İçeriğe Yönlendir

Hyundaı İ30 1.6 Crdi Style

Emre Gülşen

Recommended Posts

Emre Gülşen

Nesi hızlı len Golften.

105hplik Golf 128hplik i30 otomatikten tam 1 saniye daha hızlı 0-100de. Manueldende golf gene 0.2 saniye daha hızlı.

Abi bu arada hayırlı olsun,astranın gittiği iyi olmuş ama neden gitti acaba ? Keşke golf hiç gitmeseydi :)

Mert teşekkürler, Astra performansı pek istediğim gibi olmadığından ve iyi bir fiyat gördüğü için gitti.Golf çok güzeldi ama tamamen boş bir araçtı.Golf alırsam muhakkak Highline olmalı bence.Hyundaı donanım,performans ve yakıt tüketimi olarak şu an beni mutlu ediyor.Yani bir tutam Astra, biraz Golf=Hyundai gibi oldu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

:nazar: Güle güle kullanın çok güzel araba, benim de çok hoşuma gidiyor bu kasası ve almayı planlamıyor değilim tek kaygım yakıt tüketimi ile ilgili. güncel yakıt tüketim verilerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum. . .

hayırlı olsun. . . 

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
(düzenlendi)

Çok güzel araba, çok beğeniyorum güle güle kullanın.Yeni auris arka bölümü i30 dan kopyalamış gibi.Vw ceo'sunun i30 içine binipte hayranlığını gizleyemediği video gözümün önünde hala.

tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Samet Daş

Hayırlı olsun. :nazar: Hyundai sever olarak memnun oldum. Otomatik almamanız çok iyi olmuş Arkadaşlar şu anda en verimli motorlar hyundai de... Ama sizlerinde söylediği gibi gücü yere aktarmada kötü hyundai. Bunu da hyundaiden sızan bilgilere göre; dsg gibi çift kavramalı, 10 ileri şanzuman geliştirme çalışmalarında sona gelinmek üzere. Yani hem yakıt tasarrufunda hemide güçte bir kaç adım öne geçmek üzere hyundai. 

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

:nazar: Hayırlı olsun Emre ,güle güle kullan yakışıklı ve karizmatik ;)   :good1:

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Emre güle güle kullan. Çocukla filan sığabiliyormusunuz HB'ye?

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
(düzenlendi)

:nazar: Güle güle kullanın çok güzel araba, benim de çok hoşuma gidiyor bu kasası ve almayı planlamıyor değilim tek kaygım yakıt tüketimi ile ilgili. güncel yakıt tüketim verilerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum. . .

hayırlı olsun. . . 

Çok teşekkürler, aldığım gün değerleri sıfırladım şu anki ortalama 5.7 ile 6.0 arasında değişiyor ( klima açık, biraz sportif kullanım ).Uzun yolda 6. vitesin sessizliğe ve yakıt ekonomisine katkısı göstergelerden net olarak anlaşılıyor.

Hayırlı olsun abi, benim de çok düşünüp vazgeçtiğim bir araç. :)

Bence tekrar değerlendir Yavuz.Benimde ilk başta pek sıcak bakmadığım, ön yargılı olduğum bir araçtı.Ancak kullanınca farkı anlaşılıyor, fiyat - fayda oranı bence oldukça iyi.

Çok güzel araba, çok beğeniyorum güle güle kullanın.Yeni auris arka bölümü i30 dan kopyalamış gibi.Vw ceo'sunun i30 içine binipte hayranlığını gizleyemediği video gözümün önünde hala.

Evet, beğenilmeyecek gibi değil bencede.Ayrıca önceki sahibi navigasyon-geri görüş, cam filmi, krom eşik gibi küçük dokunuşlar yapmış araca.

Hayırlı olsun. :nazar: Hyundai sever olarak memnun oldum. Otomatik almamanız çok iyi olmuş Arkadaşlar şu anda en verimli motorlar hyundai de... Ama sizlerinde söylediği gibi gücü yere aktarmada kötü hyundai. Bunu da hyundaiden sızan bilgilere göre; dsg gibi çift kavramalı, 10 ileri şanzuman geliştirme çalışmalarında sona gelinmek üzere. Yani hem yakıt tasarrufunda hemide güçte bir kaç adım öne geçmek üzere hyundai. 

Bence şu an için yeterli, gücünü hissettiren bir araç

:nazar: Hayırlı olsun Emre ,güle güle kullan yakışıklı ve karizmatik ;)   :good1:

Teşekkürler Adnan Abi.

Emre güle güle kullan. Çocukla filan sığabiliyormusunuz HB'ye?

Saygın eşyalar biraz daha azaldı artık, bagaj yeterli büyüklükte.Arka kısımda Astra'dan daha ferah.

tarihinde Emre Gülşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Zaten bebek arabası bitti ise sorun olmaz pek. Bizde şimdi bisiklet furyası var. Her daim bagajın gediklisi :)

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Zaten bebek arabası bitti ise sorun olmaz pek. Bizde şimdi bisiklet furyası var. Her daim bagajın gediklisi :)

Demirbaş bisiklet bizde de :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Abi hayırlı uğurlu olsun çok beğendim maşallah... Güle güle kullan abi

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hayırlı , uğurlu olsun..Gönlüne göre bir araç bulmuş olmana sevindim.Allah kaza-bela göstermesin. :nazar:

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Abi hayırlı uğurlu olsun çok beğendim maşallah... Güle güle kullan abi

Teşekkürler Sami, eylemlerini takip ediyorum :)

Hayırlı , uğurlu olsun..Gönlüne göre bir araç bulmuş olmana sevindim.Allah kaza-bela göstermesin. :nazar:

Amin, hepimiz için inşallah.Çok teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Altan Berkman
(düzenlendi)

konuyu daha yeni gördüm Emre

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

keyifli sürüşler dilerim

41x :nazar:

tarihinde Altan Berkman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...