Engin Ünal 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Sabri ustam hayırlı uğurlu olsun Allah utantırmasın .. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 (düzenlendi) Yeni mekan hayırlı olsun Sabri abi, Allah bol kazanç versin. :bravo: 5 Şubat 2013 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Abi hayırlı uğurlu olsun, açılışta maşallah AVM açılışı gibi olmuş. Herkesin ayağına sağlık. :nazar: Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Sabri Abi üst katın kiralıkmış, orayı da forum olarak biz tutalım, hem yan tarafa da yakın oluruz... 6 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Sabri Abi üst katın kiralıkmış, orayı da forum olarak biz tutalım, hem yan tarafa da yakın oluruz... Rezerve işleri kolay olur herhalde Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 feti sen daha o zaman bir sey görmemişsin E göster yıllardır izmirdesin madem Görmedik tabi ne görecem 5 ayda çalışıyorum bir de. O değil çevremde kimse de bir yer bilmiyor ki. ( iş arkadaşları) adamlar 4 yıldır çalışıyor ben 5 ayda onlardan çok yer biliyorum Sabri Abi üst katın kiralıkmış, orayı da forum olarak biz tutalım, hem yan tarafa da yakın oluruz... Orayı bana verecek kantin yapacağım Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 bu arada yukarıya yazmayı unuttum, bu etkinliğe gitmemizi sağlayan Sühayada ayrıca teşekkürler. Fethi seni yazmayı unutmuşum, ihtiyarlığıma ver. ayrıca uzun zamandan beri görmediğim, Amaç ve Muhliside gördüm. resimlere devam. 5 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Sabri ustam hayırlı olsun. İş yoğunluğundan dolayı konuyu yeni gördüm. Önceden haberim olsa kesin açılışa katılırdım. Allah bol kazanç nasip etsin. Yorum bağlantısı
Samet Yarın 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 E göster yıllardır izmirdesin madem Görmedik tabi ne görecem 5 ayda çalışıyorum bir de. O değil çevremde kimse de bir yer bilmiyor ki. ( iş arkadaşları) adamlar 4 yıldır çalışıyor ben 5 ayda onlardan çok yer biliyorum şimdi allah var bugün gezdirecektim transiti tamire götürmüssün Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 şimdi allah var bugün gezdirecektim transiti tamire götürmüssün Elbet birgün müsait olursun Senin şu lafın yeter bana gezdirmiş kadar oldum şu anda Sen geleceğin zaman bir gün önceden haber ver abi yine. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Bende de cok fotoğraf var. Yakın zamanda ekleyecegim. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Hani bir şarkı var ya Türkan diye,bende diyorum ki bu İstanbul gurubu var ya Arkadaşlar beni açılışa gelmenizle çok mutlu ettiniz çok onurlandırdınız tüm Arkadaşlarım gibi, lakin bu gün gelen kargo ayaklarımı yerden kesti, pes yani,sizleri çok seviyor ve saygı duyuyorum Allah eksikliğinizi göstermesin Abim sana az bile güle güle kullan 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Hayırlı uğurlu olsun Sabri abim... Bu arada İlteber'in pantolonun rengini seçemedim... Abi Sendemi yaa olay oldu İzmir'dede 2 Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 (düzenlendi) Abi Sendemi yaa olay oldu İzmir'dede Göksel abi 2 ay önce ben kırmızı pantolon alacaktım eşim aldırmadı. Erkek adam kırmızı giyer diye Daha sonra baktı herkes giymeye başladı. Bana bir türlü aldırmadı ama. Sonra kendisi de kırmızı pantolon aldı. Hatta yanına geldiğimiz de vardı. Şimdi de yalvarıyor illa sen de kırmzı pantolon al takım olalım diyor şimdi de ben almıyorum mavi aldım bende. Boşver abi sen bence çok yakışmış. 4 tane tost yemeyeydin iyiydi de... 6 Şubat 2013 tarihinde Feti Ercan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Benim İstasyondan Yakıtımızı alırız Teco iyidir iyi Buda Apachi Park, Sis takılan biri yolda gördüm çekeyim dedim Daha önceden böyle Yakışıklı, böyle dünya tatlısı bir çocuk görmedim ben yeminle.. Tek Kelime ile Allah Nazarlardan Saklasın Altan.. Altan şu işin formülünü banada söyle yaa 8 Yorum bağlantısı
Altan Berkman 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 (düzenlendi) yav yarım ekmeği ikiye bölmüşler 4 tane gözüküyor ben ne yapayım bir tanesinide Çağlar Abinin Çocuğuna verdim hatta hadi len kanka itiraf et dördünüde sen yedin yav yarım ekmeği ikiye bölmüşler 4 tane gözüküyor ben ne yapayım bir tanesinide Çağlar Abinin Çocuğuna verdim hatta Benim İstasyondan Yakıtımızı alırız Teco iyidir iyi yeni istasyonunda hayırlı olsun kanka darısı başına 6 Şubat 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Kibar şey seni E İstanbul beyefendisi, olsun o kadar Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 (düzenlendi) E İstanbul beyefendisi, olsun o kadar Teveccuğün Abim. Senden ala Beyefendi olamayız biz Usta Birde Beşiktaş'lı olsan bu alemde Tek Olursun Abi 7 Şubat 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Hani bir şarkı var ya Türkan diye,bende diyorum ki bu İstanbul gurubu var ya Arkadaşlar beni açılışa gelmenizle çok mutlu ettiniz çok onurlandırdınız tüm Arkadaşlarım gibi, lakin bu gün gelen kargo ayaklarımı yerden kesti, pes yani,sizleri çok seviyor ve saygı duyuyorum Allah eksikliğinizi göstermesin Sabri Abim, gelemediğim için çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Gelen kargo küçük birşey, sen daha iyilerine layıksın... 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Teveccuğün Abim. Senden ala Beyefendi olamayız biz Usta Birde Beşiktaş'lı olsan bu alemde Tek Olursun Abi Kardeşim Göztepeliyim ancak Beşiktaşın sempatizanıyım Sabri Abim, gelemediğim için çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Gelen kargo küçük birşey, sen daha iyilerine layıksın... Kardeşim canın sağolsun gönlümüzdesin Kargo için tekrar teşekkür ederim 5 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Video ve fotoğraflar geliyor. %34 de Yorum bağlantısı
Recommended Posts