İçeriğe Yönlendir

Ustaeller Yeni Yerinde Açılıyor! 2 Şubat Cumartesi Saat:15.00

Anil Berke Kavraal

Recommended Posts

Engin Ünal

Sabri ustam hayırlı uğurlu olsun Allah utantırmasın ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Yeni mekan hayırlı olsun Sabri abi, Allah bol kazanç versin. :bravo: :bravo: :bravo:

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Abi hayırlı uğurlu olsun, açılışta maşallah AVM açılışı gibi olmuş. Herkesin ayağına sağlık. :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Sabri Abi üst katın kiralıkmış, orayı da forum olarak biz tutalım, hem yan tarafa da yakın oluruz...

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Sabri Abi üst katın kiralıkmış, orayı da forum olarak biz tutalım, hem yan tarafa da yakın oluruz...

Rezerve işleri kolay olur herhalde :sandalye:

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

feti sen daha o zaman bir sey görmemişsin :)

E göster yıllardır izmirdesin madem :) Görmedik tabi ne görecem 5 ayda çalışıyorum bir de. O değil çevremde kimse de bir yer bilmiyor ki. ( iş arkadaşları) adamlar 4 yıldır çalışıyor ben 5 ayda onlardan çok yer biliyorum

Orayı bana verecek kantin yapacağım :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bu arada yukarıya yazmayı unuttum, bu etkinliğe gitmemizi sağlayan Sühayada ayrıca teşekkürler. ;)

Fethi seni yazmayı unutmuşum, ihtiyarlığıma ver. :)

ayrıca uzun zamandan beri görmediğim, Amaç ve Muhliside gördüm.

resimlere devam.

20130202202729.jpg20130202202734.jpg20130202202739.jpg

20130202202756.jpg

20130202202803.jpg

20130202202810.jpg

20130203121832.jpg

20130203121844.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

Sabri ustam hayırlı olsun. İş yoğunluğundan dolayı konuyu yeni gördüm. Önceden haberim olsa kesin açılışa katılırdım. Allah bol kazanç nasip etsin. ;)

Yorum bağlantısı
Samet Yarın

E göster yıllardır izmirdesin madem :) Görmedik tabi ne görecem 5 ayda çalışıyorum bir de. O değil çevremde kimse de bir yer bilmiyor ki. ( iş arkadaşları) adamlar 4 yıldır çalışıyor ben 5 ayda onlardan çok yer biliyorum

şimdi allah var bugün gezdirecektim transiti tamire götürmüssün :)

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

şimdi allah var bugün gezdirecektim transiti tamire götürmüssün :)

Elbet birgün müsait olursun :) Senin şu lafın yeter bana gezdirmiş kadar oldum şu anda :) Sen geleceğin zaman bir gün önceden haber ver abi yine.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Bende de cok fotoğraf var. Yakın zamanda ekleyecegim. :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hani bir şarkı var ya Türkan diye,bende diyorum ki bu İstanbul gurubu var ya :bravo: Arkadaşlar beni açılışa gelmenizle çok mutlu ettiniz çok onurlandırdınız tüm Arkadaşlarım gibi, lakin bu gün gelen kargo ayaklarımı yerden kesti, pes yani,sizleri çok seviyor ve saygı duyuyorum Allah eksikliğinizi göstermesin :flowers:

Abim sana az bile güle güle kullan :flowers:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hayırlı uğurlu olsun Sabri abim...

4ZnAq6A.jpg

Bu arada İlteber'in pantolonun rengini seçemedim... :);)

Abi Sendemi yaa olay oldu İzmir'dede :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan
(düzenlendi)

Abi Sendemi yaa olay oldu İzmir'dede :D

Göksel abi 2 ay önce ben kırmızı pantolon alacaktım eşim aldırmadı. Erkek adam kırmızı giyer diye :) Daha sonra baktı herkes giymeye başladı. Bana bir türlü aldırmadı ama. Sonra kendisi de kırmızı pantolon aldı. Hatta yanına geldiğimiz de vardı. Şimdi de yalvarıyor illa sen de kırmzı pantolon al takım olalım diyor :) şimdi de ben almıyorum mavi aldım bende. Boşver abi sen bence çok yakışmış. 4 tane tost yemeyeydin iyiydi de...

tarihinde Feti Ercan tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Benim İstasyondan Yakıtımızı alırız Teco iyidir iyi :)

vbigZxe.jpg

gtRNeFT.jpg

rDauEci.jpg

Buda Apachi Park, Sis takılan biri yolda gördüm çekeyim dedim :D

Kj30j98.jpg

Daha önceden böyle Yakışıklı, böyle dünya tatlısı bir çocuk görmedim ben yeminle.. Tek Kelime ile Allah Nazarlardan Saklasın Altan.. :nazar:

Altan şu işin formülünü banada söyle yaa :rolleyes:

te3eivB.jpg

13RsHKt.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Altan Berkman
(düzenlendi)

yav yarım ekmeği ikiye bölmüşler 4 tane gözüküyor ben ne yapayım bir tanesinide Çağlar Abinin Çocuğuna verdim hatta :)

hadi len

kanka itiraf et dördünüde sen yedin :yes:

yav yarım ekmeği ikiye bölmüşler 4 tane gözüküyor ben ne yapayım bir tanesinide Çağlar Abinin Çocuğuna verdim hatta :)

Benim İstasyondan Yakıtımızı alırız Teco iyidir iyi :)

yeni istasyonunda hayırlı olsun

kanka darısı başına

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

E İstanbul beyefendisi, olsun o kadar :good1:

Teveccuğün Abim. Senden ala Beyefendi olamayız biz Usta

Birde Beşiktaş'lı olsan bu alemde Tek Olursun Abi :p

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Hani bir şarkı var ya Türkan diye,bende diyorum ki bu İstanbul gurubu var ya :bravo: Arkadaşlar beni açılışa gelmenizle çok mutlu ettiniz çok onurlandırdınız tüm Arkadaşlarım gibi, lakin bu gün gelen kargo ayaklarımı yerden kesti, pes yani,sizleri çok seviyor ve saygı duyuyorum Allah eksikliğinizi göstermesin :flowers:

Sabri Abim, gelemediğim için çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Gelen kargo küçük birşey, sen daha iyilerine layıksın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Teveccuğün Abim. Senden ala Beyefendi olamayız biz Usta

Birde Beşiktaş'lı olsan bu alemde Tek Olursun Abi :p

Kardeşim Göztepeliyim ancak Beşiktaşın sempatizanıyım :bravo:

Sabri Abim, gelemediğim için çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Gelen kargo küçük birşey, sen daha iyilerine layıksın...

Kardeşim canın sağolsun gönlümüzdesin :flowers: Kargo için tekrar teşekkür ederim :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Video ve fotoğraflar geliyor. :) %34 de :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...