Yücel Kaya 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 (düzenlendi) Merhaba, Forumda reklam yapmak yasaktır. Kuralları okuyabilirsiniz. İyi forumlar. Reklam değil amacım arkadaşlara yardımcı olmak idi. Ben zaten bu işi yapmıyorum. Diğer moderatör arkadaşa da dedim İsteyen olursa yardımcı olurum diye Siz yanlış anlamışsınız. 26 Temmuz 2013 tarihinde Ayça Şimşek tarafından düzenlendi Bütün mesajı büyük harf kullanarak yazmıyoruz. Yorum bağlantısı
Yücel Kaya 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Reklam değil amacım arkadaşlara yardımcı olmak idi. Ben zaten bu işi yapmıyorum. Diğer moderatör arkadaşa da dedim İsteyen olursa yardımcı olurum diye Siz yanlış anlamışsınız. büyük harfle yazmıyoruz ok anladım 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 benim de plaka app idi gecen hafta polis durdurdu ve söktürdü ve aldı geri de vermedi ceza yazmadığına sükür....iyi ki orjinalleri arkadaymış. benimkini aldılar gecen hafta muğla bayırda Hocam mahkemeye gidin, polis sökemez, ceza yazamaz diyen arkadaşları da şahit yazdırırsınız Geçmiş olsun. Cemiyet ve Emniyet mührü abi Emniyet mührü kalktı diyorlardı ? Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Emniyet mührü kalktı diyorlardı ? Şuan öyle diyorlar ben iki sene önce yaptırdım Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Jetta için plakalik yaptirmak istiyorum ancak sadece arkaya, mümkünmüdur? Yapistirma arka tarafta kötü duruyor. Pleksi için uygun fiyat alan varmi? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-isme-ozel-pleksi-plakalik-132792327/detay/ Yorum bağlantısı
Halil Gürsoylar 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Hocam mahkemeye gidin, polis sökemez, ceza yazamaz diyen arkadaşları da şahit yazdırırsınız Geçmiş olsun. Emniyet mührü kalktı diyorlardı ? polis arkadaslara sordum isterlerse arabayı bile bağlayabiliyorlarmıs Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 polis arkadaslara sordum isterlerse arabayı bile bağlayabiliyorlarmıs "Ama forumda öyle demiyorlar" deseydiniz Sıkmayın canınızı, çok da mühim bir şey değil. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Yakaladımı affetmiyorlar onu biliyorum.Bizim Ereğlide adamlar park halinde gördükleri aracın bile plakasını söküp alıyorlar.En son bir arkadaşımın sökememişlerdi silikondan yamuk yapıp bırakmıştı....Biraz sıkıntılı APP.... Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 App yi son 2 3 yildir kullaniyorum bir sikinti yasamadim. 4 yil once arac bagalanmisti ama Cakma tipli APP yuzunden. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 (düzenlendi) 3 Aralık 2013 tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 3 yıldır, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Forumumuzdan, Ümit Kobuz yardımcı olur her konuda kendisi bu işi hakkıyla yapmaktadır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 3 yıldır, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Forumumuzdan, Ümit Kobuz yardımcı olur her konuda kendisi bu işi hakkıyla yapmaktadır Dün burda gördüm. Plâka 46 ba sağ altta Bahadir Yazmış. [emoji106][emoji106]Çok hoş olmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 3 yıldır, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Forumumuzdan, Ümit Kobuz yardımcı olur her konuda kendisi bu işi hakkıyla yapmaktadır ECB'nin plaka ve pleksileri de Umit hazirlamisti, montaji da o yapmisti abi hatirliyorsun degil mi? Iscilik ve iscilikten bana kalirsa daha da onemlisi duzgun montaj cok iyiydi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts