İçeriğe Yönlendir

Ustaeller Yeni Yerinde Açılıyor! 2 Şubat Cumartesi Saat:15.00

Anil Berke Kavraal

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Abim sağol, koordinat işlerini ben kıvıramıyorum bir arkadaşım halleder inşallah :flowers:

Tuğladan, çimentodan anlıyorsun ama, mercedes balina kasa alacak diyorlar senin için, mitayit olmuşun

Kurdeleyi Murat dere kessin.. :)

kazara aortunu da keser, dohtorla pansuman yaparız :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Hayırlı osun, arka tarafta şapkanız var; oğlum elletmiyor İstanbul'da reklamınızı yapıyoruz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Tuğladan, çimentodan anlıyorsun ama, mercedes balina kasa alacak diyorlar senin için, mitayit olmuşun

Ben anlamasam Babam var o halleder :D

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Hayırlı osun, arka tarafta şapkanız var; oğlum elletmiyor İstanbul'da reklamınızı yapıyoruz

Ayhan Kardeşim teşekkür ederim :) Delikanlının gözlerinden öperim :flowers:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ustam hayırlı olsun, koordinatlar tamamdır :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Sabri Abi'm Allah utandırmasın , hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Köken

Arkadaş çıldıracam kafayı yiyecem :kafa: nezaman bi etkinlik olsa hep benim nöbetime dek geliyor ne kadar bahtsız bi bedeviyim. İzin için şefe takla atacam derken

bi gün bi yerimi kırıcam.

Sabri ustacım hayırlı ugurlu olsun inşallah şaka bi tarafa böye mutlu bi gününde yanında olmayı çok isterim inşallah izin alabilirsem gelirim üstelik ogün benim kızımında

dogum günü :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Söyleyimde Şubat 2 ye nöbet yazmasınlar. Onun yerine bir hem cuma hem pazar nöbet tutayım. İnşallah aksilik olmazda sabri ustanın dükkanında kürdana batırılmış o filmlerde yenen zamazingolardan yeyip, limonatamı yudumlarım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Kurdeleyi Murat dere kessin.. :)

Malum mu oldu nedir? :crazy: Ülen bi de gelirmişim, kurdaaleyi bana kestirmek zorunda kalırlarmışşşaahahaaaa... :D

Kurdaaleyi senin boynuna bağlasınlar, ben ordan özenle kesem. Özen de gelsin tabii. :p:punish::bambam:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Onur Çankaya

Söyleyimde Şubat 2 ye nöbet yazmasınlar. Onun yerine bir hem cuma hem pazar nöbet tutayım. İnşallah aksilik olmazda sabri ustanın dükkanında kürdana batırılmış o filmlerde yenen zamazingolardan yeyip, limonatamı yudumlarım :)

Nöbet istirahatinde zor olmaz mı etkinlik?

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Sabri Ustam Hayırlı uğurlu olsun yeni işyeriniz . Bol kazançlar dilerim ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Nöbet istirahatinde zor olmaz mı etkinlik?

akşam uyurum. Her işi nöbet istirahatinde hallederiz. 4 gün peş peşe nöbet tuttuğum oldu denetleme vardı. istirahate yarım gün giderek. alıştık

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Ustam şimdiden hayırlı olsun. :nazar: Nasipse şubat tatilinde memleketteyim. Açılışta Rabbim izin verirse ordayım. :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz

Sabri Ustam Allah Hayırlı, Bol kazançlar nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Yarın

yoksa orda mı buluşacagız :) cumartesi günü oluyor feti erken saatte açılır herhalde bir türlü ayarlarız artık ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...