İçeriğe Yönlendir

Haber Duyurusu Sorunu


İlkay Mutlu

Recommended Posts

İlkay Mutlu

:unsure2:   Merhaba arkadaşlar, 2012 bir fiesta var normal teyip bulunuyor (sony değil), usb modundayken arabayı çalıştırırken ve yolda  belirli yerlerde "HABER DUYURUSU" diye bir şey çıkıyor ekrana saçma sapan şeyler dinlemek zorunda kalıyorum, teyip üzerindeki "TA" düğmesinden mi aktif/pasif oluyor bu durum yoksa bunu kapatmanın başka yolu varmı. Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

TA>trafik anons anlamına geliyor.Teybinizde eğer TA özelliği açık ise yolda belirli yerler dediğiniz noktalarda kapalı sistem radyo yayını var ise (yol durumu-hava durumu-tünel-köprü) teybinizde kullandığınız mod geçici olarak deaktive olur ve ta yayınını dinlemenizi sağlar.Aslında çok yararlı ve işlevsel bir sistem fakat ülkemizde ben hiç rastlamadım şahsen..İşlem iptali için TA yı kapatarak deneyin...

Yorum bağlantısı
İlkay Mutlu

 

teşekkür ederim 

 

Haklısınız Alper bey araştırdığımda yurt dışında bu olay o anki yol, trafik durumu gibi bilgilendirmeler için kullanılıyor ancak Türkiye de ya reklam çıkıyor yada yaşadığım Konya da ilahi çalıyor :)

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Ben bir kaç kez Antalya'dan Ankara'ya giderken yol durumu hava durumu gibi bilgileri veriyor.

bence çok faydalı.

Yorum bağlantısı
İlkay Mutlu

Haklısınız Atilla bey uzun yollarda belki işe yarayabilir ancak bende Konya-Ankara veya Konya-Adana-Mersin istikametinde gittim böyle işe yarar bir bilgi duymadım, duyduğum sadece reklam ve hiç anlaşılmayan ilahiler olduğu için bıkkınlık verdi, bence bu reklam ve vb. şeyler yasaklanmalı sadece yol duyurusu yapılmalı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...