İçeriğe Yönlendir

Aynasız Dslr, Dslr, İleri Düzey Kompakt Arasında Seçim

Misafir

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Anlamadın, odağı değiştirdiğinde değil focus yaparken nasıl davranıyor. Deklanşöre bastığında odaklarken? Eğer onda da hareket varsa toz alacak gruptaki lenslerden :p

Hee şu mesele. Olmaz mı tabi ki var? 5 kuruşluk lens bu. :p İçine çok toz giriyor evet. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

2010 yılında, Spor çekim modunda, white balance olmadan, flaşsız alelacele 55-250mm canon lens+500d ile kargaşa itiş kakış kalabalık içinde yaptığım, 4 sene öncesinin çekimleri...

Light room yok, photoshop vs vs masa başında yapılmış :p fotoğraflar değil, şipşak böyle...

Kısaca Canon 650d ve kit lens + 50mm derim Evren Bey, fayda maliyet süper...

Evet gittik gördük...

AutoShow 2010 fuarında göze dokunur çokça (1126 adet) fotolar çektik...

Ama demir yığınlarını fersahla gölgede bırakan güzelliklerde yok değildi.

Allah sahibine bağışlasın bu Porsche'deki güzelliği... http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/biggrin.png

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Konuya bir anda renk geldi. :p
Yalnız gerçekten 10 numero, fotoğraflar. :p

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Konuya bir anda renk geldi. :p

Yalnız gerçekten 10 numero, fotoğraflar. :p

Eeee Pintax mı bu ??? Canon bu hayatı renklendirir.

Mutlu azınlık 2'li gibi bu resimleri alsam Pc de oynasam, kaş yapsam yıkasam yağlasam süslesem Lr ile hanım abla ile porşe bilgisayar ekranindan çıkıp yanina gelecekmis gibi olur ama BEN FOTOĞRAFLARI BİR KISIM MUTLU AZINLIK GİBİ SÜSLEYİP SERVİS ETMEM :p

Neyse o... Biz realistik naturelci Canon'cular böyleyizdir :D

Bu arada makina 500d, 4 senelik teknoloji.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

IS var mı makinada, eller titrememiş hiç :p

Canon bu, 7,5 richter zelzelede bile sıfır hata çeker ;)

Forumdaşlarım isterde ben koymam mı ?? Ama daha fazlası kırmızı nokta, emmi atar beni forumdan http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/biggrin.png

Buyrun Bayan PORŞE... (Ben Monoca Prensesi Stefaninin gençliğine benzettim, belkide hayırsız bir akrabasıdır)

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Öve öve bitirilemeyen canon bu ise muhattab olmuyorum bir daha.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ali abi, hepsinde netlik ve ölçüm pozometre hatası var. WB ayarlarını bir daha makineye değil de gözüne güven ;) Rezil olmasın fotoğraflar böyle.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

500 kişi arasinda itiş kakışta daha Pintax'ın flaşı dolmadan çekti bu resimleri Canon Sn. Süha Laytruum

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Yürü abi, rekabet bitmiş örnek konulan fotoğraflara bak ya :D Benim ip4 daha iyi be :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Ali abi, hepsinde netlik ve ölçüm pozometre hatası var. WB ayarlarını bir daha makineye değil de gözüne güven ;) Rezil olmasın fotoğraflar böyle.

Çamurluklar da cabasi :)

500 kişi arasinda itiş kakışta daha Pintax'ın flaşı dolmadan çekti bu resimleri Canon Sn. Süha Laytruum

O kadar görsel ışıklı bol aydınlık yerde bu netliği pardon netsizliği veriyorsa hiç eline alma o makineyi abi :p

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Sen o kalabalikta alnındaki teri silemezsin ben spor modunda wb siz 1200 kare çektim o gün ;)

Hem de Hakan Laytrum gibi 1 forograf ile 5 saat oynamadım pc de, direkt servis ettim foruma hizmet amaçlı.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Sıfır lightroom makineden çıktığı gibi. Artı olarak giriş seviyesi K-X, ve oldukça büyük bir fotonun (fotonun içinde babam ve kızım tam boyut görünüyor) croplanmış hali. Ver bakalım bu netliği senin Canonla :rofl:

9528460083_a162955564_c.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

O kadar görsel ışıklı bol aydınlık yerde bu netliği pardon netsizliği veriyorsa hiç eline alma o makineyi abi :p

Benim adım Çamur Ali bilmem mi ?

Deli karanlık ve loş oluyor autoshowlar, ben bu resimleri 25 m den zoom ile çektim ayrica.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Sen o kalabalikta alnındaki teri silemezsin ben spor modunda wb siz 1200 kare çektim o gün ;)

Hem de Hakan Laytrum gibi 1 forograf ile 5 saat oynamadım pc de, direkt servis ettim foruma hizmet amaçlı.

Belli oldu rezillik sebebi :D Hayır neden Slr aldın madem kullanamayacaksın :D

Dahasını yazmaya kısacası kıyamadım :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Sıfır lightroom makineden çıktığı gibi. Artı olarak giriş seviyesi K-X, ve oldukça büyük bir fotonun (fotonun içinde babam ve kızım tam boyut görünüyor) croplanmış hali. Ver bakalım bu netliği senin Canonla :rofl:

Gönderilen Resim

Güneşin altinda ben Canon ile portre çekince modelin beyin kivrimlari bile gorunuyor, o kadar net ve temiz yani.

Kapali loş ortam 25 m den zoom ile modelin dibinden gunesin altinda isil isil cekilen fotografi mukayese ettin ya, daha da bisey denem Süha Laytroom Bey sana.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

9528460083_a162955564_c.jpg

Örnek tam olsun diye fotoyu da koyuyorum :p

537171_10201643066420170_1091656969_n.jp

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Belli oldu rezillik sebebi :D Hayır neden Slr aldın madem kullanamayacaksın :D

Bi icratinizi gorsek be Pintaxçi, anca kedi kopek küs çakmak çekin. Ben risk aldim neler çektim. Orda pentix olaydi makina, kizin anasi kizi tanimazdi, arabada porşe degil kaplumbaga vosvos sanardi fotografi gorenler :D

Örnek tam olsun diye fotoyu da koyuyorum :p

Dijital Sanatlardan Suha Laytrum Bey, fotoğraf çekmeni bilemem ama harbi fotoşop uzmanisin vesselam. Tabi bir foto ile 5 saat pc basinda oynaşınca resmin içinde ejderha gorunse köşeden şaşirmam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Bu arada fotoşop hayatta kullanmam. Sadece Lightroom. Bu çekimde de hiç LR yok. Rawdan jpeg çevirim sadece abi. Bilgine :rofl:

He artı olarak GİRİŞ seviyesi PENTAX :rofl:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bu arada gelirim Gebzeye 30 dk mesafedesin, Hakan Tarim pintaxdaşindan o tank takasina kaldirip gelemez memleketinden, işte ben seni tek yakalar kıyarim uzadi uzadıya :p

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Abi aman makineyi sağlam gazetele, titreşimden bozulmasın :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bi icratinizi gorsek be Pintaxçi, anca kedi kopek küs çakmak çekin. Ben risk aldim neler çektim. Orda pentix olaydi makina, kizin anasi kizi tanimazdi, arabada porşe degil kaplumbaga vosvos sanardi fotografi gorenler :D

Dijital Sanatlardan Suha Laytrum Bey, fotoğraf çekmeni bilemem ama harbi fotoşop uzmanisin vesselam. Tabi bir foto ile 5 saat pc basinda oynaşınca resmin içinde ejderha gorunse köşeden şaşirmam.

Bu arada gelirim Gebzeye 30 dk mesafedesin, Hakan Tarim pintaxdaşindan o tank takasina kaldirip gelemez memleketinden, işte ben seni tek yakalar kıyarim uzadi uzadıya :p

Benim icraatlar private statüde ondan dolayı Hakan Tarım dışında gören yok ;) Emmi, talebimi karşılayana kadar paylaşmama kararı aldım :p

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bu arada fotoşop hayatta kullanmam. Sadece Lightroom. Bu çekimde de hiç LR yok. Rawdan jpeg çevirim sadece abi. Bilgine :rofl:

He artı olarak GİRİŞ seviyesi PENTAX :rofl:

Sizin modellerin dilinden cevap veriyim :D (bu arada ocak sgk sini yatirmayi unutma kedinin, key ödemelerini de alamamış garibim)

Forever Canon, böyle kamera yapan firmanin urunu alinir mi be ?!?!

Oyuncak lego gibi uyduruk

Gönderilen Resim

Talk to the hand ;) diyor kedi çomara.

İnanmadım yani Mr. Süha Laytroom

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

insanın hippisi de vardır takım giyeni de. Ama insan işte :p Dışına değil yaptığı işe bak işe abi :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Sizin modellerin dilinden cevap veriyim :D (bu arada ocak sgk sini yatirmayi unutma kedinin, key ödemelerini de alamamış garibim)

Forever Canon, böyle kamera yapan firmanin urunu alinir mi be ?!?!

Oyuncak lego gibi uyduruk

ajybe2yd.jpg

Talk to the hand ;) diyor kedi çomara.

İnanmadım yani Mr. Süha Laytroom

Sanki, seri üretim yapmış :D Şeffaf versiyonuda var bunun, altın kaplama olanı da, ayna gibi olanı da. Onları da paylaş Ali abi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...