İçeriğe Yönlendir

Yeni Fiestam..


Sercan Yalçın

Recommended Posts

Sercan Yalçın

Selam Arkdaşlar. 2008 tdci Cool aracımı satıp sonunda 2011 Titanyum TDCİ sahibi oldum bir hafta once.Araç şuan yetkili serviste bakım için verdim Ve fabrikanın onayı ile birlikte yarın sabah direksiyon, vites ve direksiyondaki ses tuşlarının değişimini yapacaklar biraz aşınmıştı çünki.Ancak Garantisinin bitmesine 2 ay varken hazır dğeişmesi gereken başka bir parça varmıdır aklıma gelmeyen onu sizlere sormak istedim.MEsela Arnavut kaldırımlı yolda yavaş giderken çok takur tukur yapıyor bu normalmidir eski fiestamdada vardı çünki. Aracı ilk çalıştıracağım zaman kontak açıkken klima kapaklarından çok ses geliyor buda normal dihyorlar ama değişmesi gerkeen bişey varmıdır.Ve bir haftadır kullanıyorum 2 sefer vitesboştayken stop etti acaba buda birarıza göstergesimidir yoksa gelip geçici bir enjektör pisliğimidir.Şimdilik aklıma gelenler bunlar dediğim gibi garantinin son 2 ayı ne yapmak lazım sizce...

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Klima kapaklarından ses gelmesi normal değil. Stop etmesi normal değil. 2004 fiesta eski kullanıcısı olarak o kadar takırdaması normal değil. Çok sessiz ve yumuşak eski fiestalara göre. bence z rotlarına da baksınlar. Viraj denge çubuğundan amortisör tablası altına takılan kollara. O takırdıyor olabilir.

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Garantiyle ilgili bilgim yok ama bence kondisyonunu daha daha iyi olduğunu bildiğiniz bir fiesta ile kıyaslayabilirsiniz. Pek takırdamıyor yenisi. Eskisindeki bazı eksikleri düzeltmişler. Eskisinde olmayan bazı yerlere yalıtım yapmışlar. Kapılar çift fitilli. Sıfır ses diyemem ama bir auris kadar sessiz desem abartamamış olurum sanırım.

Yorum bağlantısı
Sercan Yalçın

Anlaştık ben yarın on takımdan ses gelior diye şikayetimi belirteyim en iyisi. Bakalım ne çıkacak.

Yorum bağlantısı
Tansu Arkın

2012 fiesta kullanıcısı olarak yazıyorm. bulumduğum şehirde 2 yerde Arnavut kaldırımı mevcut ve ne zaman buralardan geçsem araçtan tıkırtı sesi çok bariz şekilde geliyor hemde bir çok yerinden. gerek kendi aracım gerekse başka araçlarla geçerkende aynı sesler mevcut. yani fiestaya özgü bir ses değil, bu durumu fazla önemsemeyin. eğer çok aşırı ses geldiğini geldiğini düşünüyorsanız başka bir araçla aynı yerden geçerek iki araç arasındaki farkı test edin.

Yorum bağlantısı
Sercan Yalçın

Bugun araç teste çıktı yetkili serviste ön takım rot ve amortisörler komple kontrol edildi hiç bir şey yok denildi. Usta sadece lastiklerin ince olduğu için içeri ses veriyor çok önemli değil dedi. Sol on jantta hafif yamulma varmış şimdi onu düzlettrmemiz gerekiyor yetkili servis 150 tl istedi yaptrmadm bende.Dışarda yaptırmayı düşnüyorum tabi sonrasında balans ayarı olacak.Varmım bildiğiniz jant tamiri yapan iyi usta Topkapıda vs. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...