Çağlar Bayur 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Abim sağol, koordinat işlerini ben kıvıramıyorum bir arkadaşım halleder inşallah Tuğladan, çimentodan anlıyorsun ama, mercedes balina kasa alacak diyorlar senin için, mitayit olmuşun Kurdeleyi Murat dere kessin.. kazara aortunu da keser, dohtorla pansuman yaparız 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Kurdeleyi Murat dere kessin.. Bence mahsuru yok 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Hayırlı osun, arka tarafta şapkanız var; oğlum elletmiyor İstanbul'da reklamınızı yapıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Tuğladan, çimentodan anlıyorsun ama, mercedes balina kasa alacak diyorlar senin için, mitayit olmuşun kazara aortunu da keser, dohtorla pansuman yaparız Ben anlamasam Babam var o halleder Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Hayırlı osun, arka tarafta şapkanız var; oğlum elletmiyor İstanbul'da reklamınızı yapıyoruz Ayhan Kardeşim teşekkür ederim Delikanlının gözlerinden öperim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Ustam hayırlı olsun, koordinatlar tamamdır 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Sabri Abi'm Allah utandırmasın , hayırlı uğurlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Köken 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Arkadaş çıldıracam kafayı yiyecem nezaman bi etkinlik olsa hep benim nöbetime dek geliyor ne kadar bahtsız bi bedeviyim. İzin için şefe takla atacam derken bi gün bi yerimi kırıcam. Sabri ustacım hayırlı ugurlu olsun inşallah şaka bi tarafa böye mutlu bi gününde yanında olmayı çok isterim inşallah izin alabilirsem gelirim üstelik ogün benim kızımında dogum günü 1 Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Söyleyimde Şubat 2 ye nöbet yazmasınlar. Onun yerine bir hem cuma hem pazar nöbet tutayım. İnşallah aksilik olmazda sabri ustanın dükkanında kürdana batırılmış o filmlerde yenen zamazingolardan yeyip, limonatamı yudumlarım 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Kurdeleyi Murat dere kessin.. Malum mu oldu nedir? Ülen bi de gelirmişim, kurdaaleyi bana kestirmek zorunda kalırlarmışşşaahahaaaa... Tuğladan, çimentodan anlıyorsun ama, mercedes balina kasa alacak diyorlar senin için, mitayit olmuşun kazara aortunu da keser, dohtorla pansuman yaparız Kurdaaleyi senin boynuna bağlasınlar, ben ordan özenle kesem. Özen de gelsin tabii. 4 Yorum bağlantısı
Onur Çankaya 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Söyleyimde Şubat 2 ye nöbet yazmasınlar. Onun yerine bir hem cuma hem pazar nöbet tutayım. İnşallah aksilik olmazda sabri ustanın dükkanında kürdana batırılmış o filmlerde yenen zamazingolardan yeyip, limonatamı yudumlarım Nöbet istirahatinde zor olmaz mı etkinlik? Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Sabri Ustam Hayırlı uğurlu olsun yeni işyeriniz . Bol kazançlar dilerim ... 1 Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Nöbet istirahatinde zor olmaz mı etkinlik? akşam uyurum. Her işi nöbet istirahatinde hallederiz. 4 gün peş peşe nöbet tuttuğum oldu denetleme vardı. istirahate yarım gün giderek. alıştık Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 http://www.fordclubt...ost__p__1758321 Erdoğan çok sağol, atlamışım mesajı. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Ustam şimdiden hayırlı olsun. Nasipse şubat tatilinde memleketteyim. Açılışta Rabbim izin verirse ordayım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 Sabri ustam hayırlı ve uğurlu olsun. Allah bol kazanç versin inş. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 Allah utandırmasın, bol kazaç nasib etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 Sabri Ustam Allah Hayırlı, Bol kazançlar nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Samet Yarın 15 Ocak 2013 Paylaş 15 Ocak 2013 Söyleyimde Şubat 2 ye nöbet yazmasınlar. Onun yerine bir hem cuma hem pazar nöbet tutayım. İnşallah aksilik olmazda sabri ustanın dükkanında kürdana batırılmış o filmlerde yenen zamazingolardan yeyip, limonatamı yudumlarım yoksa orda mı buluşacagız cumartesi günü oluyor feti erken saatte açılır herhalde bir türlü ayarlarız artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts