Erhan Güler 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Herkese merhaba, 2010 focus sahibiyim.Plakalığım çok kötü maalesef,isme özel plakalık yapan yerler var,sizin tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı istanbulda.Çok para harcamak istemiyorum açıkçası. Ayrıca bu app plaka yaptıracağım bu konuda da istanbulda tavsiye edebileceğiniz yerler var mı ? cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 ben ümraniye de app yaptırmıştım 1 seneden fazladır kullanıyorum sıkıntısız Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Eyüp- Rami'de Paşaoğlucars vardır.. +90 (532) 130 74 56 Mustafa Paşaoğlu, arayıp yönlendirdiğimi söylerseniz yardımcı olacaktır.. Örnek kendi aracımdandır.. 2 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 18 Haziran 2013 Yazar Paylaş 18 Haziran 2013 yazılar dahil plakalık + mühürlü app plaka 220 tl fiyat verdi göksel beyi söylediğim için, indirimli fiyat 220 normal fiyat 240 tl yaptırmak isteyenlere duyurulur. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 ben mühürsüz 1 senedir kullanıyorum camlarda film var ve daha hiç ne camlara nede plakalara karışan olmadı ayrıca plakalarda TÜRK BAYRAĞI da mevcut Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Çok pahalı bence.Daha uygun fiyatlı bulabilirsiniz.Sahibinde de aratın.Pleksi plakalık ve app plaka diye.Muhtemelen Göksel'inkiler kaliteli ama az parada değil yani 1 Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Ben de montaj dahil 40 TL'ye yaptırdım. Türk bayrağı var ama mühür yok. Camlarda da film var. 1 aydır böyle kullanıyorum, sorun yok. Ankara'da epey var böyle. Tabii orijinal plakalar bagajda duruyor. Bir de sürekli emniyet kemeri taktığım için polis plakaya dikkat etmiyor. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 forumda bir kaç kez konusu açıldı tartışıldı ama tekrardan soruyorum; 1- Bu APP plakalarda tek mühür mü var ? 2- Trafik mevzuatına göre yeterli mi? 3- Yazı puntosu mevzuata uygun mu? 4- www.sahibinden.com , www. gittigidiyor.com gibi sitelerde onlarca ilan var, bu ilanlar yasal mı? 5- Bu işin yasalı var mı? Ramazan bey, 1- APP lerde değil şimdi tüm plakalarda sadece Şöförler cemiyetinin mühürü var, trafiğin mühürü kaldırıldı. 2- Değil 3- Maalesef bazı il'ler mevzuata uygun olmadığı için mühür basmıyorlar. ( Ben Mersin'de mühür bastıramadım bu nedenle ) 4- Maalesef yasal değil ama bazı il'ler yasal olaarak kabul ediyor ki mühür basıyorlar. 5- Yukarıda dediğim gibi bazı il'ler mühür basarak kabul ediyorlar sanıyorum... Ben Ankara'da şöförler cemiyetinden alınmış resmi plaka sacına yazdırdığım halde APP plakamı, Mersin'in harf stiline uymadığı için maalesef mühür bastıramadım ama kimse karışmıyor şu anda. Şans meselesi yani...... 3 Yorum bağlantısı
Erol Özhan 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Herkese merhaba, 2010 focus sahibiyim.Plakalığım çok kötü maalesef,isme özel plakalık yapan yerler var,sizin tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı istanbulda.Çok para harcamak istemiyorum açıkçası. Ayrıca bu app plaka yaptıracağım bu konuda da istanbulda tavsiye edebileceğiniz yerler var mı ? cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler. slm erhan kardeşim ben mesala kendim yaptırdım 8 mi 10 mu lira bi maliyeti oldu ama çok harika durdu plakam Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 yazı karakterleri resmi emniyetin pastıgı app plakalar la aynı olursa genel olarak polis dikkat etmiyor ama yazı karakterinin farklı olanları çevirdigine çok denk geldim Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Büyükşehirlerde app işi cidden sıkıntı oluyor,bizzat yaşadım bunu ve cezasınıda çektim şuanda mühürlü plakamı silikonladım tampona geziyorum...ayrıca yukarıda verilen 220 tl bence çok çok fazla... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Özellikle İstanbul'da yaşayanlar için; 1-) Plakalık kullanımı son derece sakıncalı. Servislere gittiğimde özellikle bunu belirtiyorum. Çünkü plakalığın üzerine plakaları oturtup işi bitiriyorlar. Benim evimin önünde gece 2 plakam çalındı. Adam çatır çutur plastiği kırmış, almış plakaları gitmiş. Yıllardır polis tutanağıyla geziyorum. Halen daha polis, plakalarım çalıntı ihbarlı olduğundan zaman zaman durduruyor. Gitmediğim yerlerde yiyebileceğim trafik cezaları ve kaçak geçişler için tutanağı yıllarca saklayacağım. Sıkıntı işte. Başıma böyle bir ceza veya kaçak geçiş gelmedi ama gelebilir de. Bu yüzden plakaları mutlaka vida ile vidalayın veya çekomastik gibi şeylerle doğrudan yapıştırın. Ben matkapla delip, doğrudan arabaya vidalıyorum. Ha bunlar da sökülemez mi, sökülür. Ama önemli olan hırsızın süresini uzatmak. Adam vidalı veya vidasız plakalar gördü mü vidasızı alıyor. 2-) APP plaka yasak. Mevzuatta belirtilen fonttan ayrı bir fontu olduğundan ve rakamlar ve harfler arası boşluklar kanuna aykırı olduğundan yasak. Ceza yenir. Cam filmi veya app den ceza yemeyenler olmuş. Kanun kaçakları da uzun süre ceza yemeyebiliyorlar. Ha şık duruyor mu evet güzel duruyor. Ama yazdığım gibi işte. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 benim güngörende çift mühürlü app yapan arkadaşım var trafikte sıkıntı diye bişey yok isteyen olursa yardımcı olabilirim 2 tane mercedes vito ya yaptırdık ki bu araçlar şehirler arası gidip geliyor bir sıkıntı olmadı hiç tekrar söylüyorum çift mühürlü 0535 541 78 34 Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 benim güngörende çift mühürlü app yapan arkadaşım var trafikte sıkıntı diye bişey yok isteyen olursa yardımcı olabilirim 2 tane mercedes vito ya yaptırdık ki bu araçlar şehirler arası gidip geliyor bir sıkıntı olmadı hiç tekrar söylüyorum çift mühürlü 0535 541 78 34 Fiyat nedir?Bilginiz varmı? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 benim güngörende çift mühürlü app yapan arkadaşım var trafikte sıkıntı diye bişey yok isteyen olursa yardımcı olabilirim 2 tane mercedes vito ya yaptırdık ki bu araçlar şehirler arası gidip geliyor bir sıkıntı olmadı hiç tekrar söylüyorum çift mühürlü 0535 541 78 34 Trafikte polis durdurmuyor muymuş? Çift mühür derken, 2.si hangi mühür? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Trafik artık durdurmuyor muymuş APP plakalıları onu anlayamadım Erdem Eğer öyleyse gidip yaptırayım bi tane ben de, arkadaş numara da vermiş. Yorum bağlantısı
Arif Doğan 27 Haziran 2013 Paylaş 27 Haziran 2013 Eyüp- Rami'de Paşaoğlucars vardır.. +90 (532) 130 74 56 Mustafa Paşaoğlu, arayıp yönlendirdiğimi söylerseniz yardımcı olacaktır.. Örnek kendi aracımdandır.. Paşaoğlu sadece plakalık için Sahibinden.com ilanı 70 TL. incelemek isteyen arkadaşlar http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-pleksi-plakalik-pasaoglu-guvencesi-128278997/detay Yorum bağlantısı
Erol Özhan 27 Haziran 2013 Paylaş 27 Haziran 2013 slm erhan kardeşim ben mesala kendim yaptırdım 8 mi 10 mu lira bi maliyeti oldu ama çok harika durdu plakam https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201029351406873&set=a.2186293747781.123802.1560177316&type=3&theater Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Haziran 2013 Paylaş 28 Haziran 2013 Yassak gardaşım yahu.Ha yakalanıp yakalanmamak şans işi.Benim abim trafik polisi o da öyle diyor tamamen şans işi.Çok absürt değilse genelde birşey söylenmiyor. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 28 Haziran 2013 Paylaş 28 Haziran 2013 Bende isme özel plakalık yaptırmak istiyorum ama app plaka istemiyorum. Bu plakalıkları yaptırdığımızda orjinal plaka kenarları kesiliyor mu? Eğer kesiliyorsa bu durum sorun yaratırmı? Yorum bağlantısı
Halil Gürsoylar 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 benim de plaka app idi gecen hafta polis durdurdu ve söktürdü ve aldı geri de vermedi ceza yazmadığına sükür....iyi ki orjinalleri arkadaymış. Trafik artık durdurmuyor muymuş APP plakalıları onu anlayamadım Erdem Eğer öyleyse gidip yaptırayım bi tane ben de, arkadaş numara da vermiş. benimkini aldılar gecen hafta muğla bayırda 1 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Ben buraya yaptırmıştım tanesine 20 Tl demişlerdi mart 2011 de. Hiç bir sorun yaşamadım en ufak bir silinme falan,hgs ogs de sorunsuz okuyor.http://www.volkanotoplaka.com/ Bu öncesi ve sonrası. 2ayda bu hale gelmişti orijinal plaka. Sonrada Emniyet+Cemiyet mühürünü bastırmayı başardım. Biraz zor oldu tabi. Şimdi sadece cemiyet mühürü istiyorlarmış. siparişinizi verdikten sonra eski ve yeni plakalarınızı alıp cemiyete gideceksiniz onlar eski plakanızı kırıp yenisine mühür basacaklar eğer sorun çıkarmazlarsa ki sorun çıkarma ihtimalleri yüksek Çift mühür derken, 2.si hangi mühür? Cemiyet ve Emniyet mührü abi 1 Yorum bağlantısı
Yücel Kaya 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 buraya bi paylaşım yapmıştım bi sıkıntımı olduda kaldırıldı.... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 buraya bi paylaşım yapmıştım bi sıkıntımı olduda kaldırıldı.... Merhaba, Forumda reklam yapmak yasaktır. Kuralları okuyabilirsiniz. İyi forumlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts