İçeriğe Yönlendir

Ankara'da Güzergah Tarifi

Sabri Güngör

Recommended Posts

Sabri Güngör

Sabri ustacım... Havaş biniceksin havaşın son durağında inip büyükşehir belediyesi önünden geçen 297 numaralı otobüse biniceksin :)297 numaralı mavi özel halk otobüsü seni önünde indircek :) Saygılarımla :)

Çok teşekkür ederim Kardeşim :) bizim buralarda otobüs'e metro'ya kentkartla biniyoruz sizin oralarda nasıl oluyor??

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Lütfen Sabri Ustama çarçabuk cevap verin Ankara'daki arkadaşlar, yoksa Osmaniye'den gider Sabri ustamı havaalanından alıp gideceği yere bırakır geri dönerim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Biliyorsunuz ondan bir tane daha yok bu dünyada.... Ustaların ustası, can abimiz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Sabri abimin ulaşım sponsoru benim konu kapanmıştır :crazy:

Can'sın :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Burak'ın tarif ettiği araçlarda TL kullanılıyor.

Her türlü bilgi burada: http://www.havas.net...ges/Ankara.aspx

İyide bende TLyok :p

Sabri abimin ulaşım sponsoru benim konu kapanmıştır :crazy:

Kardeşim çok sağol cuma günü konuşuruz :good1:

Sabri abicim alacağın şeyi senin bakmanı gerektirmez ise veya alınacak ürün belli ise, bana söyle gidip alayım.

Sen burda kime geleceksin? Geleceğin kişileri tanımıyor ve birinin yardımına ihtiyaç duyarsan (parça,fiyat) bana söyle abi, ELVAN' lar benim okul arkadaşımdır.Yardımcı olmaya çalışırım.

Haydar Kardeşim eksik olma,Tolgahan Kardeşime sordum bize çok uzak sen gel dedi ,tahminim sende anlamazsın(anlamam de ki ben gelebileyim) :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Uçağa binmeden Tolgahan kardeşini arayacaksın. Bende ESSEK gibi gelecegim Abi'm :flowers:

Estafurullah Kardeşim sağol :)

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

daalın uleynn ben istediği yere götürücem :crazy:

Sizinle olmaz, siz boyacının aşkısınız ay aman pardon Arkadaşısınız :D

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Senide alalım sayın abim :crazy:

He he , Servet abiyide al , hemen bi-xenonlasın arabanı . :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Sabri ustam kalacakmısın akşama bişeyler yapsak.

Kardeşim sağol gece uçağım 23 te, Ağalar ne derse bana uymak düşer :)

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Mangal dediğin kömürlü olur.

AA yanlış yere gelmişim :vroom:

:crazy:

Hakan'ı daha göremedik ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hakan'ı daha göremedik ;)

Abi hakan bugünlerde çok yoğun bu konuyu bile görememiştir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Sabri Ustam, sizi görmeyi gerçekten çok isterdim. Ancak, bugünler de kızımın düğün öncesi nedeni ile ecdeki trafik karışık, ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. O nedenle geleceğin günün havasına göre esebilirm. Görüşmek dileği ile...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Abi hakan bugünlerde çok yoğun bu konuyu bile görememiştir.

Akşamlarıda eve çok geç gidiyor... :D

Yorum bağlantısı

Gençler, ve sevgili arkadaşlar, izninizle Sabri usta ile şefkatli adminimiz ve ben Cumartesi günü sanayi ve ostim işlerini halledeceğiz. Mani bir durum olmaz ise de Cumartesi akşamı için de bir toplantı düzenleyeceğiz ve hep birlikte olacağız.

Uygun mudur?

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Sabri Ustam, sizi görmeyi gerçekten çok isterdim. Ancak, bugünler de kızımın düğün öncesi nedeni ile ecdeki trafik karışık, ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. O nedenle geleceğin günün havasına göre esebilirm. Görüşmek dileği ile...

Abim Allah mesut etsin tatlı telaşlar bunlar darısı bizim başımıza :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gençler, ve sevgili arkadaşlar, izninizle Sabri usta ile şefkatli adminimiz ve ben Cumartesi günü sanayi ve ostim işlerini halledeceğiz. Mani bir durum olmaz ise de Cumartesi akşamı için de bir toplantı düzenleyeceğiz ve hep birlikte olacağız.

Uygun mudur?

Büyüklerimiz nasıl uygun görürse öyle olsun. Ama Sabri ustayı çalman olmadı :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Uygun mudur?

İşte büyüklerimiz olaya el atınca iki dakida gençlerin desteğiyle organizasyon tamam. Ekip ruhu bu. :bravo: :bravo:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...