İçeriğe Yönlendir

Puzzle Hobisi Olan Var Mı :)

Bedri Baki

Recommended Posts

Bedri Baki

Marketten almış olduğum 4 adet 1000 parçalık puzzle bayram tatili nedeniyle 10 günlük bir sürede bitti. Sadece tablo haline getirilmesi kaldı :)

ts83d.jpg

ts845.jpg

ts850.jpg

ts85u.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Türkçesi yapboz Murat hocam :) Ama genelde çocukların yaptığına yapboz, yetişkinlerin yaptığı büyük boyutlu olanlarına puzzle ifadesi kullanılıyor. Ama tabiki en güzeli türkçe olan yapboz demek daha iyi.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Türkçesi yapboz Murat hocam :) Ama genelde çocukların yaptığına yapboz, yetişkinlerin yaptığı büyük boyutlu olanlarına puzzle ifadesi kullanılıyor. Ama tabiki en güzeli türkçe olan yapboz demek daha iyi.

Biliyorum Bedri'ciğim... Yapboz densin o zaman kardeşim. Yılların yapbozu oldu puzzle. Yazıldığı gibi okunsa bari; puzzle yaz, pazıl oku. Çocuk-büyük ayrımı olur mu bu işlerde? Hani dilimize dikkat edecektik? Hani milli birliğimizi sağlayan en önemli etkendi dilimiz? Kimseyi kınadığımdan değil ama dikkatli olun biraz canlar. :) Buradakileri suçlamıyorum da ben, asıl bu ucube kelimeleri bulup getirip önümüze atanları kınıyorum. Yakalasam kınamaktan başka şeyler de yapacağım ya neyse. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Murat abim ne oldu çılgın projelerin bıçak gibi kesildi ? Yeni projelerini bekliyoruz merakla ..

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat abim ne oldu çılgın projelerin bıçak gibi kesildi ? Yeni projelerini bekliyoruz merakla ..

Yapıyorum da burada söylemiyorum Cem. Önemli bir şeyler olursa koyarım buraya. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

r7rhn.jpg

A101'den aldığım yeni puzzle'nin birincisi tamamlandı. 1000 parça olduğu için basit geldi biraz, 3-4 günde bitti.

Bedri sol tarafta birkaç parçada ton farkı mı var fotoğrafta mı öyle çıkmış ?

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Orada ton farkı vardı Serkan abi ama benim hatam. Sol tarafta açık görünen renklerle hemen hemen aynı hizada kız kulesinin sağındaki koyu renk olanları yer değiştirdim. Yanlış yapmışım onları :) Düzelttikten sonraki hali bu oldu.

tt3lr.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Aydın Sert

Orada ton farkı vardı Serkan abi ama benim hatam. Sol tarafta açık görünen renklerle hemen hemen aynı hizada kız kulesinin sağındaki koyu renk olanları yer değiştirdim. Yanlış yapmışım onları :) Düzelttikten sonraki hali bu oldu.

Puzzle' da parçalar aynı olabiliyor mu? Hepsi birbirinden farklı diye biliyordum hocam. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
(düzenlendi)

Resimdeki kız kulesinde parçalar birebir aynı idi. Serkan abinin iletisindeki ton farkı olanların yerlerini değiştirdim tam oldu. Ben de hepsi birbirinden farklı diye biliyordum ama aynı olabiliyormuş :)

tarihinde Bedri Baki tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Bedri Baki

A101'den iki hafta önce almış olduğum yeni yapbozlarımı bitirdim sonunda ve 8 mm mdf'nin üzerine yapıştırdım :) Bakalım beğenecek misiniz :)

P3qPLv.jpg

4mgb6Q.jpg

VpVvkV.jpg

MYELOQ.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...