İçeriğe Yönlendir

Puzzle Hobisi Olan Var Mı :)

Bedri Baki

Recommended Posts

Bedri Baki

Geçenlerde A101'den 2000 parçalık puzzle almıştım, geçen hafta bitti, mobilyacıdan 8 mm mdf kestirdim ve onun üzerine yapıştırdım. Güzel oldu. Şimdi tekrar sipariş verdim. Yaz tatilinde vakit geçirmek için iyi olur :) Böyle hobisi olan arkadaşlar yaptıkları çalışmaların resimleri paylaşırlarsa sevinirim.

Bunlar benim puzzle'min resimleri ;

p3rn8.jpg

p3rp5.jpg

p3rq2.jpg

p3rqs.jpg

p3ru3.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sabır ve zaman işi, güzel bir zaman değerlendirmesi tebrikler Bedri hocam  :good1:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kırmızı bisikletli kız diye bir puzzle varmış arıyoruz bulamıyoruz ya :D Bulan gören varsa insaniyetlik namına :D :D 

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

O kadar denedim hiç sonuna gelemedim... (yok arkadaş puzzle bana göre değil deliriyorum :D ) Emeğinize sağlık.Ortaya çıkan resimde güzelmiş...

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Bugün de aşağıdaki puzzle'leri sipariş verdim :)

http://www.hizlial.com/masterpieces-2000-parca-puzzle-natures-embrace-81108/26.001.0573.0724

http://www.ksgames.com.tr/Detay.aspx?UrunID=570

Sabır ve zaman işi, güzel bir zaman değerlendirmesi tebrikler Bedri hocam  :good1:

Teşekkür ederim Serhan hocam. Valla hanım marketten 14 tl'ye almış, uğraştık oldu :)

Kırmızı bisikletli kız diye bir puzzle varmış arıyoruz bulamıyoruz ya :D Bulan gören varsa insaniyetlik namına :D :D

İnternetten baktın mı Tahir, illa bilen gören vardır :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş

Bizim hanımın hobisi, şu sıralar evde 4000 parça serili %70 de bitmiş durumda. Ben bakıyorum bakıyorum bunları nasıl bulupta birleştiriyor merak ediyorum. Bir kere deniyim dedim 30 dak. tek parça koyamayınca kalktım bir dahada yaklaşmadım...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

3 boyutlu olanlar da çok güzel tavsiye ederim. Ciddi uğraş gerektiriyor ama :)

Yorum bağlantısı
Tahir Öztan

bende A101 den aldım 2000 parça 1 hafta oldu bitmedi daha günde 10-15 dakika uğraşıyorum fazla vakit ayıramıyorum ama çok zevkli oluyor.bitiren arkadaş(bedri bey) yaparken nasıl bir yol izlediniz acaba .benim daha dış çerçevesi bitti...

Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş

Önce parçaları renklere göre ayırın. Dış çerçeveyi yapmışsınız zaten. Gerisi için de valla kolay gelsin :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bir zaman çok uğraşıyordum.Şu an evde 5 bin ve 2 bin parçalık bitmiş 2 puzzle var..Foruma da koymuştum belkide.tam hatırlayamadım..

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Kırsalda görev yapan İki öğretmen arkadaşa sözüm var karşılıklı yapıp çerçeveletip bir araya gelip  değiştireceğiz, bugün yarın derken seneye kaldı gibi. İşin açığı iki tanesini yapmak bana düşünce tırstım da :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Birisini buldum :) bitmiş hali ama çerçeve olmamış hali.Bir de kutusu :) 

p3tmf.jpg

p3tvc.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Hocam ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.

Teşekkür ederim Aydın :)

Bizim hanımın hobisi, şu sıralar evde 4000 parça serili %70 de bitmiş durumda. Ben bakıyorum bakıyorum bunları nasıl bulupta birleştiriyor merak ediyorum. Bir kere deniyim dedim 30 dak. tek parça koyamayınca kalktım bir dahada yaklaşmadım...

Vayy be 4000 parça az değil. Valla benim şu an sadece 2000'likleri kesiyor, daha fazlasına yokum :)

3 boyutlu olanlar da çok güzel tavsiye ederim. Ciddi uğraş gerektiriyor ama :)

Üç boyutlulara da baktım ama şimdilik bunlar daha zevkli geliyor :)

bende A101 den aldım 2000 parça 1 hafta oldu bitmedi daha günde 10-15 dakika uğraşıyorum fazla vakit ayıramıyorum ama çok zevkli oluyor.bitiren arkadaş(bedri bey) yaparken nasıl bir yol izlediniz acaba .benim daha dış çerçevesi bitti...

Çerçeve oluştuysa gerisi gelir zaten. Ben de çerçeveyi oluşturdum sonra evin sağ tarafındaki renkli ağaçları yapmaya başladım. Ondan sıkıldım aşağıdaki yoldan devam ettim. Sonra sıkıldım çiçeklere geçtim. Karışık yaptım yani :) Benim günde 2-3 saatim gidiyordu ya.

Birisini buldum :) bitmiş hali ama çerçeve olmamış hali.Bir de kutusu :)

Valla çok güzelmiş Ayhan abi. Ama az önce de dediğim gibi benim gözüm şu an en fazla 2000'lik kesiyor :) Bir de çok büyük olunca saklamak da zor oluyor. 1500-2000 parça yeterli büyüklüğe sahip bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bedri Baki
(düzenlendi)

5000'lik boyutları ne kadar ki. Benim bitirdiğim 2000'lik 68x96 cm boyutlarında. 5000'lik de 100x200 cm vardır herhalde :D

tarihinde Bedri Baki tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

5000'lik boyutları ne kadar ki. Benim bitirdiğim 2000'lik 68x96 cm boyutlarında. 5000'lik de 100x200 cm vardır herhalde :D

1.5 metre garanti :)

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Çok güzel puzzle'lar :) Bu dünya haritasını beğeniyorum ama aynı renk tonları olduğu için yaparken sıkılırım diye düşünüyorum. Ben biraz daha farklı renk tonları olan, cafcaflı şeyleri severim :)

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Abi merakımdan soruyorum ne kadar sürede baslayıp bitiriyorsunuz bunları gercekten sabır dikkat istiyen bir sey  :bravo:

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Ben günde ortalama 2-3 saat uğraşarak 3 hafta gibi bir sürede bitirdim. Ama biraz zorlarsan 7-10 gün arasında biter.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Abi merakımdan soruyorum ne kadar sürede baslayıp bitiriyorsunuz bunları gercekten sabır dikkat istiyen bir sey  :bravo:

ben denizliyi 3 ayda yaptım germeden kendimi dünyada 1 ayda bitti ama deniz çok zor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bedri Baki

ben denizliyi 3 ayda yaptım germeden kendimi dünyada 1 ayda bitti ama deniz çok zor

Birbirine yakın renkler insanı çok zorluyor zaten. Çünkü parça renklerini ayırt etmek çok zor.

Bunlar nasıl yapılır aklım almıyor :D

Valla Akan abi mesela saat 1 gibi oturuyorsun 10 dakika takılayım diye, sonra bir bakmışsın saat 5 oluvermiş :) Bir de etrafında karga gibi dönünce çok güzel bitiyor :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...