İçeriğe Yönlendir

Ustaeller Yeni Yerinde Açılıyor! 2 Şubat Cumartesi Saat:15.00

Anil Berke Kavraal

Recommended Posts

Caner Kardeşseven

Çok güzel açılıştı,hayırlı müşteriler dilerim tekrar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Kutlamalar tüm hızıyla sürüyor...

km7Ak5J.jpg

pjEyZSi.jpg

dYiv2Kh.jpg

DqRn6cW.jpg

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Fotoğraflara Ekleme
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Sabri ustam hayırlı olsun.Allah bol kazanç versin.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Dün akşamdan beri yiyorlar, boy boy fotolar çekiyorlar, bi doyamadılar. Bu konu benim için bitmiştir :elveda:

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Mekan neresi güzel bir yere benziyor. Orda olmayı isterdim ama gel git ters oldu.

Yorum bağlantısı
Ömer Deveci

Ustaların ustaları, tekrar hayırlı uğurlu olsun :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Sabri Ustam hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar nasip etsin. Fotoğraflar çok can alıcı, gelmek isterdim ama bahsetmiştim, son 2,5 aydır annemin tedavisi hastanede devam ediyor. Son 10 gündür de yoğun bakımdayız. Zor günler haliyle, bütün gün oralardayım. O yüzden ekstra birşey uzun süredir yok. İnşallah düzelirse güzelgünlerde beraber oluruz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
:nazar: :nazar: :nazar::bravo: Sabri ustam,Allah utandırmasın, bol müşteri bol kazanç nasip etsin inşallah.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Büyük küçük herkes orda ah ah :)

:nazar:

sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün Mustafa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Aydoğan 2

Hayırlı ve uğurlu olsun Sabri Usta, size ve değerli ekibinize başarılar dilerim.

Artık İzmir'de Ford kullanmak daha bir güzel olacak...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Arkadaşlar biraz geç oldu kusura bakmayın, açılışımıza gelip renk katan, telefonlarıyla arayıp güç veren,gönülleriyle bizlerle olan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler Allah eksikliğinizi göstermesin :flowers:

• Beğen 30
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Gelmeyi , çok istediğim ama eşimin doğum zamanın yaklaşması nedeni ile gelemedim . Yeni yeriniz hayırlı olsun abicim :nazar: :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

hayırlı olsun bende gelmek istedim ama biraz işlerin karışıklığından olamadı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Gittik, açlışa icabet ettik, sınırlar dahilinde gezdik, tozduk, yedik, içtik. Hayırlı uğurlu olsun sabri ustam Rabbim hayırlı bol kazançlar nasip eylesin. Mekan muhteşem, bırakın Ford tamirini orada baştan araç üretilir.. :flowers:

İzmir'de gördüğümüz tanıştığımız arkadaşlar. Sizlerle tanışmak büyük şans .. :flowers:

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Sabri Ustamın yüzü bir ayrı gülüyordu Açılış gününde... Bunu gördüm yaa İzmir'e iyiki gitmişim dedim.. Büyük Usta'ya saygılarımla..İnşallah hep böyle gülersin Ustam...

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Usta bizi aldatmış, İstanbul'da, bundan ufak yerlere, yetkili servis diyoruz biz. Sevginin son kalesine gittik , geldik :nazar: Sanki başka bir ülke, şehir farkını çoktan aşmışlar.

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Birgün İzmir'e gelecem demiştim,geldim :)

Bende de aynı kanı oluştu; İstanbul'dan sonra gerçekten yaşanabilir bir şehir, kıymetini zaten biliyorsunuz..

Ustam sen ticari anlamda yetişen nesile miras bırakabilecek çok önemli şeye sahipsin; İtibar ve saygınlık..

Kardeşlerim bunun kıymetini bilecek ve bayrağı bir kat daha yukarı çıkaracaktır diye düşünüyorum.

Herşey için teşekkürler, sana ve İzmir ekibine.. :flowers:

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Ustacim tekrar hayırlı uğurlu olsun insaallah bol kazançlar dilerim...:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Eve şimdi girdim...

Sabri Usta tekrar hayırlı olsun, akşam yemeğe katılamadım kusura bakma geri dönmek gerekiyordu. :)

Ayrıca HTŞ'ye ilgisi için teşekkür ederim.

Bu arada ben servis diye gittim mekan Ford fabrikası çıktı. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ekleyeyim,

Yeni yeleği kaptırmayayım diye erken kaçtım .:)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Ekleyeyim,

Yeni yeleği kaptırmayayım diye erken kaçtım . :)

Kaçamasdın ufaklığın yeleğini de alırdın,yanımda getirmiştim ama rest gelemedik..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...