Mustafa Volkan Koca 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Sıfır araç kokusu bilindiği üzere ben dahil birçok kişide vazgeçilmezlerin arasında benim için hatta sıfır araba alacak olsam bu koku içinde yoksa almaktan bile vazgeçerim o derece güzel bir koku . Aslında temizliğin yeniiğin sembolü bir bakımada ama bu koku yeni çıkan arabalarda artık doğal değil yapay yolla arabanın içine sıkılmaya başlanmış ve büyük araştırmalar sonucu ortaya çıkıyormuş. Makale burada http://otomobil.milliyet.com.tr/yeni-arac-kokusunun-bilinmeyen-dunyasi-/bakimpratik/haberdetay/23.02.2007/540578/default.htm ve ayrıca piyasada bu kokularda satılıyormuş yeni farkettim kullanan oldumu acaba performansı nasıl almaya değer mi? http://urun.gittigidiyor.com/garaj/sifir-araba-kokusu-yeni-arac-kokusu-86379416 1 Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Bildiğin taze plastik kokusu hele yazın sıcakta felaket oluyor 2010 yazında fiesta TDCI kiralamıştım sıfırdı ilk ben kullandım yarım gün güneşin altında kaldı arabaya bindiğimde kafayı camdan çıkarmak zorunda kaldım Ben en çok kapı kapanma sesindeki tokluğa bayılıyorum heleki c ve üzeri segmentler için. Kapı ayarları bozulup, fitillerde eskidimi gidiyor o ses şak diye oda kapısı kapatır gibi kapanıyor... merak edyorum o fitillerin değişimi ve kapı ayarları kaça patlar. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Geely'nin sıfırını koklayın bir, almaktan vazgeçersiniz 11 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Floresan bildiğin eski okosele ayakkabı gibiydi. Koku konusunda merso nun kapsamlı labaratuvari vardı 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Piyasada satılan 0 araç kokularını bende denedim.. Hiç biri orjinal kokusunu vermiyor.. Yani bunlar fabrikasyon sırasında, sonradan sıkılan bir koku değil, taze plastik kokusudur.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Audi nin özel koku çalışmaları vardı. Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Bazı markaların koku olmadan üretim yapmaya çalıştıklarını duymuştum. Bence koku olması rahatsız edici. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Yakinda vw onuda opsiyona koyar. Prestij standart sıfır araba kokusu opsiyonel. Highlinede bile. 6 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Satılanlardan denedim, tam bir dalavere Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 19 Haziran 2013 Yazar Paylaş 19 Haziran 2013 Belki hepsi değildir kullananlar birkaç yerde bp'deki sıfır araç kokusunun en yakın olduğunu yazmışlar. Yorum bağlantısı
Mert Ender 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Arkadaşlar, yeni araba kokusu hemen hemen tüm otomobilseverler için gayet baştan çıkarıcı ama sağlığa zararlı olduğunu okumuştum. Bütün o plastikler, döşemeler, kumaşlar, yoğun kimyasallarla üretiliyor ve özellikle güneş altında buharlaşarak iyice ortaya çıkıyor. Yani aslında zehir soluyoruz mis gibi. 1991 model Mazda 626'mız vardı, yeni kokusu aylarca gitmemişti. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Belki hepsi değildir kulllananlar birkaç yerde bpdeki sıfır araç kokusunun en yakın olduğunu yazmışlar. California scents in new car'ı ve shell de satılan sprey olanından denedim. 2 side çöpte Yorum bağlantısı
Bekir Diri 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Vay beeee adamlar sadece araba üretmiyolar sıfır araç kokusuda üretmişler arabayı satacağım zaman alıp sıkarım bundan,ilanada yazarım daha arabanın sıfır kokusu bile duruyor diye Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Mareada hala koku var. Kötü değil ama değişik. 13 yaşında araba hala kokuyor. Kullananlar bilir değişik ve kendine has bir kokusu var Yorum bağlantısı
Mert Ender 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Kanser -evlerden ırak- böyle böyle oluşuyor işte, kokulara maruz kalmak, dayanıklı sütler-yoğurtlar, mangalda et, katkılı yiyecekler, aşırı şeker tüketimi, hareketsiz yaşam, stres. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 O değil de zamanında bütün Şahin taksiler aynı kokardı, ne kullanıyorlardı acaba? Sanırım vanilyaydı Yorum bağlantısı
Serhat Işık 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 abiler kokuların hepsi kanserojen bence.çektikce içimeze hastalık giriyor. Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Bir araç ne kadar çok kokuyorsa kullanılan malzeme o kadar kalitesizdir bana göre.Tamamen plastik kokusu.Havayla teması sonucu oluşan reaksiyondan kaynaklanıyor bu koku. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Mareada hala koku var. Kötü değil ama değişik. 13 yaşında araba hala kokuyor. Kullananlar bilir değişik ve kendine has bir kokusu var Klima küf yapmıştır 1 Yorum bağlantısı
Mert Ender 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Klima küf yapmıştır Naylonlar nasıl kokuyor, sahiden? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Naylonlar nasıl kokuyor, sahiden? Glade kokuyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Klima küf yapmıştır Yok marea kullanan biri yorum yapsa keşke. Ciddi bu arabalarda var koku. Kötü değil ama. Yorum bağlantısı
Mert Ender 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 (düzenlendi) Eğer aracınızı kapalı bir otoparkta bırakırsanız ve bıraktığınız yer, otoparkın havalandırma menfezine yakınsa, arabanın içinde biri ölmüş gibi kokabiliyor. Hava menfezine yakın bırakmayın. 20 Haziran 2013 tarihinde Mert Ender tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts