Sabri Güngör 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Arkadaşlar havaalanından yıldız sanayi sitesine nasıl gidilir 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Sabri ustacım... Havaş biniceksin havaşın son durağında inip büyükşehir belediyesi önünden geçen 297 numaralı otobüse biniceksin :)297 numaralı mavi özel halk otobüsü seni önünde indircek Saygılarımla Çok teşekkür ederim Kardeşim bizim buralarda otobüs'e metro'ya kentkartla biniyoruz sizin oralarda nasıl oluyor?? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Lütfen Sabri Ustama çarçabuk cevap verin Ankara'daki arkadaşlar, yoksa Osmaniye'den gider Sabri ustamı havaalanından alıp gideceği yere bırakır geri dönerim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 (düzenlendi) Burak'ın tarif ettiği araçlarda TL kullanılıyor. Her türlü bilgi burada: http://www.havas.net/tr/Hizmetlerimiz/OtobusHizmetleriVeOtopark/OtobusServisNoktalari/Pages/Ankara.aspx 5 Haziran 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Biliyorsunuz ondan bir tane daha yok bu dünyada.... Ustaların ustası, can abimiz. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Sabri abimin ulaşım sponsoru benim konu kapanmıştır Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Sabri abimin ulaşım sponsoru benim konu kapanmıştır Can'sın 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Burak'ın tarif ettiği araçlarda TL kullanılıyor. Her türlü bilgi burada: http://www.havas.net...ges/Ankara.aspx İyide bende TLyok Sabri abimin ulaşım sponsoru benim konu kapanmıştır Kardeşim çok sağol cuma günü konuşuruz Sabri abicim alacağın şeyi senin bakmanı gerektirmez ise veya alınacak ürün belli ise, bana söyle gidip alayım. Sen burda kime geleceksin? Geleceğin kişileri tanımıyor ve birinin yardımına ihtiyaç duyarsan (parça,fiyat) bana söyle abi, ELVAN' lar benim okul arkadaşımdır.Yardımcı olmaya çalışırım. Haydar Kardeşim eksik olma,Tolgahan Kardeşime sordum bize çok uzak sen gel dedi ,tahminim sende anlamazsın(anlamam de ki ben gelebileyim) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Uçağa binmeden Tolgahan kardeşini arayacaksın. Bende ESSEK gibi gelecegim Abi'm Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Uçağa binmeden Tolgahan kardeşini arayacaksın. Bende ESSEK gibi gelecegim Abi'm Estafurullah Kardeşim sağol Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 daalın uleynn ben istediği yere götürücem 5 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 daalın uleynn ben istediği yere götürücem Sizinle olmaz, siz boyacının aşkısınız ay aman pardon Arkadaşısınız 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Senide alalım sayın abim He he , Servet abiyide al , hemen bi-xenonlasın arabanı . 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Sabri ustam kalacakmısın akşama bişeyler yapsak. Kardeşim sağol gece uçağım 23 te, Ağalar ne derse bana uymak düşer Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Mangal dediğin kömürlü olur. AA yanlış yere gelmişim Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Mangal dediğin kömürlü olur. AA yanlış yere gelmişim Hakan'ı daha göremedik Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Hakan'ı daha göremedik Abi hakan bugünlerde çok yoğun bu konuyu bile görememiştir. 2 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Sabri Ustam, sizi görmeyi gerçekten çok isterdim. Ancak, bugünler de kızımın düğün öncesi nedeni ile ecdeki trafik karışık, ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. O nedenle geleceğin günün havasına göre esebilirm. Görüşmek dileği ile... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Gelip İzmir e alayım artık oradan nereye gideriz bilmem. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Abi hakan bugünlerde çok yoğun bu konuyu bile görememiştir. Akşamlarıda eve çok geç gidiyor... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Gençler, ve sevgili arkadaşlar, izninizle Sabri usta ile şefkatli adminimiz ve ben Cumartesi günü sanayi ve ostim işlerini halledeceğiz. Mani bir durum olmaz ise de Cumartesi akşamı için de bir toplantı düzenleyeceğiz ve hep birlikte olacağız. Uygun mudur? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Sabri Ustam, sizi görmeyi gerçekten çok isterdim. Ancak, bugünler de kızımın düğün öncesi nedeni ile ecdeki trafik karışık, ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. O nedenle geleceğin günün havasına göre esebilirm. Görüşmek dileği ile... Abim Allah mesut etsin tatlı telaşlar bunlar darısı bizim başımıza 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Gençler, ve sevgili arkadaşlar, izninizle Sabri usta ile şefkatli adminimiz ve ben Cumartesi günü sanayi ve ostim işlerini halledeceğiz. Mani bir durum olmaz ise de Cumartesi akşamı için de bir toplantı düzenleyeceğiz ve hep birlikte olacağız. Uygun mudur? Büyüklerimiz nasıl uygun görürse öyle olsun. Ama Sabri ustayı çalman olmadı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Gençler, ve sevgili arkadaşlar, izninizle Sabri usta ile şefkatli adminimiz ve ben Cumartesi günü sanayi ve ostim işlerini halledeceğiz. Mani bir durum olmaz ise de Cumartesi akşamı için de bir toplantı düzenleyeceğiz ve hep birlikte olacağız. Uygun mudur? İşte büyüklerimiz olaya el atınca iki dakida gençlerin desteğiyle organizasyon tamam. Ekip ruhu bu. :bravo: 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Yaşasın ford club kardeşliği... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts