İçeriğe Yönlendir

Jant Hakkında Yorumlarınız.


Başar Mert

Recommended Posts

  • 2 hafta sonra...
Başar Mert

al bir fiesta kar modeli,bence en çok yakışan model o (bence)

 

 

açık söyleyeyim yakışmamış.

 

 

:i-ih: Jant kapağının biraz gelişmişi gibi..

 

 

Ben de beğenmedim  :i-ih:

Baskı balatayı ne yaptın başar?

 

 

Bence hoş durmayacak kardeş ama zevk senin.

 

 

Bence yakışmamış.Dediğin gibi kaba düşmüş..

arkadaşlar hala jant arayışına devam ediyorum ford oem jantlarına bakıyorum ama onuda bulamıyorum bir kaç deneme daha var fikirleriniz alsam iyi olacak. :)

5SBjEEf.jpg

NI0ViC8.jpg

K14WHsk.jpg

5ybuNW7.jpg

jEq8ZMn.jpg

birde fotoğrafını çekemediğim bronz advan vardı ama bizim arabaya gidermi bilemedim şu ilnadaki gibi http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17-inc-jant__advan-rg2-model-4x100_4x114.3-muzaffer-ticaret-130112478/detay  fakat rengi biraz daha kahverengimsiydi. Bu arada jantlar hep 15" çok zorlamak istemiyirum arabayı 60*15 yada 55*15 lastikle birlikte almayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Başar Mert

Yıldız değil de ondan sonra ki jant güzel duruyor bence..

 

 

Son resimdekiler guzel olmus.

 

 

 

 

 

pek beğenmedim  :i-ih:

 

 

Ben de beğenmedim  :i-ih:

Baskı balatayı ne yaptın başar?

 

 

 

 

 

 

arkadaşlar son attığım resimlere pek yorum gelmedi ama hem onlar için hemde dün baktığım şu aşağıdaki jantlar için son yorumlarınızı alayım sonra karar verip gidip alacağım jantları.

 

eE4G11b.jpg

0dYsFtL.jpg

4uAk43s.jpg

FAaa2zX.jpg

00YqEON.jpg

Ödekiler advan 15" arkadaşlar arkadakilerde tork'un jantı 16" öndekiler petlas veya hankook 195*60*15 lastikle 1150 lira dedi ben 195*55*15 mi alsam diyorum ama karar veremedim kampanya varmış onda 1100 olur dedi ama sadece petlasta var. Sizde bir fikir verirseniz o advanı almayı düşünüyorum yada jant oradan alıp başka erden lastik alacağım. Teşekkürler yorumlarınız için. 

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

İkisi de güzel ama,öndekiler bende biraz daha ağır bastı. :) Orjinal advan mı? Bir de 55 yanak kullanmanın sakıncası olmaz mı?

Yorum bağlantısı
Başar Mert

bizim 185*65*14 orjinal ölçülerinden o lastik ölçü sitelerinden orantı yaptığında 195*55*15 hiç çap değişmeden tam oluyor diye gösteriyor. Orjinalde çıkan ghia larda 60*15 ama onda daha fazla fark çıkıyor kardeşim. Advan orjinal olmayabilir ama oda benim hoşuma gitti 16 nın her nekadar görüntüsü hoş olsada 15 alacağım galiba yoksa senin 16 ları çoktan almıştım ben.

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Arkadaş kimse yorum yapmıyor ya :(. Kulüp üyesi olmak için Serkan abiye buşvurcam valla ondan farkediyor galiba. Bende enson öndeki jantları alacağım galiba ama bari lastikleri 60*15 mi 55*15 mi alayım bari onu söyleyin birde marka olarak petlas, hankook, kumho fiyatları birbirine yakın bunların hangisini alsam tekrar teşekkürler arkadaşlar yorum yapan yapmayan herkese :)

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Ayhan abi teşekkür ederim fikir verdiğin için, zaten genelde sen hep yorum yapıyosun :) Onur kardeşim sanada teşekkür ederim dediğin gibi 16 olsa ilk sana başvuracaktım zaten bildiğim jant diye ama senin gibi performans kaybını çok hissetmek istemiyorum o yüzden 15 alacağım oda advan olacak büyük ihtimal. Ama 55 yanakmı 60 yanakmı bir karar veremedim ya nasıl yapsakki çamurluk araları çok açılırmı 55 te bilemedim gerçi ilerde belki yayda takarım diyorum 3,5 luk falan ama bilemedim. :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...