle Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Ben ekime kadar yokum artik. Onun disinda mangal isini Erdek'te bile organize ederim ama ters olur sanirim. Mumkun oldugunca takipteyim, gelmeye calisirim musait olursa. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Evet mangallı bir toplantı daha yapalım Ramazan ayı gelmeden . Birde bütün masrafları gelmeyenlere yıkalım .:-) 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 İyi hayırlı olsun.Kusura kalmayın önceden haberim olsaydı gelirdim.Ahmet abi sen neyle gittin naylon 207 ile gidecektim. son anda kardeşim ve kayınbirader de gelmeye karar verdiler. sonuçta kardeşimin mondeo ile geldik. fordclub toplantısına baba ford ile gidilir dedik 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Ben Susurluk'a geldiğimde de bir toplantı organzesi olun inşallah. Abi sık gelip gidiyorsun galiba buralara . Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Olsun,olsun birdaha ki sefere çok daha iyi olur.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Ne güzel olmuş Necati bey, acil profil fotonuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Foto'da da görmesek yüzünüzü, bilemeyeceğiz Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Ne güzel olmuş Necati bey, acil profil fotonuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Foto'da da görmesek yüzünüzü, bilemeyeceğiz Sani o foto da zayıf ve genç görünüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Abi yine gençsin yav . Niye öyle sölüyon . Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Abi yine gençsin yav . Niye öyle sölüyon . Memedim seni çok seviyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts