Ali Elöver 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Benim icraatlar private statüde ondan dolayı Hakan Tarım dışında gören yok Emmi, talebimi karşılayana kadar paylaşmama kararı aldım Ya kedi sana da gelsin o zaman, hep giz gizem, anca kedi paspas püskül resimleri... Sonra pc de gecirilen 10 larca saat ve bir RESİM ( fotograf diyemiyorum cunki elle yapiyorsunu makinanin cektigini şablon olarak kullanip sonra Pentax soyle pentax böyle ) Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 insanın hippisi de vardır takım giyeni de. Ama insan işte Dışına değil yaptığı işe bak işe abi :ayaktaalkışlayanadamsmileisi: Yorum bağlantısı
Ali Elöver 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 insanın hippisi de vardır takım giyeni de. Ama insan işte Dışına değil yaptığı işe bak işe abi Goremedik ki saf ve ham bir Pintax resmi sayenizde. Herseyi fotoşluyorsunuz fotograf yok oluyor elde var pc de yapilmis resimler Cevremde arkadaslarda 100 kisi de canon nikon var, yok ki bir allahin kulunda Pentix ku gorelim ne cekiyor , nesli tukenik makina Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Mındarcı seni gidi seni Raw çekmeyeceksen niye alıyorsun DSLR abi spor modmuş bilmem neymiş pehh TAV rullaz Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Ya kedi sana da gelsin o zaman, hep giz gizem, anca kedi paspas püskül resimleri... Sonra pc de gecirilen 10 larca saat ve bir RESİM ( fotograf diyemiyorum cunki elle yapiyorsunu makinanin cektigini şablon olarak kullanip sonra Pentax soyle pentax böyle : ) Yorum bağlantısı
Ali Elöver 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 :ayaktaalkışlayanadamsmileisi: Bozacınınşahidişıracı.com Bu vesikalığını da Pentix'le mi çektin, kumdan noise dan renklerin karmaşikligindan belli ki fotoş suz bir Pentax çekimi. Ama o bıyık ile saçları kestirmeyecektin Mert, bu foto da ki halinle sevmiştik biz seni Bu arada siz iki Pentix'çiyi şikayet ediyorum yönetime, mahfettiniz katlettiniz canim Canon almak istiyorum konusunu 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Bozacınınşahidişıracı.com Bu vesikalığını da Pentix'le mi çektin, kumdan noise dan renklerin karmaşikligindan belli ki fotoş suz bir Pentax çekimi. Ama o bıyık ile saçları kestirmeyecektin Mert, bu foto da ki halinle sevmiştik biz seni Bu arada siz iki Pentix'çiyi şikayet ediyorum yönetime, mahfettiniz katlettiniz canim Canon almak istiyorum konusunu Ali abi, hadi görmedik eklediğin fotoğrafları sil sen hemen bunlar hiç yaşanmadı duymadık görmedik Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Ali abi, hadi görmedik eklediğin fotoğrafları sil sen hemen bunlar hiç yaşanmadı duymadık görmedik Hakket yapılacak en güzel şey bu olur, olmalı hatta. Yoksa tadı kalmıyor Canon nikon pentax çatışmasının 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Mındarcı seni gidi seni Raw çekmeyeceksen niye alıyorsun DSLR abi spor modmuş bilmem neymiş pehh TAV rullaz Ben raw cekip oynamam resim yapmam kardeş, dogal haliyle birakirim. Seninkiler fotoğraf degil ki bildigin fotosoplu resim sanati. Spor modu en dandik mod kapali ortam icin, seri cekim yapma derdinden netlik wb ayarlarindan feragat ettim. Sizin gibi kediye afyon yedirip kapinin onune serip sabit halde baygın resim cekmiyorum ben. Manken kımıl kımıl oynuyor bir o yana bir bu yana, ortam loş, 25 m den zoom yapiyorum. Ayni sartlarda Pentix mavi ekran verip kapanirdi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Konuya bir anda renk geldi. Yalnız gerçekten 10 numero, fotoğraflar. Sömestr tatilinde gel göz tedavini ben karşılayacam Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Ben raw cekip oynamam resim yapmam kardeş, dogal haliyle birakirim. Seninkiler fotoğraf degil ki bildigin fotosoplu resim sanati. Spor modu en dandik mod kapali ortam icin, seri cekim yapma derdinden netlik wb ayarlarindan feragat ettim. Sizin gibi kediye afyon yedirip kapinin onune serip sabit halde baygın resim cekmiyorum ben. Manken kımıl kımıl oynuyor bir o yana bir bu yana, ortam loş, 25 m den zoom yapiyorum. Ayni sartlarda Pentix mavi ekran verip kapanirdi Normalini görelim abi ozaman. Madem şartlar eşit değil diyorsun, yükselt çıtanı. Çıta kırılmazsa tabiki Yorum bağlantısı
Ali Elöver 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Ali abi, hadi görmedik eklediğin fotoğrafları sil sen hemen bunlar hiç yaşanmadı duymadık görmedik Gururla sundum foruma taa 2010 yilinda. Ben silmem, fotoğraflarimi manipüle etmem, oynaşmam Lr ile fotoş ile. 4 ay resmi cektim koydum buraya ne sen ne Hakan Laytrum yanina yaklasacak bir calisma ile gelemediniz Sebebsiz elestiri, gizli hayranliktir Pentix ciler Sömestr tatilinde gel göz tedavini ben karşılayacam Vay vay Ara Güler begenmedi benim araba resimlerini Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Ben yatar, sağolsın Ali abi canoş masalını da anlattı burada bize, yalan oldu canoş hadi iyi geceler.. Not: Ali abey, o makinene 100 lira vereyim, hanım çiçekler için saksı arıyordu fotoğraf çekemiyor bari saksı olarak dğerlensin Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 (düzenlendi) Ben yatar, sağolsın Ali abi canoş masalını da anlattı burada bize, yalan oldu canoş hadi iyi geceler.. Not: Ali abey, o makinene 100 lira vereyim, hanım çiçekler için saksı arıyordu fotoğraf çekemiyor bari saksı olarak dğerlensin Su sızdırır 6 Ocak 2014 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Normalini görelim abi ozaman. Madem şartlar eşit değil diyorsun, yükselt çıtanı. Çıta kırılmazsa tabiki Cekin ayni ortamda penti ile resim de gorelim, anca 35 derece gunes altinda aydinlikta resim yapiyorsunuz. Hakan sen bu adamin modern halisin O da senin gibi iyi bir ressamdi Bob Ross Ben yatar, sağolsın Ali abi canoş masalını da anlattı burada bize, yalan oldu canoş hadi iyi geceler.. Not: Ali abey, o makinene 100 lira vereyim, hanım çiçekler için saksı arıyordu fotoğraf çekemiyor bari saksı olarak dğerlensin Yanik kundaklanmis gri renk Golf 6 var ister misin ? Hem de Gebze de sana çok yakin, umdugundan bile yakin hatta anahtarlari bile sende... Su sızdırır Kedi bağkur lu muydu ? Yakinda gider istifa edip sana modellik yapmaz. Ozel saglik ve sodexho ver ona. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 (düzenlendi) Örnek tam olsun diye fotoyu da koyuyorum Madem açık hava, ful güneşli resim koyuyorsun hem de fotoşlu laytrumlu, al bende de naturel Canon 500d fotorğrafları sayın ressam. Xnview ile boyut ve pixel küçülttüğüm için kalite kaybı mevcut, çünki ben de profesyonel fotoğrafçılık programları yok ama Canon ile bu dandik programla kesilmiş biçilmiş olsa bile hakkınızdan gelmeye yeter 6 Ocak 2014 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 (düzenlendi) Bu arada hala (5-6 ay oldu) Hakan Laytrum ay resmi çizecekte Pentix ile sonra pc de laytrumlayacak olmadı Fatoşlar sonra bizde mukayese edicez benim Canon ile çektiğim ay fortoğraflarını. Hani buna karşılık Pintix resimleriniz Mert ve Hakan Beyler, fotoşlu da olsa kabulumdür Ama Hakan rica edicem ayın yanın ne olur kediyi de monte etme fotoş ile... 7 Ocak 2014 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Bunlar ne yahu, gündüz vakti iso'ya ihtiyacın mı oldu bu ne kumlanma böyle Dikkat et Conan Ali Dandiköver abi bu kadar iso ve güneş ışığı ile yanar o lensin Hey maşşallah netliğe gel, piksel piksel kareleşmeye gel ip4 bile daha iyi çeker demiştim ama abartmışım 1.3mp netbuk kameram daha iyi Su sızdırır Pampers Prima ile sarar sarmalarız Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Onur, iki üç fotoğraf atta ali abi lens görsün Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Onur, iki üç fotoğraf atta ali abi lens görsün Daha gun isigina cikaramadim lensi sayilir. 2-3tane var oglanla Annemin fotolari ama onlarda facebookta. Ordan alirsam kayip cok fazla olur. Ev ortaminda ocak ayinda sadece pencereden suzulen gunes isigi yardimi ile cekilen kareler. E haliyle elimi korkak alistirmadim verdim iso yu Dipnot: bilmiyorum psikolojikmi yoksa gercekten lensin etkisi varmidir ama yuksek isolu olmalarina ragmen eskisi kadar rahatsiz verici derecede degil etkileri. Fotograflar jpeg cekilmistir. Ps yada lr bilgim fazla olmadigindan rawla ugrasirken camur ettigimin farkina vardim fotolari adam gibi ogrenene kadar raw 10/3 cekicem 60D + 24-105mm F4 L IS USM CameraCanon EOS 60D Exposure0.005 sec (1/200) Aperturef/4.0 Focal Length105 mm ISO Speed1250 CameraCanon EOS 60D Exposure0.008 sec (1/125) Aperturef/4.0 Focal Length73 mm ISO Speed4000 CameraCanon EOS 60D Exposure0.017 sec (1/60) Aperturef/4.0 Focal Length50 mm ISO Speed1600 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Noise çok fazla, bir de imzanı değiştir Bebişe maşallah Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Noise çok fazla, bir de imzanı değiştir Bebişe maşallah Nan sanada imza begendiremiyoruz Noise fazla olmasi normal degilmi sence? Exif bile paylastim. :ph34r: Arkadaslarin cocuklarini cekiyorum elim alissin diye. Sonrada dugunlere ve cocuk cekmeye falan gideyim diyorum ticarete dokelim isi Ayrica o imzadaki font; Atatürk'ün el yazisi fontu. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Nan sanada imza begendiremiyoruz Noise fazla olmasi normal degilmi sence? Exif bile paylastim. :ph34r: Arkadaslarin cocuklarini cekiyorum elim alissin diye. Sonrada dugunlere ve cocuk cekmeye falan gideyim diyorum ticarete dokelim isi Ayrica o imzadaki font; Atatürk'ün el yazisi fontu. Ben noise sevmeyen biriyim İmzanın fontuna bir şey demiyorum ama ebat ve konum olarak büyük, çocuktan çok imza dikkat çekiyor. Biraz daha şeffaf biraz daha ufak biraz daha köşelere doğru. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Ben noise sevmeyen biriyim İmzanın fontuna bir şey demiyorum ama ebat ve konum olarak büyük, çocuktan çok imza dikkat çekiyor. Biraz daha şeffaf biraz daha ufak biraz daha köşelere doğru.Imza iyidir dikkat ceksin zaten Exifler belli noise i kimse sevmez de baska alternatif yoktu cnm. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Imza iyidir dikkat ceksin zaten Exifler belli noise i kimse sevmez de baska alternatif yoktu cnm. Var f2.8 rules Yorum bağlantısı
Recommended Posts