İçeriğe Yönlendir

Ustaeller Yeni Yerinde Açılıyor! 2 Şubat Cumartesi Saat:15.00

Anil Berke Kavraal

Recommended Posts

Hüseyin Sönmez

Ben de ne unuttum diyordum. :)

Kuğulu park organzesi yaparık artık, teslim töreni ile beraber.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ayrıca Erdoğan Sızarlar Abime ayrı bir parantez açmak istiyorum.. Bizi İzmir'de Çok iyi ağırladı yedi içirdi hiç yanımızdan ayırmadı...

Altan Berkman'a ise ne kadar teşekkür etsem azdır bana kapısını açtı evinde ağırladı mükemmel misafirperverliğini gösterip beni utandırdı..

Kısacası İzmir ve Ekibi her zamanki gibi Mukemmeldi...

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Tüm katılan arkadaşların ayaklarına sağlık, her zaman kapımız açık...

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Tüm katılan arkadaşların ayaklarına sağlık, her zaman kapımız açık...

Abicim çok sağol, seninlede yüzyüze görüşme imkanız oldu çok mutlu oldum,kendi ellerinle besledin bizi :flowers:

Yine yüzyüze tanışma fırsatı bulduğum, Caner abi,Cihan abi,Ozan,Ali,Samet adını hatırlayamadığım herkese teşekkürler.

HTŞ'nin pabucunu dama attım :biggrin: Erdoğan dedemin yeni torunu benim :p

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Emincim bende çok mutlu oldum seninle tanıştığıma, bir eksiğimiz olduysa affola.Her zaman İzmir'deyiz...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Hayırlı Uğurlu olsun Ustacım tekrar. Süper bir buluşma, harika bir açılış olmuş. ALLAH bol bereketli günler nasip etsin :)

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Emincim bende çok mutlu oldum seninle tanıştığıma, bir eksiğimiz olduysa affola.Her zaman İzmir'deyiz...

Estağfurullah abi, inşallah bizde sizi İstanbul'da ağırlarız..

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Abicim çok sağol, seninlede yüzyüze görüşme imkanız oldu çok mutlu oldum,kendi ellerinle besledin bizi :flowers:

Yine yüzyüze tanışma fırsatı bulduğum, Caner abi,Cihan abi,Ozan,Ali,Samet adını hatırlayamadığım herkese teşekkürler.

Ben açılışa gelemedim ama uğurlamaya gittim. Çok güzel oldu oda. Erdoğan abi eşim ve beni çok süper yerler tarif etti. Daha sonra kahve ısmarladı. Dükkan sahibine ise beni oğlu eşimi de gelinim diye tanıttı. Adam abi maşallah dedi. Daha sonra Erdoğan abi eve gitti ben eşimle oraları iyice bir gezdim. Kahve içtiğimiz yerde beremi unutmuşum adam beremi verdi. Babana da selam söyle dedi :) Ve aleykümselam dedim bende :D Bu arada dün itibari ile eşimin ve benim İzmir hakkında görüşleri komple değişmiştir. Sevmeye başladım ben bu şehri. Erdoğan abi sizin dedeniz benim babam oldu yani anlayacağınız :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Sevmeye başladım ben bu şehri.

Bana 1 gün yetti sevmek için :) Belkide İstanbul'dan dolayı bilemiyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Hayrını gör. :p İyice yaşlandıydı zaten. :p Kime itelesem diye düşünüyordum. :D :D :D

Dedem bir tanedir yaa. :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Şehir güzel ama sürcülerin çoğu şerit çizgisi özürlü biraz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan
(düzenlendi)

Bana 1 gün yetti sevmek için :) Belkide İstanbul'dan dolayı bilemiyorum..

İstanbul çok güzel. İzmir'i İzmirli birisinden öğreneceksin ki nerede ne var bileceksin. Diyarbakır'ı son 3 ayda keşfettim güzel yerlerini İzmir'de o hataya düşmeyeceğim. Ortamını ve forum üyelerinden dolayı sevme ihitimaliniz de yüksek. Geldiğiniz gün hava rüzgarlıydı ama süper bir hava vardı ne sıcak ne soğuktu oda var.

o her yerde var :)

Şimdi bir laf söyledim kavga dövüş çıkmasın ha ihale bana kalıyor ondan sonra :D

tarihinde Feti Ercan tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emin Önal

+Kırmızı ışık ihlali çok dikkatimi çekti..ama yine de güzel sadece trafik olarak baz almamak lazım.Yaşanılası bir memleket..

Hayrını gör. :p İyice yaşlandıydı zaten. :p Kime itelesem diye düşünüyordum. :D :D :D

Dedem bir tanedir yaa. :)

:shok: :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Sabri ustam, hayırlı uğurlu olsun, Allah hayırlı ve bol kazanç versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

+Kırmızı ışık ihlali çok dikkatimi çekti..ama yine de güzel sadece trafik olarak baz almamak lazım.Yaşanılası bir memleket..

