Caner Kardeşseven 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Çok güzel açılıştı,hayırlı müşteriler dilerim tekrar.. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 (düzenlendi) Kutlamalar tüm hızıyla sürüyor... 2 Şubat 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi Fotoğraflara Ekleme 9 Yorum bağlantısı
Çetin Kılıç 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Sabri ustam hayırlı olsun.Allah bol kazanç versin. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Dün akşamdan beri yiyorlar, boy boy fotolar çekiyorlar, bi doyamadılar. Bu konu benim için bitmiştir 6 Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Mekan neresi güzel bir yere benziyor. Orda olmayı isterdim ama gel git ters oldu. Yorum bağlantısı
Ömer Deveci 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Ustaların ustaları, tekrar hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Sabri Ustam hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar nasip etsin. Fotoğraflar çok can alıcı, gelmek isterdim ama bahsetmiştim, son 2,5 aydır annemin tedavisi hastanede devam ediyor. Son 10 gündür de yoğun bakımdayız. Zor günler haliyle, bütün gün oralardayım. O yüzden ekstra birşey uzun süredir yok. İnşallah düzelirse güzelgünlerde beraber oluruz. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 :nazar: Sabri ustam,Allah utandırmasın, bol müşteri bol kazanç nasip etsin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Büyük küçük herkes orda ah ah sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün Mustafa. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Aydoğan 2 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Hayırlı ve uğurlu olsun Sabri Usta, size ve değerli ekibinize başarılar dilerim. Artık İzmir'de Ford kullanmak daha bir güzel olacak... 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Arkadaşlar biraz geç oldu kusura bakmayın, açılışımıza gelip renk katan, telefonlarıyla arayıp güç veren,gönülleriyle bizlerle olan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler Allah eksikliğinizi göstermesin 30 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Yeni yeriniz hayırlı olsun, bol kazançlar getirsin inşallah. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Gelmeyi , çok istediğim ama eşimin doğum zamanın yaklaşması nedeni ile gelemedim . Yeni yeriniz hayırlı olsun abicim :nazar: 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 hayırlı olsun bende gelmek istedim ama biraz işlerin karışıklığından olamadı 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Gittik, açlışa icabet ettik, sınırlar dahilinde gezdik, tozduk, yedik, içtik. Hayırlı uğurlu olsun sabri ustam Rabbim hayırlı bol kazançlar nasip eylesin. Mekan muhteşem, bırakın Ford tamirini orada baştan araç üretilir.. İzmir'de gördüğümüz tanıştığımız arkadaşlar. Sizlerle tanışmak büyük şans .. 10 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Sabri Ustamın yüzü bir ayrı gülüyordu Açılış gününde... Bunu gördüm yaa İzmir'e iyiki gitmişim dedim.. Büyük Usta'ya saygılarımla..İnşallah hep böyle gülersin Ustam... 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Usta bizi aldatmış, İstanbul'da, bundan ufak yerlere, yetkili servis diyoruz biz. Sevginin son kalesine gittik , geldik Sanki başka bir ülke, şehir farkını çoktan aşmışlar. 13 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Birgün İzmir'e gelecem demiştim,geldim Bende de aynı kanı oluştu; İstanbul'dan sonra gerçekten yaşanabilir bir şehir, kıymetini zaten biliyorsunuz.. Ustam sen ticari anlamda yetişen nesile miras bırakabilecek çok önemli şeye sahipsin; İtibar ve saygınlık.. Kardeşlerim bunun kıymetini bilecek ve bayrağı bir kat daha yukarı çıkaracaktır diye düşünüyorum. Herşey için teşekkürler, sana ve İzmir ekibine.. 9 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Ustacim tekrar hayırlı uğurlu olsun insaallah bol kazançlar dilerim... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Eve şimdi girdim... Sabri Usta tekrar hayırlı olsun, akşam yemeğe katılamadım kusura bakma geri dönmek gerekiyordu. Ayrıca HTŞ'ye ilgisi için teşekkür ederim. Bu arada ben servis diye gittim mekan Ford fabrikası çıktı. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Hayırlı olsun.Allah utandırmasın... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Ekleyeyim, Yeni yeleği kaptırmayayım diye erken kaçtım . 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Ekleyeyim, Yeni yeleği kaptırmayayım diye erken kaçtım . Kaçamasdın ufaklığın yeleğini de alırdın,yanımda getirmiştim ama rest gelemedik.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts