İçeriğe Yönlendir

Ustaeller Yeni Yerinde Açılıyor! 2 Şubat Cumartesi Saat:15.00

Anil Berke Kavraal

Recommended Posts

Mehmet Akif Sarı

Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın. Açılış tarihini bekliyoruz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu

Tüm Arkadaşlarıma iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim :flowers: 2003 yıl başında hizmete açtığımız dükkanımızı sizlerin kıymetli araçlarınıza daha geniş daha modern bir alanda hizmet verebilmek için değiştirmek zorunda kaldık :) Eski dükkanımız altıncı aya kadar irtibat merkezi olarak hizmete devam edecek, yeni dükkanımız 01 01 2013 tarihinde tadilat edilip tarihini daha sonra buradan duyuracağımız tarihte açılacaktır inşallah :) Açılışımızda tüm dostları yanımızda görmek umuduyla Allah her arkadaşımın işini rastgetirsin :flowers:

Sevgili abim tadilat işleriyle ilgili olarak her türlü ekip, ekipman, fikir, görüş, fiyat araştırması gibi desteklerimi 7/24 sunabilirim. "Şu işi şu kadara yapıyoruz diyorlar ne dersin?" demek için bile istediğin zaman arayabilirsin.

Gıda çarşısına baya yaklaşıyorsunuz, gıdaya malzeme almaya geldikçe size uğramadan dönmeyiz artık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Hayırlısı olsun sabri ustam nasipse açılışa gelicez.Allah utandırmasın bol kazanaç versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Tüm Arkadaşlarıma iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim :flowers: 2003 yıl başında hizmete açtığımız dükkanımızı sizlerin kıymetli araçlarınıza daha geniş daha modern bir alanda hizmet verebilmek için değiştirmek zorunda kaldık :) Eski dükkanımız altıncı aya kadar irtibat merkezi olarak hizmete devam edecek, yeni dükkanımız 01 01 2013 tarihinde tadilat edilip tarihini daha sonra buradan duyuracağımız tarihte açılacaktır inşallah :) Açılışımızda tüm dostları yanımızda görmek umuduyla Allah her arkadaşımın işini rastgetirsin :flowers:

Allah utandırmasın, bol kazançlar nasip etsin inşallah Sabri abicim. :nazar::)

Ah birde şu Çanakkale'ye bir şube açabilseydin... :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Karadağ

Gittim gördüm, daha şimdiden ileride ne kadar görkemli bir yer olacağı ve bir çok buluşmaya ev sahipliği edeceği daha şimdiden beliydi.

Ustamın emeğine sağlık, her türlü detayı ince ince düşünmüş, tamamlandığında Ustaeller USTAELLER olacak :good1:

En kısa sürede tamamlanması dileğiyle vatana millete ve özellikle forumumuza hayırlı uğurlu olsun ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Hayırlı olsun, Allah utandırmasın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Mekanı gördüm, gerçekten çok güzel olacak inşallah.Maç organizasyonu için halı sahaya para vermeye gerek yok bence... :)

Allah hayırlı işler, bol müşteriler versin inşallah..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Mekanı gördüm, gerçekten çok güzel olacak inşallah.Maç organizasyonu için halı sahaya para vermeye gerek yok bence... :)

Allah hayırlı işler, bol müşteriler versin inşallah..

halısahada koşamıyoruz sabri ustanın malikanede hiç koşamayız ne o öyle ucu bucağı yok. Dükkanın başından sonuna insan sesini duyuramaz be

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

milli piyangodan para çıksaydı yapacağım şuydu, büyük bir hangar alacaktım, içine her türlü takım edevat dolduracaktım canı sıkılan arabasını çekecek ufak tefek şeylerle uğraşacak, (tamir değil tabi ) bedava değil saatlik ücret alacaktık :D

Sabri ustam bu dediğimi düşün :D,

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Açılışta işçilik ve parça bedava olacakmış :)

Biz zaten hiç para vermedik ki bugüne kadar :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Açılışta işçilik ve parça bedava olacakmış :)

geriye ne kaldı abi ?

Yorum bağlantısı
Misafir

geriye ne kaldı abi ?

Açılış gününe özel.

Sonrasında yine alacakmış :)

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

sabah gidersen çay, kahve. öğlen gidersen kebap :tongue:

Gitmeye vakti olmayanlar için ustalar araç başına gelsin. Sabah geleceklerse çay kahve kapıp gelsinler. Öğlen olursa kebap kapıp gelsinler :)

Yorum bağlantısı
Gürhan Onaylı

Sabri ustam hayırlı uğurlu bol kazançlar olsun. :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
(düzenlendi)

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :flowers: Konuya yazamadım çünkü o kadar iş vardı ki korkuyordum :) Allahın izniyle epeyce kolayladık ve ortaya bir takvim çıktı, biz diyoruz ki 02 02 2013 cumartesi günü açılışımızı yapalım :good1: Allahım bir elem keder vermez ise tüm dostlarımız davetlidir, hayırlısı olsun :bravo:

Yeni yerimiz için iletişim bilgilerimiz:

1561 Sk. No:93/B Çınarlı - İZMİR. Stadyum metro istasyonundan, Çınarlı Endüstri Meslek Lisesine doğru 100 metre ilerleyince sağ tarafta, fotoğrafta işaretli alandayız.

dySe4.jpg

tarihinde Necat Ertan tarafından düzenlendi
ekleme
  • Beğen 17
Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :flowers: Konuya yazamadım çünkü o kadar iş vardı ki korkuyordum :) Allahın izniyle epeyce kolayladık ve ortaya bir takvim çıktı, biz diyoruz ki 02 02 2013 cumartesi günü açılışımızı yapalım :good1: Allahım bir elem keder vermez ise tüm dostlarımız davetlidir, hayırlısı olsun :bravo:

Mutlaka geliriz... Açılış için kesin farklı bir şeyler düşünüyorsundur, sen boş durmazsın. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

Sabri Abi, Allah önce sağlık huzur sonra bol bol kazançlar nasip eylesin, hayırlı uğurlu olsun :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Mutlaka geliriz... Açılış için kesin farklı bir şeyler düşünüyorsundur, sen boş durmazsın. :)

Beş katlı pasta gelecek içinden dansöz çıkacak, buda çok demode canım :nea:

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu

Beş katlı pasta gelecek içinden dansöz çıkacak, buda çok demode canım :nea:

Pastadan bijon anahtarı çıksa daha manidar olurdu. :vroom:

Tanıdık driftçiler var, çağırsak mı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

hadi hayırlı olsun ustam, kordinat'ta isteriz. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

hadi hayırlı olsun ustam, kordinat'ta isteriz. ;)

Abim sağol, koordinat işlerini ben kıvıramıyorum bir arkadaşım halleder inşallah :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...