:shok: :shok:

Sen merak etme ben İzmir'e gittiğimde bütün güzelliklerini emikliyorum :seytan: , genel olunca dikkatimi çekti sadece, promilden dolayı zaten genelde taksiye biniyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Abi hayırlı uğurlu olsun. Kazancın bol ve bereketli olsun inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ee 2 Şubat oldu. Açılış oldu mu? Olmadı mı? Yetişemedik mi? Resimler nerde hani? Kaça kadar açık ki tükan? Pazar çalışıyo mu? :crazy:

dimdik ayaktayım, bak olan sana oldu, elbet sen de gelecennnnn İstanbol a

2000km km gidip geldik

1. nevşehirli, izmirde 5. km de kavşak ihlali yapan izmirliye çarpar

2. izmirli nevşehre gelse, ikinci virajda arkadan gelen kamyonun altında kalır

3. istanbullu, hayatta kalma mücadelesi ile formula pilotu kada antremana mecbur, her gün

4. otoyollarda, sıkışık yerlerde 120 ile önündekini sıkıştıran, yol bol şeritlere açıldı mı, 80 le neden gider?

5. muğlaya uğrama yandan geç...

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

1500 km yol yaptım, 41 ve 34 plakalar yollarda efsane olmuşlar, kamyonların tırların dibinden makas atıyorlar, sonra yandım anam...

Yorum bağlantısı
Samet Yarın

Ben açılışa gelemedim ama uğurlamaya gittim. Çok güzel oldu oda. Erdoğan abi eşim ve beni çok süper yerler tarif etti. Daha sonra kahve ısmarladı. Dükkan sahibine ise beni oğlu eşimi de gelinim diye tanıttı. Adam abi maşallah dedi. Daha sonra Erdoğan abi eve gitti ben eşimle oraları iyice bir gezdim. Kahve içtiğimiz yerde beremi unutmuşum adam beremi verdi. Babana da selam söyle dedi :) Ve aleykümselam dedim bende :D Bu arada dün itibari ile eşimin ve benim İzmir hakkında görüşleri komple değişmiştir. Sevmeye başladım ben bu şehri. Erdoğan abi sizin dedeniz benim babam oldu yani anlayacağınız :)

feti sen daha o zaman bir sey görmemişsin :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Sabri ustam tekrar hayırlı uğurlu olsun, Allah bol bol hayırlı kazançlar versin, harika bir açılıştı, bizi hiç yalnız bırakmayan Erdoğana, Emreye, Hasana, Altana ve tüm İzmir ekibine teşekkürler.

ustam dükkan çok şahene, pastalar, börekler,içecekler, kıymalı pideler süperdi. :)

akşamki restaurant olayı ayrı bir güzeldi,

Erdoğan kordondaki kahve ve çaylar için sana ayrıca teşekkürler. diğer konular aklıma geldikçe. :D

20130202102414.jpg

20130202102403.jpg

20130202151205.jpg

20130202151211.jpg

20130202151215.jpg

20130202151222.jpg

20130202151225.jpg

20130202151245.jpg

20130202151353.jpg

20130202174236.jpg

20130202174241.jpg

20130202174249.jpg

Mangalcılar yerlerini alıyorlar. ;)

20130202202713.jpg

20130202202715.jpg

20130202202719.jpg

20130202202724.jpg

gerisi yarın.

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Açılış sonrası baskın vardı bugün. Gittim denetledim, tükkanı açtık, dostlarımız geldiler, gittiler iyi hoş ama faaliyetleri ara ara denetlemeli...

Servis dış görünüşü

P1090429.JPG

Bizim kerata arkaya gizlenmiş :p

P1090430.JPG

Giriş

P1090433.JPG

P1090434.JPG

Bekleme Salonu

İçeride bilimum içecek, tv, katolog, mecmua vs mevcut...

P1090432.JPG

P1090431.JPG

Baskın vaaar :jedi:

P1090435.JPG

Poz veremedi bi türlü, babam gibi uzaklara dalmışın be Sabri Baba :)

P1090436.JPG

Maşallah...

P1090439.JPG

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Hani bir şarkı var ya Türkan diye,bende diyorum ki bu İstanbul gurubu var ya :bravo: Arkadaşlar beni açılışa gelmenizle çok mutlu ettiniz çok onurlandırdınız tüm Arkadaşlarım gibi, lakin bu gün gelen kargo ayaklarımı yerden kesti, pes yani,sizleri çok seviyor ve saygı duyuyorum Allah eksikliğinizi göstermesin :flowers:

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...