İçeriğe Yönlendir

Ustaeller Yeni Yerinde Açılıyor! 2 Şubat Cumartesi Saat:15.00

Anil Berke Kavraal

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Allah utandırmasın bol ve temiz kazançlar nasip etsin. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz

Hayırlı olsun, daha daha büyükleri de, şehir şehir şubeleri de olur inşallah :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Yakışır Sabri abi ve diğer ustalarıma. Zaten 500 m.karesi buluşma mekanına ayrılması lazım :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abicim Rabbim utandırmasın, hayırlı bol kazançlar nasip etsin. 41 x :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Yeni yerinizde Allah size bol kazançlar nasip etsin.Hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Hayırlı olsun Sabri Ustam İzmir' e gelince mutlaka uğrayacağım.İlk gelişimiz ve tanışmamız biraz aceleye geldi.Hayırlı müşteriler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

çok sevindim, Allah utandırmasın, hayırlı müşteriler göndersin. :nazar:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Dere

İzmir'in medar-ı iftiharı, Ustaeller servisi bundan sonra yeni yerlerinde (yaklaşık 1500 m²'lik bir alanda) müşterilerine hizmet vermeye devam edecek. Taşınmaları yılbaşından sonrayı bulacak ama ben daha fazla dayanamadım şimdiden duyurmak istedim. :)

Ustaeller ekibine yeni yerlerinde başarılı, bol kazançlı işler dilerim. Allah yüzlerini güldürsün. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Tüm Fordculup :tongue: üyeleri açılışa davetlidir.

Hayırlı, uğurlu, bol kazançlı olsun inşallah. Erdoğan abi, koordinat isteriz biz. ;) Sabri ustam, Allah işini rast getirsin. :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Allah utandırmasın, bol ve bereketli, hayırlı kazançlar, hayırlı müşteriler versin inşallah...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Vahit Bolat

Sabri ustam şimdiden hayırlı olsun,Hemen yeni dükkanın adresini alalım lütfen.Sömestırda urayıp cayını içelim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Allah nasip eder ise açılışına katılmaktan onur duyarım. Abim hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar nasip etsin, Allah utandırmasın :nazar:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Koca bir kompleks gibi olacak sanırım yeni yer.

Nasip olursa katılmayı isteriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Tüm Arkadaşlarıma iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim :flowers: 2003 yıl başında hizmete açtığımız dükkanımızı sizlerin kıymetli araçlarınıza daha geniş daha modern bir alanda hizmet verebilmek için değiştirmek zorunda kaldık :) Eski dükkanımız altıncı aya kadar irtibat merkezi olarak hizmete devam edecek, yeni dükkanımız 01 01 2013 tarihinde tadilat edilip tarihini daha sonra buradan duyuracağımız tarihte açılacaktır inşallah :) Açılışımızda tüm dostları yanımızda görmek umuduyla Allah her arkadaşımın işini rastgetirsin :flowers:

• Beğen 16
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...