Mahmut Yakasız 13 Ağustos 2019 Paylaş 13 Ağustos 2019 Beytullah bey, gectigimiz gün benzin pompasinin 5 cm uzunlugunda kendi uzerinde plastik borusu çatlamisti benim aracta, benzin kaciriyor ama tekrar deponun icerisine akiyordu. 1.5 tl boru, 50 tl işcilik. Benzin plastik aksamı bozdugu icin olur dediler. Kendiniz tamire falan ugrasmayin bana tehlikeli iş geldi. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yakasız 1 Aralık 2019 Paylaş 1 Aralık 2019 98 CLX ZETEC LPG Lİ Araba sogukken ve farlar acikken vs. 500 devire dusuyodu, ne ustalara gittim yapamadilar arabami, kafama göre rolanti sensorunu yeniledim, isi sensoru ve kelebek sensorunu degistirdim boşa masraf olmadigini dusunuyorum çunku her bi parca degisiminde arabanin calismasi iyi yada kötüye farklilasti. En son araba gazdan ayagimi cekmeme ragmen gec algiliyordu, çare olarak rolanti sensoru fisini cekti usta, ama bastaki soruna geri döndük bu sefer. Sanayide öve öve bitirilemeyen ustalarin bu arabadan anlamadigini öğrenmiş oldum. Usta, parca parasindan korkmam, 4 elektrikci, gercekten birbirinden degerli 5-6 motor ustasina gittim, özel servisteki 25 yillik usta yine biseyler yapti araba olmadi, ama elektrikten hicmi bisey anlamazsiniz be abi. Motor usta sayisina tanidik vasitasiyla danisilanlari ve kalfalari katmiyorum.Dün bu siteden daha önce gordugum ama önemsemedigim BEYİN SIFİRLAMA işlemini yaptim ve araç zımba gibi, özellikle Yakup beye sifirlamayi tavsiye ederim. Osman Dumanli büyük adamsin. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2019 Paylaş 1 Aralık 2019 Mahmut Yakasız yazdı: Dün bu siteden daha önce gordugum ama önemsemedigim BEYİN SIFİRLAMA işlemini yaptim ve araç zımba gibi, özellikle Yakup beye sifirlamayi tavsiye ederim. Osman Dumanli büyük adamsin. bazı ayar ve fabrika talimatları o motora özeldir, piyasada hiç bilinmze, servis çalışanları bile kişisel merak ve beceri ile öğrenirler. Bu da onlardan bir örneği olmuş geçmiş olsun. siz dua edin düzletmek için aracınızı kesip biçmemişler Yorum bağlantısı
Recommended Posts