İçeriğe Yönlendir

Baskı Balata & Amortisörler


Mehmet YILDIRIM

Recommended Posts

Mehmet YILDIRIM
(düzenlendi)

Selam arkadaşlar, aracım 1.4 Tdci 2009 Fiesta yeni kasa. Dün servise gittim arabanın triger seti, mazot filtresi, hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, değişti ve kontrolleri yapıldı 2. el araçlara %18 indirim varmış tamamı toplam 550 TL. bir para ödedim. Bilmem fazla mı verdik :)

Sorum şu usta baskı balata yıpranmış değişmesi gerekli dedi ve ön 2 amortisörde boşluk var değişmesi lazım dedi. Orijinal baskı balata bilyesi içinde değişirsek + şanzuman yağı falan 1200 TL. Buna amortisörleri de eklersek 1900 TL. buluyor dedi. Amortisörlere verdiği fiyat tanesi 360 küsürlerde idi. Şaştım kaldım çok pahalı. 

Bunun için akıl, fikir verecek abilerim var mı acaba? parçaları nereden temin ederim edersem de servis yapar mı? Tokat'tayım güvenli bir usta bulamadım gitti, lütfen bilgi teşekkürler..

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
İmla
Yorum bağlantısı
Mehmet YILDIRIM

Murat bey ah sağlam usta bulsam dediğini yapacağım da :) Yok Tokat'ta tanıdığım baskı balata önemli diyorlar veririz birinin eline uğraş dur tatili sanayide geçiririz bu sefer :)

Yorum bağlantısı
Murat Şahiner
(düzenlendi)

 Aynen öyle bende bir zamanlar bir ustadan kazık yedim oradan tecrübe edindim. Aman iyi araştır. :)

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
bi=bir,ordan=oradan
Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

Triger seti, mazot filtresi, hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, değişti ve kontrolleri, uygun fiyata yaptırmışsınız. Baskı balata ve amortisörlere yüksek fiyat vermiş :)

Yorum bağlantısı
Yaşar Erdem

bendede 2009 fiesta var amortisörlerini değiştirdim, ithal marka çifti 140 tl bir sorun çıkarmadı esnemesi gayet iyi orjinalinde çifti 350 tl nette bence sen parçaları alıp dışarda yaptır 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...