İçeriğe Yönlendir

Fiesta IV - Fun 1999 1.4 Teyp Kodu

Ömer Faruk Balcı

Recommended Posts

Ömer Faruk Balcı

Merhaba,

Aracı tamire verdim, dün usta aradı.

Aküyü çıkarmış, tekrar takınca teyp kodu lazım oldu dedi.

Nasıl öğrenirim kodu?

Aracım Ford Fiesta Fun 1999 1.4

Saygılar

Ömer

Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Balcı

malesef m ile başlayan kod yok, "3000 traffic" yazısı dışında görünen kısımda birşey yazmıyor.diğer söylenen yerlere de baktım, herhangi bir kod yok. mutlu akünün kullanım kitapçığını saklamış eski kullanan, onun üzerinde 6 rakamlı 3 ile başlayan bir kod var. o olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Code 4 hanelidir, bulmak için tebim seri nosu lazım, teyp sökülüp o numaraya bakılacak sonra internetten araştırınca code programı bulunup alınacak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

malesef m ile başlayan kod yok, "3000 traffic" yazısı dışında görünen kısımda birşey yazmıyor.diğer söylenen yerlere de baktım, herhangi bir kod yok. mutlu akünün kullanım kitapçığını saklamış eski kullanan, onun üzerinde 6 rakamlı 3 ile başlayan bir kod var. o olabilir mi?

Zaten görünen kısımda olmaz.Teybi söküp etiketli kısımda yazan M ile başlayan kodu söylemeniz yeterli.Mesela şu konuyu inceleyin:

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/188534-teyp-kodu/

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

9xxx dene

3 denemede 30 ar dakika sayar, 10 denemede kitlenir, servis modu 3 deneme sonrası teyp olur. yazdığınız rakamı kullanırsa, teyp hediye etmeniz gerkeir?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz

3 denemede 30 ar dakika sayar, 10 denemede kitlenir, servis modu 3 deneme sonrası teyp olur. yazdığınız rakamı kullanırsa, teyp hediye etmeniz gerkeir?

anladım, benimkiyle aynıdır diye düşündüm

Yorum bağlantısı
Mert Çakar

Hocam bende mevcut kodu yanlız ruhsatımın içinde şuanda uzaga park ettim eğer beklersen yarın bakıp soliyeyim sana

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hocam bende mevcut kodu yanlız ruhsatımın içinde şuanda uzaga park ettim eğer beklersen yarın bakıp soliyeyim sana

Her teybin kodu kendine özeldir.

Yorum bağlantısı
Mert Çakar

Her teybin kodu kendine özeldir.

hmm bilmiyordum. ancak teyp kodu çözen programlar var diye biliyorum

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
(düzenlendi)

Bunun için öncelikle yukarıda belirttiğimiz M ile başlayan kodu bilmek gerekiyor.

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
cihan öncel

Merhaba,

Aracı tamire verdim, dün usta aradı.

Aküyü çıkarmış, tekrar takınca teyp kodu lazım oldu dedi.

Nasıl öğrenirim kodu?

Aracım Ford Fiesta Fun 1999 1.4

Saygılar

Ömer

Selam. teyibin kodu araç klavuzunun içinde, kredi kartına benzer bi kart var onda yazıyor

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

teybini cıkartman lazım bende dun kendı eskı teybime baktım teybin modeli 3000 traffic diye gecıyordu sonrasında m ıle baslayan serı numarasını gırdım ıstersen yardımcı olabılırım. ama teybın modelı ve serı numarası lazım

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Osman Uslu

benim aracında aküyü söktük. teyp kodu lazım seri numarası m003490 yardımcı olur musunuz?

Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt
4 dakika önce, Osman Uslu yazdı:

benim aracında aküyü söktük. teyp kodu lazım seri numarası m003490 yardımcı olur musunuz?

6243

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
4 dakika önce, Osman Uslu yazdı:

Merhaba, 6243 dener misiniz?

Yorum bağlantısı
Osman Uslu
7 dakika önce, Mahmut Yurt yazdı:

6243

6 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı:

Merhaba, 6243 dener misiniz?

aldığımda söylemişti sahibi hatta akü değişiminde girmiştim kodu sonra sonra unuttum. bugün 6342 olarak denedim diyorum bende böyle bir şeydi kod :)

Teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum. Nereden ediniyorsunuz bu kod numaralarını?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt
43 dakika önce, Osman Uslu yazdı:

aldığımda söylemişti sahibi hatta akü değişiminde girmiştim kodu sonra sonra unuttum. bugün 6342 olarak denedim diyorum bende böyle bir şeydi kod :)

Teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum. Nereden ediniyorsunuz bu kod numaralarını?

İnternete Ford M Serial Radio Code Generator diye yazarsanız program karşınıza çıkacaktır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Uslu
44 dakika önce, Mahmut Yurt yazdı:

İnternete Ford M Serial Radio Code Generator diye yazarsanız program karşınıza çıkacaktır. 

teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...