Servet Aydın 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 :D Rakı forumu kuracazzzzz Anason hemen çekti dimii Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Anason hemen çekti dimii Anason olmayanları da mevcut Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 İzmir Ustaeller Ford Özel Servisi Sabri ustanın yeni yerinin açılışına bir aksilik çıkması nedeniyle gidememiştim. Bugün fırsat bulup gidebildim, eski yeri de güzeldi ama yeni yer daha güzel. Eski yer İzmir'in meşhur 3. oto sanayi sitesinin içindeydi. Yeni yer eski yerine çok yakın ana cadde üzerinde ulaşımı çok kolay. Adres almadan haritadan bakıp gittim elimle koymuş gibi buldum. Aklıma gelen ilk şey ben bayan olsam ve sanayi sitesine gitmeye çekinsem buraya hiç çekinmeden gelirdim oldu. Tüm bölümler tek çatı altına toplanmış, bildiğiniz ford plazaların yetkili servisi gibi aynı. Araç kabul, tamir, kaporta boya, araç park bölümü, müşteri bekleme salonu, yedek parça, muhasebe, idari kısım, müşteri wc, vs.... Ben çok beğendim, Ustaeller'e bereketli bol kazançlar dilerim. 6 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Resim eklemeyi unutmuşum. Arabamın motor yağı, yağ filtresi, mazot filtresi ve arızalı korna değişimi sırasında aceleyle çektiğim bir kaç resim, Ayrıca olması gerekenden daha az ücret aldıkları için Sabri ustaya teşekkür ederim. Toplama yapacakalarına çıkarma yaparak ücreti hesapladılar 6 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Uçakla gidelim daha rahat olur :bravo: Yorum bağlantısı
İbrahim Kabasakal 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun. Allah bol ve bereketli kazançlar versin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Tutak 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Yeni yeriniz hayırlı olsun. Bol kazançlar bundan sonraki bakımlarda ordayız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Hayırlı olsun Allah kolaylık versin 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Hareket berekettir. Yeni mekandan taze kareler. 7 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 hasan eksi not alıyorsun bir dahaki sefere bizim gelinin fotoğrafınıda isterik. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 hasan eksi not alıyorsun bir dahaki sefere bizim gelinin fotoğrafınıda isterik. Abimm etme eyleme sana özel fotoğraflar çektim. Ben öyle hata yapar mıyım. Geliyor hemen. 5 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 vay sağol Hasan, her sey mükkemel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 vay sağol Hasan, her sey mükkemel olmuş. Sen sağol Abi. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 ya buda bebek yüzlü küt burunluymuş, daha önceki resimlerde uzun burunluydu bu, Sabri ustam estetik yaptırmadın demi. 2 Yorum bağlantısı
Altan Berkman 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Lokman abim o dediğin olay sakalındandır be abi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Çok güzel olmuş sistem. Herşeyden önce sağlık sonra iş güç versin yüce Mevlam. 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Lokman abim o dediğin olay sakalındandır be abi Evladım benim değil kestanenin burnundan bahsediliyor ya buda bebek yüzlü küt burunluymuş, daha önceki resimlerde uzun burunluydu bu, Sabri ustam estetik yaptırmadın demi. Abi bir değişim içerisinde bizim kız birde hiperaktifliği değişse 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 ustam çok zor ya, dışarıdan eve geldiğimde inan kalbi duracak keratanın. Altan gelin kızın sakalı yok abim. 3 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Evladım benim değil kestanenin burnundan bahsediliyor Abi bir değişim içerisinde bizim kız birde hiperaktifliği değişse ustam çok zor ya, dışarıdan eve geldiğimde inan kalbi duracak keratanın. Altan gelin kızın sakalı yok abim. Tıpkısının aynısından birtanede bende var süper birşey ama heycan ve sevgi gösterileri çok fazla inşallah yaşına girdiğinde birazda yatışacak ve daha sakin davranacak diye bekliyoruz ama herelde öyle birşey hiç olmayacak 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 aynen öyle, 14,5 aylık oldu aynı heyecan devam. 2 Yorum bağlantısı
Korkmaz Açıkyıldız 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 Hazırlıklar tamamlanmış... Açılış saati bekleniyor hayırlı olsun ustam. ilk fırsatta gelip yerinizi görmek ve sizler ile tanışmak istiyorum. umarım nasip olur. hayırlı bol kazançlar. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Akın 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 Allah utandırmasın hayırlı uğurlu inşallah... Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 13 Nisan 2013 Paylaş 13 Nisan 2013 Allah utandırmasın hayırlı uğurlu inşallah... hayırlı olsun ustam. ilk fırsatta gelip yerinizi görmek ve sizler ile tanışmak istiyorum. umarım nasip olur. hayırlı bol kazançlar. hayırlı olsun ustam. ilk fırsatta gelip yerinizi görmek ve sizler ile tanışmak istiyorum. umarım nasip olur. hayırlı bol kazançlar. Her zaman beklerim Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 13 Nisan 2013 Paylaş 13 Nisan 2013 Her zaman beklerim Sabri ustam, hayırlı, uğurlu olsun, Allah bol kazanç versin. Mümkün olan ilk fırsatta tanışmak dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 13 Nisan 2013 Paylaş 13 Nisan 2013 Sabri ustam, hayırlı, uğurlu olsun, Allah bol kazanç versin. Mümkün olan ilk fırsatta tanışmak dileğiyle. İnşallah Kardeşim bekliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts