Emre Gülşen 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 (düzenlendi) Astra ile olan kısa süreli birlikteliğimizi geçtiğimiz hafta sonlandırmıştık.Araç arayışında birçok marka ile ilgilenirken, hiç aklımda yokken İ30'lara bakmaya başladım.4.300 km'de tamamen orjinal Eylül 2012 trafiğe çıkışlı aracımız,yaşlı bir amca tarafından alınmış.Yetkili Hyundaı bayii Yükseliş'ten 44.000-TL'ye aldım.Kısa süreli kullanımda gördüğüm kadarıyla, yakıt tüketimi,sessizlik.konfor, performans güzel... 26 Haziran 2013 tarihinde Emre Gülşen tarafından düzenlendi 13 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 İlk ben hayırlı olsun diyeyim Abi maasallah 0km. Aldığında ne kadar abi ? İlk çıkan kasasının suspansiyonu biraz sertti, durumda bir iyileşme var mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Bu aracı ben çok seviyorum.Beyaz cam tavanlı olanı çok güzel görünüyor.Bence focus 3 yerine tercih edilebilir.Fiyat/performans aracı denebilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 performansının iyi olduğunu duymuştum hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Hayırlı olsun. 130ps miydi bu motorlar? 126hp ye falan geliyordu galiba. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Hayırlı olsun , güzel araba hakkatten Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Haziran 2013 Yazar Paylaş 26 Haziran 2013 İlk ben hayırlı olsun diyeyim Abi maasallah 0km. Aldığında ne kadar abi ? İlk çıkan kasasının suspansiyonu biraz sertti, durumda bir iyileşme var mı ? Göksel çok fazla test şansım olmadı ancak, Astra'dan daha iyi geldi.Yalıtımda oldukça iyi dizel motor içerde pek hissedilmiyor. gerisi nerde Şimdilik bu kadar . Bu aracı ben çok seviyorum.Beyaz cam tavanlı olanı çok güzel görünüyor.Bence focus 3 yerine tercih edilebilir.Fiyat/performans aracı denebilir. performansının iyi olduğunu duymuştum hayırlı olsun Performans güzel gerçektende, teşekkürler... Hayırlı olsun. 130ps miydi bu motorlar? 126hp ye falan geliyordu galiba. 128 beygir Sani Hayırlı olsun , güzel araba hakkatten Teşekkürler Ali. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Göksel çok fazla test şansım olmadı ancak, Astra'dan daha iyi geldi.Yalıtımda oldukça iyi dizel motor içerde pek hissedilmiyor. Şimdilik bu kadar . Performans güzel gerçektende, teşekkürler... 128 beygir Sani Teşekkürler Ali. FordRenaultvebilimummarkakiller! 1 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Haziran 2013 Yazar Paylaş 26 Haziran 2013 FordRenaultvebilimummarkakiller! Nokta diyorsun yani Yorum bağlantısı
Necat Ertan 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Benimde hep aklımda olan bir araç. Gerçekten çok yakışıklı. Hayırlısı olsun Emre Çok merak ediyorum bu aracı, bir türlü denk getirip test sürüşü gerçekleştiremedim. Sakıncası olmazsa uygun bir zamanda incelemek isterim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Nokta diyorsun yani Sınıfında daha güçlüsü yok bildiğim kadarıyla. Megane GT 1.6dci 130hp'ler var ancak hızlanması Hyundai'nin daha iyi diye biliyorum. 0-100'ü kaç? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Hayırlı olsun hocam. Maşallah. :nazar: Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Maşallah .Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanırsınız inşallah Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın Emre, renkte güzel. Maşallah Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Haziran 2013 Yazar Paylaş 26 Haziran 2013 Benimde hep aklımda olan bir araç. Gerçekten çok yakışıklı. Hayırlısı olsun Emre Çok merak ediyorum bu aracı, bir türlü denk getirip test sürüşü gerçekleştiremedim. Sakıncası olmazsa uygun bir zamanda incelemek isterim Necat en kısa zamanda denemek için buluşalım... Allah kaza bela vermesin abi.. Teşekkürler Emin Hayırlı olsun hocam. Maşallah. :nazar: İyi dilekleriniz için teşekkürler... Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın Emre, renkte güzel. Maşallah Lokman Abi çok teşekkürler... hayırlısı olsun emre Amaç çok teşekkürler... 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Maşallah Sw kasası da çok güzel duruyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts