Murat Dere 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Daalın len! Sabri Usta'yı İzmir'den ben alıp Ankara'da gideceği yere bırakacam... (Doğru olmasa da kendimi biraz mutlu hissettirdi. ) Keşke yapabilseydim... İ.Melih Gökçek daha o kadar geliştiremedi kendini Abi sen ne zaman geleceksin Seni alırım ben havaş istasyonunda "İ. Melih Gökçek" derken? Sizinle olmaz, siz boyacının aşkısınız ay aman pardon Arkadaşısınız AAahahahahhaaaaa... Kaç kişi bunlar Sabri Usta'cım? Hmm, bir şey... iki öbürü... üç... hah o, dört... döört... dört var mıydı ustaların ustası? Aaahhhahahaa çok komikim gene... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 (düzenlendi) Herhangi bir organizasyon olur ise bana da haber verirsiniz arkadaşlar.Sabri usta ile tanışmak şerefine nail olalım. 5 Haziran 2013 tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Sabri ustamızı cumartesi sabah hurdacılar sitesine götüreceğiz kahvaltıdan sonra, biz orada akşamı ederiz gibi geliyor..Sök tak, bu yaramaz sanki şu daha iyi falan diye.. Akşam çayımızı, nargilemizi, kahvemizi içerken soracağınız soruları not alın sonra yok ben heyecanlandım yok ben soracaklarımı unuttum olmasın, kalın sağlıcakla.. 6 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Büyüklerimiz nasıl uygun görürse öyle olsun. Ama Sabri ustayı çalman olmadı Hevesini akşama sakla, biz ihtiyarları gündüz baş başa bırakın. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Allah'tan bir mani olmazsa ben de akşam yanınızda olurum. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Akşam çay-kahve faslı için bir yer düşünün arkadaşlar.. Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Akşam çay-kahve faslı için bir yer düşünün arkadaşlar.. Protesto yerlerini dikkate alarak, karar verirseniz iyi olur. Ankara form da lezzet sokağı diye bir yer açılacaktı, bilen var mı? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Sürekli buluşma yerimiz Tigem yine olabilir, ayrıca Balgatta Beylerbeyi diye bir yer açıldı, hiç müşteri olmadım ama dıştan gayet güzel görünüyor. Açık hava oldukça geniş bir yer. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Cumartesi günü evde camlar değişecek akşama işler bitmiş olur diye tahmin ediyorum.Bir aksilik olmazsa bende olurum Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Balgat Beylerbeyi iyidir.En azından TİGEM'den iyidir. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Beylerbeyi de olabilir, Osmanlı kafe vardı bi de balgatta orası da olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Arkadaşlar Balgatta iki alternatifimiz var. O halde biz Cumartesi saat 20.00'de Beylerbeyi olarak netleştirelim. (Sanayi işi erken biterse daha erken de gelebiliriz.) Kalabalık olursa, beğenmezsek vs. Osmanlı'ya döneriz. Sabri Usta'nın uçağı 23.00'de kalkacak bu durumda onu 21.30 gibi uğurlamamız gerekecek, gecikme ihtimali bulunan arkadaşların bu durumu dikkate alması gerekiyor. Ben yarın (cuma) Kırıkkale'de olacağım için gelişmeleri şefkatli adminden alacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Hakan nerde hee ? Hakan bitmiş durumda Ücretsiz check-up, bakım kapmanyası+işçilikte %20 parçalarda %20 yeterlimi? Mk demiş daha konuyu görmemiştir diye,görmemiştim He demiş akşam eve geç gidiyor,8de çıkıyorum Konuyu yeni gördüm. Dün akşam biz konuştuk mükremin abiyle,(o aradı haberim yoktu çünkü)Bir işi bana bıraktı,Bende seve seve kabul ettim Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Hakan nerde hee ? Hakan bitmiş durumda Ücretsiz check-up, bakım kapmanyası+işçilikte %20 parçalarda %20 yeterlimi? Mk demiş daha konuyu görmemiştir diye,görmemiştim He demiş akşam eve geç gidiyor,8de çıkıyorum Konuyu yeni gördüm. Dün akşam biz konuştuk mükremin abiyle,(o aradı haberim yoktu çünkü)Bir işi bana bıraktı,Bende seve seve kabul ettim Son 1 haftadır halı saha maçına gidiyorum demiştin...ona istinaden öyle yazdım Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 10 Haziran 2013 Yazar Paylaş 10 Haziran 2013 Ankarayı gezdik tozduk geri döndüm,cumartesi gününü bana ayıran sevgili Abim ve Kardeşlerime çok teşekkür ederim sağolun varolun fotoları koyarsanız sevinirim,koymazsanız tekrar gelirim 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Ankarayı gezdik tozduk geri döndüm,cumartesi gününü bana ayıran sevgili Abim ve Kardeşlerime çok teşekkür ederim sağolun varolun fotoları koyarsanız sevinirim,koymazsanız tekrar gelirim Abi o zaman fotoğrafları göremeyeceğiz desene ayaklarına sağlık.. kafana estikçe gel abi ara sıra..Ama bu sefer Erdoğan abiyi de getir 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 (düzenlendi) Usta rüzgar gibi geldi gitti, Allahtan işlerimiz çabuk bitti de muhabbete zaman kaldı. Bende öğlen yemeğinden bir fotoğraf var. Bu arada protein zehirlenmesi olursam şaşmayacağım. Fotoğraf Tolgahan'ın mesajında. 10 Haziran 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Akşam yemeği yokmu Akşam yemeği ve çay faslında fotoğraf çekenler daha uyanamamış, birazdan gözlerini oğuştura oğuştura gelirler. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Ankarayı gezdik tozduk geri döndüm,cumartesi gününü bana ayıran sevgili Abim ve Kardeşlerime çok teşekkür ederim sağolun varolun fotoları koyarsanız sevinirim,koymazsanız tekrar gelirim Abi biz teşekkür ederiz. İyi ki geldin. Abi tekrar gelirsen resim yüklemeyelim hiç. Alışkanlık yapsın hatta Akşam yemeği ve çay faslında fotoğraf çekenler daha uyanamamış, birazdan gözlerini oğuştura oğuştura gelirler. Su var mı Mükremin abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Usta rüzgar gibi geldi gitti, Allahtan işlerimiz çabuk bitti de muhabbete zaman kaldı. Bende öğlen yemeğinden bir fotoğraf var. Bu arada protein zehirlenmesi olursam şaşmayacağım. Abi, 800x600 olarak yüklermisin fotoyu. pc can çekişiyor açana kadar 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Sabri Abimiz sağolsun geldi, görmüş olduk, bol bol sohbet ettik daha iyi oldu. Abim geldiğin için teşekkür ederiz. Tekrar Tekrar bekleriz Bendeki resimler, Yemekten sonra Mükremin abi hazır ustamızı bulmuşken arabasındaki birkaç yaptırması gereken için Sanayiye doğru gittik. Serkan abi boş durur mu hiç, hemen mükremin abi görmeden birkaç civatayı gevşetti ALLAH'ım o da ne Motor takozu almaya parçacıya gittik. Parçacı sağolsun bir bakışta "İşte yıllardır aynı dili konuşabileceğim bir usta arıyordum ve buldum" dedi Sabri abiye. Şahsen ben kıllandım biraz Oradaki yazı dikkatimizi çekti Sanayide de işimizi bitirdik, Hakan Kurt'u da alıp doğru yemek yemeye.. Abim geldiğin için çok teşekkür ederiz. Tekrar tekrar bekleriz... Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Ayaklarınıza sağlık....afiyet bal şeker olsun... Yalnız birşey dikkatimi çekti,herkes kısa kollu hakan'da süeter ve uzun kollu gömlek var Yorum bağlantısı
Recommended Posts