Servet Aydın 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Alçak, hayin..Çanak tuttun İzmir ihtiyar klubüne 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Daha sonrasında da bir şey yaptım. Onu hiç duyma sen : 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Yahu nereye kafamı çevirsem bir buluşma olayı var. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Daha sonrasında da bir şey yaptım. Onu hiç duyma sen : Eğer yazdıklarımı print screen yaptıysan var yaa... Yahu nereye kafamı çevirsem bir buluşma olayı var. Sende jatkonla gez babam gez.. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 :nihohaaaaa: Ben bu dolabı biliyom, dolabın başına geçiyorsun. Dolabın başında bir dayı var. Sen konuş konuş, istersen sabah kadar konuş, Dayı kantara ne atarsa onu yiyip çıkıyorsun. Nefesinizi boşa tüketmeseydiniz bari. Kürdana geçmiş dil balığı da gider şimdi haaa. Çağlar Abi'ye yoğurt üstü közlenmiş biber yedireydiniz iyiydi. (Ama fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyin. ) Ehtiyar adamlarsınız şunun şurasında. (Ben lafı ortaya koydum, isteyen alsın. :p ) 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Eğer yazdıklarımı print screen yaptıysan var yaa... Bir insan kendi kendini ihbar eder mi? Hiç uzatmayalım lafı... Resimlere geçelim zira nasıl olsa zopadan kaçış yok. Ne olacaksa olsun.. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Daha sonrasında da bir şey yaptım. Onu hiç duyma sen : Hain domdom. :D :p 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Kara listemdesin Zafer. Bittin... Hain domdom. :D :p Hem şişman hemde gözlüklü, ölse kimsenin ruhu duymaz 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Kara listemdesin Zafer. Bittin... Hem şişman hemde gözlüklü, ölse kimsenin ruhu duymaz Bakele gömecek otopsici de var Diyerbekir tarafında evde yalnız canı sıkılan. Duyduğuma göre Kıyak'ların Ahmet de işbirliğine hazırmış. 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Kara listemdesin Zafer. Bittin... Hem şişman hemde gözlüklü, ölse kimsenin ruhu duymaz 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Hain domdom. :D :p Kara listemdesin Zafer. Bittin... Hem şişman hemde gözlüklü, ölse kimsenin ruhu duymaz Ben göndermedim, kuzenim göndermiş.. Yemediniz di mi? Vasiyetimdir. Tofaş'ı sana bırakıyorum 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Vasiyetimdir. Tofaş'ı sana bırakıyorum Kıyak mı geçtin,başıma bela mı sardın tereddütteyim 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Ben göndermedim, kuzenim göndermiş.. Yemediniz di mi? Vasiyetimdir. Tofaş'ı sana bırakıyorum Yiyecek yerlerimiz ağrıyor Zafer. :D İlk toplantıda gömüyoruz. Kürekle kazmayı koydum bagaja, gerçi beko-loader gelirse iş kolay olur, şimdi sana küçük çukur da yetmez. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Hayırlı olsun , Allah bol kazançlar nasip etsin Sabri Usta. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Kıyak mı geçtin,başıma bela mı sardın tereddütteyim Ahmet abiyi karıştırma bu işe Yiyecek yerlerimiz ağrıyor Zafer. :D İlk toplantıda gömüyoruz. Kürekle kazmayı koydum bagaja, gerçi beko-loader gelirse iş kolay olur, şimdi sana küçük çukur da yetmez. Toplantıya kadar normal insanlara göre olan çukurlara sığarım heralde 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Yiyecek yerlerimiz ağrıyor Zafer. :D İlk toplantıda gömüyoruz. Kürekle kazmayı koydum bagaja, gerçi beko-loader gelirse iş kolay olur, şimdi sana küçük çukur da yetmez. Servet abi forklift getirmeyi unutmasın Ahmet abiyi karıştırma bu işe Uğraşma ahbap konuyu başka yerlere çekerek kurtulamazsın.Fermanın imzalandı hala geyik peşindesin Geyik yoluna gidecen 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Servet abi forklift getirmeyi unutmasın Uğraşma ahbap konuyu başka yerlere çekerek kurtulamazsın.Fermanın imzalandı hala geyik peşindesin Geyik yoluna gidecen Sen de kına yak. 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Ya adam zaten açlıktan zafiyet geçiriyor,sizin yaptığınız da iş mi yok Balıkmış yok kürdana geçirilmiş Dil balığıymış ayıptır günahtır 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Ee 2 Şubat oldu. Açılış oldu mu? Olmadı mı? Yetişemedik mi? Resimler nerde hani? Kaça kadar açık ki tükan? Pazar çalışıyo mu? 4 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Murat abi kurdelayı paslı tenekeyle kessin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts