Ali Cihangiroğlu 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 (düzenlendi) Koy dolaba donsun, girsin regenetarion moda sıfırlansın, zaten NASA da marsa HTC gönderecekmiş, uzay soğunda kendini yenileyen yegane telefon 11 Temmuz 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Bunun ise yaradığını bende gördüm. Bilgisayari sogusun diye buzluga attigimda belli bir sure sonra ekrandaki noktalar azalmaya basladi. Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 12 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2013 Almanya garantisi ile uğraşmak ya da yeni ekran sipariş edip değiştirmek o kadar zor geldi ki, açıkçası işe yaradığına ben de çok sevindim. Yalnız ilginçtir, dolaba koyduktan sonra ekrandaki sorun tamamen yok olmadan tekrar kullanılmaya başlanırsa, bozuk pikseller yatay düzlemde yanındaki pikselleri bozmaya başlıyor. Ekranda iki piksel olarak başlayan sorun, gün sonunda yatay çizgiye dönüyor. Bu nedenle de, sorun tamamen çözülene kadar sabırla beklemek, ardından telefonu kullanmaya başlamak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Geçmiş olsun, gerçekten değişik bir tecrübe Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz ve İnşallah modul hatası değldir. Telefonu sıcakta bırakmayın Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 valla harika olmuş yahu.hem telefonun düzelmesi,hem bu tedavinin olumlu sonuç vermesi çok iyi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts