İçeriğe Yönlendir

26 Mayıs Susurluk Avm Toplantı Fotoğrafları

Misafir

Recommended Posts

Bülent Küet

İyi hayırlı olsun.Kusura kalmayın önceden haberim olsaydı gelirdim.Ahmet abi sen neyle gittin :)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Çok keyifliydi benzede. Samimi bir toplantı oldu. Herkese ama öncelikle Necati Beye teşekkürler.

:good1:

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Ben geç kaldım ama şuan avmdeyim kusura bakmayın arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar.

Fotoğraflar için konunuzu ayırdım.

20130526160033.jpg

Arkadaşlar soldan isimleri alabilirmiyiz :)

Yorum bağlantısı

Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar.

Fotoğraflar için konunuzu ayırdım.

Arkadaşlar soldan isimleri alabilirmiyiz :)

Başka fotoğraf yoktu zaten Mehmet :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Başka fotoğraf yoktu zaten Mehmet :D

Resimdekilerin isimlerini alalım ozaman :D Soldan sağa :)

Hiç mi araba başında fotoğraflarınız yok. Acemiliğemi geldi ne oldu. İnşallah bir sonraki toplantıya diyelim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ben Susurluk'a geldiğimde de bir toplantı organzesi olun inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

20130526160033.jpg

En soldaki Mehmet Demirci (Balikesir citroen bayii :p), yanindaki Ahmet bey (Cankaya), yanindaki ben , benim yanimdaki Ahmet beyin kayincosu, onun yanindaki Ahmet beyin kardesi, en sagdki Evren hocam. Ahmet beyin kardesi ve kayincosu uye degiller ama ford sahibi uye adaylarimiz. Mehmet ve . Ahmet hocam nayloncu malum :)

Daha organize ve vaktimizin bol oldugu zamanda gorusmek uzere.

Gelmeyen arkadaslardan haber yok hala. Abdullah bey zaten belli degildi ama gec gelirim demisti zaten.

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Fotoğrafı ekledim :)
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

En soldaki Mehmet Demirci (Balikesir citroen bayii :p), yanindaki Ahmet bey (Cankaya), yanindaki ben , benim yanimdaki Ahmet beyin kayincosu, onun yanindaki Ahmet beyin kardesi, en sagdki Evren hocam. Ahmet beyin kardesi ve kayincosu uye degiller ama ford sahibi uye adaylarimiz. Mehmet ve . Ahmet hocam nayloncu malum :)

Daha organize ve vaktimizin bol oldugu zamanda gorusmek uzere.

Mangal yapalım şöyle :)

Yorum bağlantısı

Ben ekime kadar yokum artik. Onun disinda mangal isini Erdek'te bile organize ederim ama ters olur sanirim. Mumkun oldugunca takipteyim, gelmeye calisirim musait olursa.

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Evet mangallı bir toplantı daha yapalım Ramazan ayı gelmeden . Birde bütün masrafları gelmeyenlere yıkalım .:-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

İyi hayırlı olsun.Kusura kalmayın önceden haberim olsaydı gelirdim.Ahmet abi sen neyle gittin :)

naylon 207 ile gidecektim. son anda kardeşim ve kayınbirader de gelmeye karar verdiler.

sonuçta kardeşimin mondeo ile geldik. fordclub toplantısına baba ford ile gidilir dedik :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Ben Susurluk'a geldiğimde de bir toplantı organzesi olun inşallah.

Abi sık gelip gidiyorsun galiba buralara .

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ne güzel olmuş :)

Necati bey, acil profil fotonuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Foto'da da görmesek yüzünüzü, bilemeyeceğiz :)

Yorum bağlantısı

Ne güzel olmuş :)

Necati bey, acil profil fotonuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Foto'da da görmesek yüzünüzü, bilemeyeceğiz :)

Sani o foto da zayıf ve genç görünüyorum :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...